Förbannad debattör: ”Sverige skuldbelägger vita män”

INRIKES. Företagaren Svante White har fått nog. I en debattartikel på Nyheter24 skriver han att förtryck, fördomar och skuldbeläggande av vita män till slut har tvingat honom från landet. Den 7 april lyfter planet. ”Jag lämnar mitt land. Det hemland där jag numera utpekas som roten till allt ont. Det som gör mig ond är följande: mitt kön, min hudfärg, min sexuella läggning och min ålder. Det som däremot inte väger in i frågan är mina handlingar”, skriver han. Så, när brast det då för Svante White? Tanken på att emigrera väcktes när han lyssnade på MP-språkröret Åsa Romsons ”hatiska tal” från Almedalen. ”När Romson drog oss alla över en kam, fördomsfullt och stereotypiskt samt skuldbelade en hel folkgrupp, så rann bägaren till sist över. När hon sedan blev vice statsminister så fanns inte längre några alternativ. Jag måste härifrån”, skriver White. ”Nu flyttar jag härifrån. Om jag någonsin kommer att bygga upp företag igen och satsa mina pengar och krafter så kommer det inte att bli i Sverige. Inte i ett land där jag ses som fienden, oavsett mina handlingar. Inte i ett land där jag enbart beroende på mitt kön, min hudfärg, min sexuella läggning och min ålder, svartmålas och beskrivs som ond av de människor som snarare borde tacka mig. Jag har sålt mitt hus, sagt upp alla uppdrag i Sverige och lämnar allt företagande bakom mig. Nu i kväll beställde jag enkelbiljetten härifrån. Den 7 April lyfter planet” -Pettersson håller med Svante White men tänker inte lämna landet, man kan undra vad Twittervänstern och PK-etablissemanget ser i det mångkultursamhälle med intolerans och kvinnoförtryck som håller på att växa fram, men jag antar att PK tycker det går bra att ersätta Svante med ett par analfabeter och getherdar…

26 thoughts on “Förbannad debattör: ”Sverige skuldbelägger vita män”

  1. Mina tankar går genast till en av mina favoritförfattare Ayn Rand
    Speciellt hennes bok ”Atlas Shrugged”
    Där alla skapande drar sig undan samhällets skuldbeläggande och pålagor
    Och låter de inkompetenta som inget kan skapa eller uträtta sköta allt
    Den känns som en bild av Sverige
    Ni anar kanske hur det går i slutändan både i boken och i Sverige
    Rekommenderar hennes böcker varmt
    (inte till kommunister) de hatar hennes böcker
    Alla som tycker att andra ska jobba för dem så de själva kan glassa och låta käften glappa hatar även hennes böcker

  2. Om alla vita män hade gjort som Svante White, vem
    skulle då försörjt alla oduglingar som till exempel Albin?

  3. Åsa Romson har 6% bakom sig tyvärr har MILJÖPARTIET alldeles för stor makt, Alliansen och Miljöpartet kom överens om ett gigantiskt asylmottagande och där var Miljöpartiet drivande. Socialdemokraterna ställer sig också bakom det, ja, hela 7klövern. Detta är en katastrof för oss svenskar och det är fel att 6% ska få bestämma något så avgörande för Sveriges framtidsutsikter. Jag har sett Miljöpartseter i auktion, pratkvarnar av guds nåde….Ett sinnessjukt pladder och käften går i ett….
    Dock, Åsa Romson är inte något skäl att lämna Sverige, det måste vara andra bevekelsegrunder för att ta det beslutet.
    Personligen tar jag ett sådant beslut i framtiden om islam tränger sig på för mycket och vi får flera terrorattentat efter varandra….jag får se…..Det ska mycket till innan jag avstår vår och sommar i mitt land Sverige! Har nu varit länge utomlands, det har sina sidor, mest positivt är att slippa skitvädret och det negativa malandet om allt skit på jorden så fort man slår på tv:n….Skönt att slippa, självklart blir människor deprimerade i ett sådant land och självmordsfrekvensen ligger följaktligen på topp i Sverige, många fattiga, tråkiga jobb, det finns ingenting om du är över 40….Arbeta, sova, resa till det trista jobbet, det mesta av lönen går till hyran och inte något uteliv eller något som piggar upp utom tv:n och där mal man på om vilka rasister svenskarna är och att ni har någon sorts skuld för allt skit….Ser man på stressen och ansiktuttrycken i Stockholm är det konstigt att inte fler hoppar från Västerbron….
    Till ett annat land reser man för att man känner ett sug eller lust efter att LEVA, sol och bad, god mat, strosa utmed havet….njuta av livet, få ett miljöombyte bland annat….

  4. Alla politiker har en koppling som gör att när käften börjar gå, kopplas hjärnan bort automatiskt. Det har jag läst i en kvällstidning, så det är sant och riktigt.

  5. Mkt förståeligt,han är dock inte ensam om att fler och fler väljer att flytta från det numera odemokratiska landet Sverige,både hört/sett/läst/känner även personligen ganska många som numera ser det som ett alternativ. Fortskrider vansinnet så blir det defacto per automatik oavs etnicitet.Gammelmedia bör vid mista tvivel försäkra sig om detta genom att publicera en fråge/röstningskolumn,där med frågeställning.Om migrationen fortskrider i samma takt som inuläget,skulle du i sådant fall överväga att flytta till ett annat land? ja/nej/osäker.

  6. Jag tror nog att det är ganska många svenskar som planerar att emigrera just nu. Vi får väl se framöver.

  7. Herr Pettersson denna blogg är inte främmande för att” dra oss alla över en kam, fördomsfullt och stereotypiskt samt skuldbelade en hel folkgrupp”
    Svante är en lättstött typ, folk säger så mycket allt kan man inte ta på allvar

    • Nej dig bör ingen ta på allvar! Inte Åsna Romson heller. Under året som kommer ska vi fullständigt överösas av en massa queerpersoner med större delen av hjärnan mellan benen. Undrar just hur muslimerna kommer att reagera på detta.

      • Alias Olli Rein, jag har inte sett dig här på ett tag. För inte så länge sen sa du ungefär så här, det är ledarnas fel när soldater tar till våld mot oskyldiga. Det var angående en diskussion om Japan och andra världskriget. Ja där tror jag att du har rätt, situationen gör våldsverkaren.

    • Nu slutar jag läsa dina idiotiska kommentarer och trycker på tummen ner knappen så fort jag ser ordet ”Albin”. Jag vet nämligen att den kommentearen inte hör hemma på samma planet som de anda som skrivs av människor.

      • Herr Pettersson, jo det gör jag fortfarande, men nu försöker jag undvika Bertil Nilssons tjat och Alias JOY med hennes insmickrande kommentarer.
        Jag har sagt det flera gånger förut, inläggen är ofta intressanta men kring kommentarerna står en unken doft.

      • Albin, jag har sagt det tidigare, kommentarerna är inte bra men jag vill inte stänga av dig för även idioter ska få komma till tals i en demokrati…

      • Herr Pettersson det verkar som om både ni och jag tjatar.
        Dock betraktar jag dig inte som en idiot, utan som en som har andra åsikter än vad jag har. Det är tillåtet i Sverige än så länge.

  8. Oerhört tragiskt att landet dräneras på kompetent, dugligt och innovativt folk, till fördel för det massimporterade bösset och spetskompetensen.

    • Lisa
      Det är ledsamt att vi en del svenskar ”hellre flyr än illa fäktar”, många av oss har ingen som helst vana vid vapen och har ingen krigsvana, så om vi har möjlighet så flyr vi. Ja jag vet att det är fegt men om det hettar till så kan Sverige räkna med oss för då kommer vi tillbaka och kämpar med de medel som vi kan. Det ”limbo” som råder nu sedan länge, det är svårt att leva under om man har ett val.
      Jag skulle önska att staten blir utsvulten.

      • Alias Lena, ”utsvulten” det kommer att i första hand att drabba de redan fattiga, och då menar jag fattiga Svenskar.

      • Ja Albin, det är svenskar som i första hand bir ännu fattigare. Men jag är optimist och tror att även Romsons dagar vid köttgrytorna är räknade, i samband den sortin kommer lite ljus ur mörkret i tunneln.

      • Alias Lena, fru Romson är trots allt ganska maktlös, munnen går men det är nog allt.

Kommentera