Brutalt knivdåd i Landskrona


LANDSKRONA Tre män har anhållits för knivattacken mot en 20-årig man på Ödmanssonsgatan för två veckor sedan. Den 20-årige mannens skador beskrevs inledningsvis som livshotande. Mannen, som nu lämnat sjukhuset, fick bland annat ena lungan punkterad när han överfölls med flera knivhugg, bland annat i ryggen.

Polis och åklagare har de senaste dagarna förberett ett gripande av tre män, 26, 31 och 33 år gamla och grep samtliga under tisdagen och de misstänks för mordförsök.

– Prognosen är att de kommer att begäras häktade, säger kammaråklagare Anna Broomé.

Vittnesuppgifter talar om att 8-10 personer gick till attack mot 20-åringen och att flera av gärningsmännen utdelade knivhugg.

De tre anhållna männen är samtliga sedan tidigare kända av polisen.

-Pettersson läser ”att 8-10 personer gick till attack mot 20-åringen” det verkar vara riktiga tuffingar, nåväl HD glömmer att nämna vilka det är så vi får göra det i stället…

De misstänkta är:

 • Afrim Hasanaj, född 1981
 • Arsim Hasanaj, född 1983
 • Egzon Hasanaj, född 1989

På grabbarnas Facebooksidor står det att de är egenföretagare, gillar Kosovo och att alla judar ska dödas…

Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an…


30 responses to “Brutalt knivdåd i Landskrona

 • Gd

  Tänk er att ni har ett bra liv, ni är nöjda med hur livet ser ut för tillfället. Ni har ett jobb, en bostad, mycket kompisar, fritidsintressen, en flick/pojkvän. Allt känns hur bra som helst. Men en dag vaknar ni upp i panik med ett ljust sken i ögonen och förstår efter ett tag att det står poliser där och skriker. Ni förstår ingenting. ”Vad har hänt? Varför är polisen här?”. Snart förstår ni att polisen är där för att hämta er, men ni förstår inte varför. Och när ni frågar, så svarar dom inte. Du får handfängsel, tas in i polisbilen och förs till arresten. Du förstår inte vad du har gjort för hemskt som blir utsatt för detta. Du försöker verkligen tänka igenom vad det kan vara som du har gjort. Men ju mer du tänker, ju mer förvirrad blir du. Du känner hur paniken kommer smygandes. Du förstår verkligen inte vad du har gjort för fel, samtidigt som du är inlåst i ett litet betongrum – vilket ger dig panikkänslor. Det finns endast en madrass i rummet och du får inte ha någon som helst kontakt med omvärlden. ”Hur länge ska jag sitta här?”, ”När får jag prata med min familj och mina vänner?”, är några av de tusen tankar som snurrar runt i huvudet. Tiden går och tillslut får du veta att du är misstänkt för ett brott du verkligen inte har någon del i. Du förstår fortfarande ingenting. ”Nu måste dom ha tagit fel person, men hur ska jag besvisa min oskuld?”. Du försöker förklara men ingen lyssnar på dig. De är inte ens intresserade av att höra vad du har att säga. De har redan dömt dig på förhand. Att man är oskyldig till motsatsen är bevisad, var inte på tal om. Du var skyldig till motsatsen var bevisad. I tidningarna skriver de en massa skit om dig som inte ens är sant. Du får inte prata med din familj. Du börjar tappa hoppet om livet och din frihet så du börjar fundera på om det ens är värt att fortsätta kämpa. ”Varför ska jag kämpa? Till vilken nytta? Jag är ju redan dömd på förhand. Och jag vill inte leva med något som jag inte har gjort”, tänker du. Tänk er frustationen över att sitta inlåst för något som ni inte har gjort. Ni får inte prata med någon, inte träffa någon. Ingenting. Du förstår fortfarande ingenting. ”Vad gör jag här?”. Det känns som att du lever i den värsta tänkbara mardrömmen. Du har gråtit så mycket att dina tårar tagit slut, du känner dig helt matt och orkar inte kämpa längre.

  Detta är en verklighet för vissa. Det finns många i Sverige som blir oskyldigt dömda för brott de inte har begått. De skiter fullständigt i om man är skyldig eller ej. När det är ord mot ord situationer så tror de oftast på personen med ett blankt register som anklagar mannen, och dömer därför mannen trots att det inte finns några som helst bevis. Sedan när mannen hittar motbevis – som styrker hans oskuld – så struntar de i det. Han har blivit dömd redan – case closed. De skiter i att ens titta på vad han har för motbevis, trots att det är väldigt bra bevis som visar på att denne person talar osanning. Polisens material stämde även överens med mannens berättelse, men han fortsattdes som misstänkt trots det. Detta är alltså en verklighet som inte många vet om. Många tror att vi har ett sånt säkert rättssystem i Sverige, men så är det inte. Självklart är det inte 100%igt, det borde ju vem som helst förstå. Men att det fanns så här mycket brister inom rättsystemet trodde jag aldrig. Jag trodde att de kollade upp hur pålitlig en person är som kommer med en sådan anklagelse. Jag trodde att de behövde bevis och inte bara en persons berättelse. Vad ska man säga? Vi har ett inkompetent rättssystem i Sverige.

  Tänk er känslan av att hela erat liv blir fråntaget från er, och ni har inte gjort något för att förtjäna allt lidande som ni tvingas gå igenom. Och sedan inte få någon som helst upprättelse för det.

  Gilla

 • Stenbock

  @Lena
  Den straffsparken bjuder jag dig på ! 🙂

  Gilla

 • Stenbock

  @Lena
  Den straffsparken bjuder jag på !

  Gilla

 • Tulay

  Bra att sådant folk som gör sånt hängs ut!!! I

  Gilla

 • Hans bengtsson

  Äckliga kryp om dom nu är så tuffa varför åker dom inte ner till sitt land och spelar gangster där?
  Deras föräldrar flydde som Råttor under kriget och nu e barnen tuffa i ett land som öppnade armarna för dom…Ut med svinen och ta istället in dom som verkligen behöver hjälpen
  FUCK KOSOVO FUCK ALBANIEN

  Gilla

  • Besnik

   Lite väl att ta i va? Du verkar ha haft en dålig erfarenhet av albaner, beklagar å deras vägnar. Dock kan du inte skriva ”fuck Kosovo och fuck Albanien” bara för det? Det är som att skriva ”fuck Sverige och fuck svenskar” för att Englas kidnappare våldtog och mördade henne? Deras beteende har inget med deras etnicitet att göra. Sånt beteende förkastas lika väl i Albanien som i Kosovo. Jag hoppas du får större insikt. Kände mig onödigt förolämpad. Ha en fortsatt trevlig dag. Mvh
   En stolt Kosovar

   Gilla

   • Hans bengtsson

    Kanske lite att ta,Men till stora delar av problemen i just landskrona är från kosovo och albanien..
    Varför är det så?
    Varför beter dom sig så illa? Har dom ingen uppfostran hemifrån eller deras föräldrar är samma ?
    3 brödrar som åker fast för ett brott då kan man undrar var i uppfostringen gick fel?

    Gilla

   • Stenbock

    Roligt att du som unik Kosovoalban,hittat till Pettersson.Det lär inte finnas något större antal av sådana som du i Absurdistan !Alla de av er,som jag ser i min lilla ort är knarkhandlare,och av annan kriminell art…..

    Gilla

   • Lena

    Stenbock,
    ”Ingen regel utan undantag” !

    Gilla

   • Gunnar

    Förresten, kosovo är inget land, det är en region. Det är som att man bor i skåne och helt plötsligt kallar sig själv för skåning, inte svensk , utan skåning. Så snälla, använd rätt ord till följande mening. Du är en alban, inte en ”kosovar”.
    Tackar för mig

    Gilla

  • stolt att vara kosovar

   tänk innan du skriver här du kan inte säga fuck Kosovo o albanien dra inte alla i samma kant så du är jätte snäll..
   mvh

   Gilla

   • Elin Igball Elin

    Gunnar: Du måste ha en hög positon eftersom de har låst så att vi inte skall kunna svara på dina kommnetarer. Du verkar leva i drömmar som serberna gör att de fortfarande kan ej acceptera KOSOVA som ett självständigt land. Först vill jag tacka Sverige som var ett av de första länderna att erkänna Kosovas självständighet. Nu, Gunnar styrs Kosova av albanska poliser, albansk militär, albanska domstolar. Eulex har lämnat sina uppdrag då Kosoalbaner är duktiga att klara själva. Har jobbat nästan 1 år för Eulex och alla de som jobbade på Eulex som presentara sina länder var supernöjda med hur albaner styr landet. Medan jag vara överlycklig att åka tillbaka efter komunismens tid och kunn prata fritt mitt modersmål som är ett av ärldens äldsta språk.Ännu mer glädjer mig att det är såååå många svenskar som åker på semester till Kosova, och de känner hjärtvälkomna av albaner i Kosova.

    Gilla

  • Besnik

   Jag förstår din frustration hans. Dock kan jag säga som följande, att deras uppfostran är tyvärr inte den optimala. Många av de albaner som flytt hit (innan denna generationen som blev trubbel) lider mer eller mindre sv posttraumatisk stressyndrom. Anledningen till detta är för att kriget skördade självklart sina offer och många av dessa flyktingar fick vittna sina familjer bli brända mesans de var vid livet. Sånt jagar en i hela livet. Sen så har det tyvärr också blivit som följande att man valde att sätta alla dessa vid en specifik stadsdel som tex silvergården, Koppargården etc. Tror att utbytet av väsentlig vetenskap inte är på topp där. Det enda som är lockande är dom snabba pengarna.. Förhoppningsvis så blir det förändring i kommande generation. Vi håller hoppet vid liv, många invandrare ser sig endast som gäster här. Vissa utnyttjar det på tok för mycket..

   Gilla

  • lz nails

   Jag tycker lite synd om dig hur mycket hat du har. Jag drar inte till med nåt rasist kort här. Skulle aldrig falla mig in men tycker bara att du kanske borde söka någon sorts hjälp för man kan inte må bra när man gör sånna uttalanden som du gör och hatar så mycket som du gör.

   Gilla

  • Elin Igball Elin

   Du borde skämmas hur du uttala dig mot oss albaner. Så du menar om Englas mördare som är svensk, ska jag sitta här och skriva fula ord om hela svenska folket??? Brottslighet händer ju i alla länder! Har de begått ett brott, så spelar inte så stor roll deras etnicitet, för svenskarna gör också brott. Det finns andra bakoliggande faktorer hos de bröderna som ör misstänkta, kanske misslyckade uppfostram arbetslöhet, utanförkap. Till sist glöm inte att Landskorna styrs av ett rasistisk parti som har påverkat alla Lanskrona invånare på ett negativt sätt, de har skapat hat mellan invandrare-svenskar. Hoppas bara på att svenska folket tänker noga till nästa val. Men jag förväntar mig att SD kommer go ut ur RIKSDAGEN snart!

   Gilla

 • Gd

  Falska påståenden leder ingen vart, och att hänga upp bilder på oskyldiga, som även är på frifot, det tycker jag är mycket märkligt! Hemsk sida med osannolika historier!

  Gilla

  • Stenbock

   Bättre att varna en gång för mycket (för dessa kriminella),än att förtiga ! Du som tycks känna dem,vet väl också att de alla har en lång kriminell lista att visa upp ! Eller ?

   Gilla

 • Joy

  Hur fungerar föräldrarna till dessa monster? Tre bröder verkar det vara, utvisa föräldrarna på stört!

  Gilla

 • Birgitta Bertilsson

  Ingen arbetslöshet bland poliskåren nu för tiden, hinner dom med fika undrar jag.

  Gilla

 • Blodsven

  Skithögarna gillar Kosovo. Varför befinner sig skithögarna inte där då….

  Gilla

  • Tony

   Jo för då hade dom fått straff som motsvarar brottet,
   i mjäkiga Sverige blir det väl bara 2 veckors samhällstjänst!

   Gilla

   • Lena

    Tony
    Att bli utsatt för en svensk ”batikhäxa”, måste väl ändå vara det ultimata straffet.

    Gilla

  • Elin Igball Elin

   Oj, då vilket språktal,usch. De har gjort sitt val vart de önskar bo,även om de bor och har begått brott så blir de dömda enligt svensk lag. Vart ska vi utvisa svenska brottslingar??? Till minessota kanske 🙂

   Gilla

  • Elin Igball Elin

   Blosven: För det är tyvärr inte dig som ska ingå varför de bor här och inte i Kosova. Du vet ingenting om de killarna, Lägg inte näsan i blöt

   Gilla

 • Karl Johansson

  Spännande sa Fredrik Reinfeldt, mycket berikande muslimsk invandring sa Mona Muslim, skönt att de inte knivhögg min grabb sa Röven, – beställt sa den sovande 87.an….

  Gilla

 • BH

  Egenföretagare? I kemisektorn eller kanske järnhandeln? Vi har en del sådanna här i Halland, transportbranchen, ni vet, Tyskland och retur tre gångar i veckan!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: