Zigenare grävde upp asfalt

2015-03-30 16:11, Bråk, StockholmPolisen
Ottesångsvägen, Liseberg

Asfaltsläggare har grävt upp anmälarens uppfart utan att något avtal finns. Nu kräver de pengar för att återställa uppfarten.

Polis åker till platsen då asfaltläggarna uppges banka på anmälarens dörr och anmälaren inte vågar gå ut.

Polisen

Irländska asfaltläggare, så kallade travelers ser sig som lite finare än sina östeuropeiska kollegor men är likväl zigenare. För en del år sedan visade en sörmlänning från Hölö hur man kan behandla dem på lämpligt sätt med hjälp av gödselspridare…

5 thoughts on “Zigenare grävde upp asfalt

 1. […] Även i Stockholm har den här nya metoden av lurendrejeri dykt upp. Asfaltsläggare grävde upp tomten utan att ägaren hade godkänt eller för den delen ens varit intresserad. Ägaren krävdes på pengar för utfört arbete och det hela slutade med fysiskt bråk så att polisen larmades och fick rycka ut. Källa. […]

 2. Det där med gödselspridandet, skulle inte det kunna tillämpas på andra ”vildcampingar”? Som t ex i Pildammsparken i Malmö?

 3. Beste Pensioner, Liseberg finns faktiskt i Stockholm, Ligger i Braennkyrka foersamling!

 4. Annat ämne:

  ”Rätt att kritisera saudiska sharialagar”

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/mer-debatt-om-saudiavtalet_4400523.svd?sidan=1

  DEVIN REXVID
  SARA MOHAMMAD
  SOLEYMAN GHASEMIANI
  AFSANEH VAHDAT
  TARA TRANA (S)
  BAYAN NASIH
  MARYAM TAHERI

  Någon som tror det varit möjligt att kritisera sharia och därmed den avskyvärda politiska ideologin ISLAM om skribenterna varit svenskar?

  Nej, självklart INTE!

  Sverige är det vidrigaste, mest genomruttna och skenheliga landet på denna jord. Dess journalister har integritet och yrkesheder likt amöbor och är i sanning vedervärdiga .

Kommentera