Islams lagar är guds lagar. Ingen kan sätta sig över guds lagar, inte ens en svensk kvinna


Från Eva-Maries Facebook

Hur ska det gå, hur ska det sluta. Hur mycket får vi som nation lägga oss i andra länders inre angelägenheter och varför är det så svårt att dra paralleller och se orsaker till problem i vårt eget land. Varför är det legitimt och helt fint och bra ifall saudipengar används till moskébyggen i Sverige fast värdegrunden har mer att önska?

Per Albin Hansson, folkhemmets grundare. Sverige åt svenskarna - svenskarna åt Sverige!

Per Albin Hansson, folkhemmets grundare. Sverige åt svenskarna – svenskarna åt Sverige!

Jag funderar på både inrikes och utrikesfrågor och frågorna är lindrigt sagt många. Igår var jag aningens ironisk, sarkastisk och upplevdes kanske provocerande när jag styrde kosan till Socialdemokraternas högkvarter i Malmö för att där ta reda på hur mycket eller litet stöd deras partivän utrikesminister Margot Wallström har.

Nu gäller det att pudla på , kan Margot vara kvar som minister eller tvingas hon att avgå. Är det rätt av vårt lands folkvalda att kritisera andra staters lagar, har vi rätt att utse oss själva till bättre folk när vi i vårt eget land anser att allas kulturer och religioner är lika bra och lika värda?

Om man tar sig en liten titt i nyhetsbyrån Arab News inser man att det är som man trodde och som en del av oss redan visste. Vi har inget att säga, vi har inte rätt att kritisera arabländer då sharialagar inte är som Margot hävdade att dom var, hon hävdade helt frankt att Saudi styrs av medeltidslagar när Saudi med övriga länder som skrivit under Kairodeklarationen med bestämdhet hävdar att islams lagar är guds lagar. Ingen kan sätta sig över guds lagar, inte ens en svensk kvinna.

Vi som nation har rätt och slätt gjort bort oss och andra västländer har med arabländernas kraftfulla reaktion mot lilleputtlandet Sverige antagligen fattat galoppen………….knip käft, ligg lågt och varför ska väst spela bror duktig i arabvärlden när vi i våra länder med berått mod låter oss islamiseras? Det är något som inte stämmer.

Som sagt, jag var igår och pratade med socialdemokrater i Malmö för att visa mitt stöd för Margot…….men idag känner jag att den kvinnan inte alls visste vad hon sa och gjorde då hon med dessa ord försöker förklara sig ”Ingenting som jag har sagt i riksdagen eller någon annanstans kan tolkas som en kritik av islam. Det är ett grovt felaktigt påstående”.

Gudomliga medeltidslagar eller inte, Arab news låter meddela:

”……Saudi Arabia does not accept, in any way, shape or form, any individual or state moving against it in the name of human rights, particularly as its constitution is based on the Qur’an and the Sunnah of the Prophet (peace be upon him), which guarantee human rights…….”
http://www.arabnews.com/columns/news/720146

Spännade fortsättning följer, är det nu vi kanske sätter ner foten i vårt land för en utveckling och ett bibehållande av mäns och kvinnors lika värde…..och så har vi det med exporten, jag anar att Margot inte förstår vad det handlar om på riktigt.

Eva-Marie

Malmö


14 responses to “Islams lagar är guds lagar. Ingen kan sätta sig över guds lagar, inte ens en svensk kvinna

 • Jan Bengtsson

  OM hon anser att Saudi har fel värdegrund, vilket ÄR fallet,
  hur kan vi då acceptera Saudiska pengar till Moskébyggen???

  Då IMPLEMENTERAR vi den HÄR RIMLIGTVIS…

  Hur dumt FÅR hen tänka som POLITIKER…

  Gilla

 • GA

  Margot Wallström var helt okunnig om islam, sharia lagarna, koranen och det Saudiska rättssystemet och hur Saudi styrs.
  Hennes uttalanden som hon gjort blev grova övertramp, med kritik mot rättssystemet i Saudi som är baserat på sharia lagarna vilket är islam.
  Saudi blev mycket irriterade därför ett annat land som nu Sverige med M. Wallström som utrikesminister lagt sig i Saudis inre angelägenheter.
  Det här medförde att andra muslimländer stöder Saudi och instämmer i kritiken mot Sverige, därför kan konstateras att Sveriges anseende i Mellan Östern och andra muslimländer har hamnat på en mycket låg nivå.
  Margot Wallström borde själv ha avgått när hon ser skadan som hon åstadkommit, att börja förneka vad hon tidigare uttalat är inte hållbart det som är gjort går inte att göra ogjort.
  När hon inte själv har förstånd att avgå borde hon blivit tvingad bort från posten som utrikesminister.
  M. Wallström har åstadkommit stor skada för landet och den enda möjligheten att lindra den skadan är att hon avgår.

  Gilla

 • Pica pica

  Satt och tittade på Margot Wallström när hon ”pudlade” i riksdagsdebatten. Måste säga att jag fick en besk smak i munnen.

  Först, i Kairo, sade hon att hon stod för vad hon sagt och hade inget att skämmas för. Sen står hon i riksdagen och smörar för saudierna och talar om allt de gjort för civilisationen (!?) så att sirapen rinner ur mungiporna.

  Först trodde jag att hon, trots att hon är utrikesminister, var ignorant och naiv och saknade alla diplomatiska anlag men idag vet jag inte. Hon kanske bara är dum? Hon kanske kan göra vad som helst för att behålla sin position och sina pengar.

  Gilla

 • Grune

  Du skriver att de där djuren säger att ”guds lagar står över alla andra lagar och kan inte ifrågasättas”. Jag tycker att det rent ut sagt är för djävligt att människor skall ha lagar skrivna av sagofigurer som sina högsta lagar. Det är väl bara att grattulera den som hittat på dessa sagor.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Än om trist att se/läsa detta, så skall och bör regeringen belastas för detta.
  Tänkvärt är ändock att det till viss del förespråkas våld ifrån flera religioner,men ingen av dessa utgör långt ifrån så stor del i våldsfrämjandet,med där tydliga reella hot.Utöver det så kallas övriga för otrogna,på så sätt kvarlämas alla alternativlösa.
  Det kan på sätt och vis jämföras med vår regering då vi även där står utan alternativ,vilket ytterligare förtydligats efter den sk överenskommelsen.

  Gilla

 • Albin

  Alias Undrande… mina ”kompisar” intresserar sig mest för fotboll och andra trivialiteter och bestämmer nog ingenting.

  Gilla

 • eugenecork

  …förbannat bra spånat Eve-Marie, fullt i klass
  med några av Petterssons bättre inlägg !
  …dessutom bra att du lägger ut sanningar på
  Fecebook…87% av deras fårskock behöver
  få lite fakta…

  Gilla

  • Olli Rein

   Den fårskocken är kanske nere i 80 procent, vid ett kommande extraval, istället för det vi skulle ha haft imorgon. Till och med kan 80 procent vara i överkant, när enhetspartiet på Stalinistiskt eller Nynazistiskt manér försöker nå 100 procent. Finns det verkligen så många kommunister och nazister utanför Riksdagens domäner, eller ska vi få se en helt annan utveckling än vad elittyckarna och riksdagsledamöterna vill se.

   Gilla

 • Carina

  Sant, Eva-Marie! Väntar nu bara på att Margot ska göra en Pascalidou http://soldatmamma.blogspot.se/2015/03/wallstrom-kunde-ha-valt-att-vara-lika.html
  Eller hur sjutton ska hon lyckas ta sig ur det här med ansiktet och makten i behåll?
  Det värsta är ändå att hon inte fattat att det inte hjälper vad hon än säger nu efteråt. Det är stängda öron, kört, rökt.

  Gilla

 • Rannug

  Sverige bekostar enorma mängder läromedel till många länder, Sverige borde ta på sig uppgiften att trycka koranen ”något” ändrad med tillägget att Allah uttryckligen förbjuder alla muslimer att åka till Sverige.

  Gilla

 • Albin

  Alias Eva-Marie, låtsas glömma att Sverige är ett fritt land.

  Gilla

  • BH

   Albins vägar är outgrundliga,- vad i hela friden har din komentar för relevans?

   Gilla

   • Albin

    Alias BH, Angående ”saudipengar ”. Därav min kommentar, även om jag inte gillar det så gillar jag mer att Sverige är ett fritt land. Önskar att Saudi vore likadant, men det är väl en väl from önskan.

    Gilla

  • Undrande...

   Hur länge kommer Sverige att vara ett fritt land om dina kompisar får bestämma?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: