18 thoughts on “Malin Wigen hatar

  1. Angående SDU och SD bråket. När Jimmie intervjuades så var det många som tänkte på vad Skavlan sa, Men det var mycket intressantare att höra på vad Jimmie sa (eftersom han leder ett stort parti), han tog där starkt avstånd från hets mot folkgrupp och sa att det finns andra partier för dem som hetsar. Gång på gång klargjorde han partiets ståndpunkt, och det gjorde han på ett bra sätt.
    Han leder ett socialkonservativt parti,där social står för medkännande med samhällets olycksbarn, pensionärer, sjuka osv. Samtidigt som han vill ta vara på de värderingar och förhållningssätt som visat sig fungera.
    Han vill starkt minska invandringen då han tror att ekonomin inte klarar av anstormningen.
    Men i grunden anser han att folk är folk. Det är den politik SD för.

  2. Malin Wigen , skriver:

    ”Saken är den att det inte spelar någon roll att SD rensar ut den ena extrema personen efter den andra. För även om de utesluter personer som öppet skriker ut rasistiska åsikter så kommer ändå partiet vara rasistiskt.”

    Att Malin ”skolkade ” från demokrati-lektionerna”,( eller de kanske inte finns vid Södertörns högskola), är mycket tydligt bevisat här.

    Så vi tar det igen………….

    Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  3. Veronica palm säger att SD är rasister. om då 15 % slutar rösta på SD och i stället röstar på sossar, är S rasistiskt då?

  4. Södertörns gymnasium? Ja där lärs väl inget annat ut än
    den kommunistiska läran, det är väl närmast ett krav att
    man är skadad av den röda bacillen innan man kommer
    dit? Lärarna där var tidigare nyttiga idioter hos Stasi!

  5. Malin Wigen påstår att SD är ett rasistiskt parti, men det är samma sak som att påstå de som är kritiska till Sharia lagarna är rasister.
    Man kan inte kalla de som har en annan åsikt än den egna för rasister, det blir förtal och spridande av lögner.
    Man kan påstå ordet rasism har använts som ett vapen mot SD, av okunniga personer, som inte tycks veta vad rasism innebär.

  6. Jag vill inte vara sexistisk, men går de inte mer åt vänster ju fetare de blir? Malin Wigen var faktiskt rätt snygg förr några år sedan, men nu tycks alla hämningar har släppt. NEJ, jag menar allvar – och jag har inget emot fylliga kvinnor (tvärtom, det kan vara jättemysigt).Men ge mig 30 kvinnor i varierande viktklasser, och jag tror att jag kan placera dem i rätt parti.

  7. Det finns gott om rena idioter i Sverige….Såg en debatt i SVT 21,00 om tiggareländet och ANDERS LINDBERG, AFTONBLADET måste ta priset, han försvarade tiggarna med näbbar och klor, samtidigt såg jag ett falskt leende. Vi ska ställa upp och hjälpa till med bostad och socialbidrag till Rumäniens tiggare enligt den mannen!
    FY FAN!!!!!!!!!MAN UNDRAR OM DET ÄR NÅGOT GENETISKT FEL PÅ SVERIGES BEFOLKNING….
    BOJKOTTA AFTONBLADET!!!! KÖP INTE TIDNINGEN, DU STÖDJER EN ÖKAT IMPORT AV TIGGARE TILL SVERIGE NÄR DU KÖPER TIDNINGEN!!!!
    Tiggeriet skall naturligtvis FÖRBJUDAS.

    • Anders Lindberg är ju ett vårdfall som tycks ha klippkort till Svts olika program där han kan spy ut sina lögner hat och perversiteter.

    • Jag satt och tittade på TV-4 programmet nyhetsmorgon. Det blev dags för ”nyhetspanelen” . Då kom det fram tre stycken sossar och Sverigehatare i rutan och skulle diskutera SD. Dessa människor
      ( om man nu kan kalla dom så ) och hade den bestämda åsikten att alla som röstade på SD är att betrakta som idioter. Kärringkräket som satt där borde ju låsas in för alla glåpord hon slängde ur sig rakt ut i kameran. Hon har absolut inte begripit hur man uppför sig på jorden så hon borde genast kallas hem till sin moderplanet igen..
      Jag ringde till TV-4 men den kärringdjäveln jag pratade med där påstod helt felaktigt att alla har rätt till sin åsikt. Sverigedemokrater har nämligen fråntagits rätten till sin egen uppfattning och det fria ordet.
      ar man inte samma uppfattning som rövhålet då skall man hålla käft.

  8. Det gäller att konstruera enkäter som garanterat ger de svar man vill ha. Södertörns journalistutbildning tar tydligen bara ett år? Undrar hur lång tid det tog på Bongo i Motala där Bilan gick?

  9. Den där Malin, Arnstad och andra PK-tramsande låtsasjournalister, vänsterns svenskfientliga drängar, kan inte ens behärska svenska språket, de skruvar sig fast på klyschor, slagord, verbala tics som deras SO-lärare stoppat i hjärnorna redan på högstadiet. När de pladdrar, snattrar och babblar är lika som att kissa mot vinden. Gissa vem som blir blötta?

  10. Frågeställning typ ”Har du slutat slå din fru?”
    Brukar användas inom komiken. Inte ”journalistiken”.

Kommentera