Miljöpartist mordhotar Sverigedemokrat

INRIKES. Efter gårdagens Skavlan-intervju med Jimmie Åkesson går debatten het på Skavlans Facebook, norrmannen är inte värd mycket. En av kommentarerna är skriven av Sverigedemokraten Jaana Saari och den har fått miljöpartisten Stellan Lindell att hota med döden…troligen ett skämt men när det skämtas från SD tas det alltid på blodigt allvar så det är dags för Expo och Aschberg att dra igång drevet mot näthatet… 

2015-03-28_1259

2015-03-28_1532

 

Åkesson hos Skavlan

4 thoughts on “Miljöpartist mordhotar Sverigedemokrat

  1. Skavlan bor i Norge som har en bråkdel av invandrare som Sverige har fast de har olja.Är inte det rasistikt?Vad trött man blir på SVTs kultumarxistiska Agenda hela tiden i alla program. Betala inte tv-licens för denna hjärntvätt!

  2. Nu har han grävt sin egen grav! Det bästa är att han alltid kommer att bli ifrågasatt om han inte kommer attackera alla andra gäster i framtiden vilket gör att han är körd som seriös intervjuare. Att som han ta ett så stort kliv från sin vanliga intervjuteknik gör att han kan glömma att kliva tillbaka med hedern i behåll.

  3. Det medelmåttan Skavlan gjorde igår var att han polariserade Sverige ännu mera och skruvade upp det redan infekterade debattklimatet ytterligare. De som tjänade på mobbingen igår var var SD. Sannolikt blev redan övertygade SD:are ännu mer övertygade och osäkra heligt förbannade.

    Jimmie är INTE fullt återställd. Han kan inte försvara sig. Han borde ställt en enkel fråga till Skavlan som krav för att svara på idiotens frågor om gamla uttalanden.

    – Kommer du att hålla Anna Kindberg Batra ansvarig för och fråga ut henne om uttalanden av Moderater i t.ex. valstugereportaget 2002?

    Om inte varför?

Kommentera