Sandor är förbannad på skjutande invandrare

Insändare

Till journalisten Ali Diamant, Expressen/GT
 
Du kan hälsa följande till Ali Chit: Det är en otrolig fräckhet du visar upp när du beklagar dig över att du inte fick träffa Stefan Löfven när han besökte brottsplatsen där din gangster till son blev mördad. 

Om jag hade varit du så skulle jag gjort allt för att hålla mig undan all form av publicitet. Man kan fråga sig vad det är för uppfostran du gett din son som tydligen var en fullfjädrad gangster.

Jag är själv invandrare till detta land och jag har tre barn varav grabben är 25 år idag och jag och min fru har uppfostrat dom till att bli normala medborgare i det land som en gång gav oss en fristad och vi tackar inte detta genom att uppfostra våra barn till gangsters som springer omkring med kalashnikovs och skjuter besinningslöst omkring sig. Alla tre har idag egna familjer och ingen enda av dom har ägnat sig åt något sådant som tydligen dina har gjort.

På ren svenska, vad fan är det ni håller på med? Vad fan är ni för människor som beter er på detta sätt i det land som troligtvis tog emot er när ni ”flydde” undan våld och förtryck i ert hemland. Det minsta man kan begära om det är så, så är det väl att ni i varje fall skall lägga undan den våldsmentalitet som tydligen mer eller mindre är en normal företeelse i dom länder därifrån ni kommer.

Jag kan inte tycka synd om varse sig dig eller någon annan som tydligen lever ett liv där våld och skottlossning och annan kriminalitet är ett normalt tillstånd i er vardag.
Till sist, NU FÅR DET VÄL FÖR FAN VARA NOG AV ERT VÅLD, MÖRDANDE OCH SKJUTANDE!!!

Kan ni inte leva så som man bör så flytta tillbaka dit därifrån ni kom. Ingen kommer att sakna er.

Lägg märke till att jag skriver detta under mitt riktiga namn och det gör jag för att jag menar och står för vartenda ord jag har skrivit.

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson håller helt med Sandor och tycker det var rätt av statsministern att inte träffa Ali Chit som är kriminell som sina söner. Stefan Löfven gör rätt som håller dem på avstånd annars råkar han väl åka fast för ”svets mot folkgrupp”

29 thoughts on “Sandor är förbannad på skjutande invandrare

  1. Varför har våra styrande skygglappar!?kanske dags att flytta ut dem att bo i biskopsgården,Rosengård eller Rinkeby.jag tror att löfven blev lite chockad då han fick skit ifrån folket i ghettot.jag tror. Att något måste hända.antingen måste vi svenskar lämna detta fd fantastiska land.eller alla ca 1 milj.som har sharia lagar och jihad som högsta prioritet.på 60-70-80 talet så kom det många hjältar ifrån,finland,Jugoslavien, och grekland.de kom hit för att jobba.inte skjuta ihjäl folk med automatvapen.har aldrig hört talas om en finne som självmordsbombar sig i svensk folksamling.

  2. ”Prata” så fort det händer något kriminellt. Vad vill han säga ?
    Jävla drägg.
    Nu ska det väl bli statsbegravning också.
    Kostnaderna ska skattebetalarna stå för. Sanna mina ord.

  3. Expressen skriver satir och driver med läsaren.
    Expressen vet mycket väl att pappan med stor framgång fostrat en brutal brottsling.
    Reinfeldt bjöd dem till det svenska smörgåsbordet, med ”all inclusive” och pappan skrattar åt oss när han stänger dörren och mummlar ”lite svinn får man räkna med”. (Dom brukar ju inte ha ett barn).
    ”Arga katter får rivet skinn”. Var jobbade sonen ?

  4. Sandor är förbannad jämt, men inte på sitt arbete eller det han fått av den svenska välfärden.

      • Djupt imponerad av att du orkar käbbla med Analbin.
        Tyvärr så hamnar det mesta av vad du säger på hälleberget…

      • Alias Lena , nej jag känner honom bara genom bloggen och där är han missnöjd med andra men verkar stolt över sitt arbete sen har han samma fördelar som vi andra att leva i Sverige

      • Alias TheMinimizer , alias Lena står upp för sina åsikter och vågar diskutera.
        ”Hälleberget” va inte så säker på det.

  5. Såg precis en dokumentärfil på SVT play, den heter ”Greklandsresan”, eldsjälen bakom resan är Dimitrios ”Tackis” Sahpekidis, en verkligt fin människa som jobbar med äldre och arrangerar en Greklandsresa för ett stort antal äldre svenskar, flera över 80 år, ja, tom 90…..
    Det finns naturligtvis många skötsamma, fina invandrare som jobbar och gör rätt för sig i Sverige och det ska vi vara glada över!
    De här kriminella skulle aldrig klara av något sådant här som ”Tackis” gör, till det krävs det intelligens och en vilja att arbeta och göra rätt för sig, att vilja göra något gott för sina medmänniskor.
    Vi delar gemensamma värderingar med greker, exempelvis kristendomen har haft ett stort inflytande.

    • Skillnaden är att dom som jobbar och gör rätt för sig och som har annammat vår svenska kultur och våra svenska lagar hör till släktet homo sapiens men det gör inte dom andra, dom är galna hundar.

  6. För att få en koppling på Uddevalla gå in och sök Ali Chit på ratsit.se
    där ligger kopplingen och grunfen för självsannering. Sedan Flaschback för att följa utspridningen från öst till väst.

  7. Heter han inte Ali Shit?
    Håller helt med Sandor som tillhör den nyttiga delen
    av invandringen, som ingen Svensk har något emot.
    Det är importen av gangstergäng från hela världen
    utan någon som helst personkontroll som är problemet,

    och det är det som Svensken kritiserar, och blir kallad
    för att vara rasist.
    Sen förstår jag inte vad Stefan Löfven hade där att göra
    när han skiter i den brottslighet som drabbar Svenskar,
    inte såg väl någon till Stefan Löfven i Göteborg när,
    Carl-Eric Cedvander blev nästan ihjälslagen av 7 st
    invandraryngel där han fick men för livet.
    Nej då håller dom sig borta storhycklarna från hela
    PK gänget!

  8. Ali Chit, det är ingen normal svensk som vare sig vill ha er här eller som har dragit hit vare sig kriminella araber eller AK47 or. Ansvaret ligger helt och hållet på dig och de dina. Vi hade det bra innan ni kom hit med era konflikter, kultur och religion.
    Att du överhuvudtaget ställer några krav på oss och våra trögskallar till politiker är bara en skymf mot dina försörjare. Lägg ner!

  9. Tackar för din vanliga uppriktiga rättframhet Sandor, hade herr Ali Skit anpassat sig och uppfostrat sin avkomma till att leva i ett (förrut) normalt samhälle, så hade den här situationen aldrig behövt uppstå.

  10. Ja det var tydligen helt bortkastade skattepengar att släppa in herr Ali Skit i Sverige.
    Hans egna ord är Pappan jämför Biskopsgården med situationen i Mellanöstern.
    – Vi lever som de gör i kriget i Irak och Syrien. slut citat>

    Så då kunde han och hans kriminella avföda ha stannat kvar där och inte belastat Sverige med sin närvaro.

  11. Sandor Herold har en förmåga och mod att uttrycka i ord den frustration som många av oss här i Sverige bär på!

  12. Kan bara instämma i vad övriga hittils sagt.
    Stort tack till Sandor.
    Och som vanligt kom Petterson med en vitsig avslutning.

  13. Sandor, du är ett ljus i mörkret som lägrat sig över Sverige! Kan bara instämma i varje ord du skriver. Hade vi bara en massmedia som stod på folkets sida skulle ditt inlägg vara spritt i hela Sverige och inte bara bland Sverigevänner.

    • Ännu bättre hade det vatit om vi hade haft en regering i Sverige de senaste 9,5 åren. Tänk att vi kanske måste vara utan ända till 2018, ack hämska tanke.

  14. Som vuxen man och inte ett barn instämmer jag i varje ord Sandor skriver, det är bara i Sverige en sådan idiot som Ali Chit kan härja.

  15. -”Du kan hälsa följande till Ali Chit: Det är en otrolig fräckhet du visar upp när du beklagar dig över att du inte fick träffa Stefan Löfven när han besökte brottsplatsen där din gangster till son blev mördad.” För den kommentaren lägger jag mig på marken och kysser Sandors fötter. TACK!

Kommentera