22 år i fängelse för planer på att halshugga brittisk soldat

ISLAM. En ung man som planerade att halshugga en brittisk soldat kommer att få 22 år i fängelse, har domstolen vid Old Bailey i London beslutat, rapporterar brittiska medier. 19-årige  från Camberwell i södra London dömdes förra månaden, men har nu fått sitt straff bestämt.

Brusthom Ziamani
Brusthom Ziamani

Han greps i augusti förra året med en kniv och en hammare i sin väska, skriver The Guardian. Enligt BBC hade han även en flagga i väskan, med terrorgruppen Islamiska statens emblem på.

Brusthom Ziamani sade att han hade inspirerats av Lee Rigbys mördare och kallade en av Rigbys mördare för en legend.

-Pettersson vill dock påpeka att eventuella likheter med islam är en tillfällighet…

2015-03-20_2056

8 thoughts on “22 år i fängelse för planer på att halshugga brittisk soldat

  1. Hyser man inavlade halvapor som den på bilden i sitt land då är man mer än korkad. Denne figur hör hemma bland lianerna.

  2. Konstigt att Lee Ribgys mördare lever och frodas i brittiskt fängelse….de hade de inte gjort om man dömt dem enligt krigets lagar, de borde ställts mot en vägg för länge sedan och avrättats, är övertygad att det finns 1000.000-tals frivilliga som skulle ställa upp…
    Att besinningslöst mörda en oskyldig pojke och samtidigt skrika detta vedervärdiga ”Allah Makbahr”….-ISLAM i ett nötskal!
    Att vi inte stampar ut de här individerna och utrotar dem från jordens yta BEVISAR ATT NÅGOT ÄR FEL MED SYSTEMET!

  3. Minns det brutala mordet på den brittiske pojken och soldaten Fusilier Lee Rigby, två tokiga MUSLISK negerer som besinningslöst högg ihjäl honom med kniv, samtidigt skrek de ”Allah Makbahr”!
    R.I.P. Fusilier Lee Rigby! Du var en fin människa med kvaliteter!
    Att den här mannen bara får 22 års fängelse bevisar hur slappt det demokratiska systemet inom EU är, här kan man fritt planera mord och massmord utan konsekvenser!!!
    I Sverige hade det säkert inte blivit något straff alls, inga 22 år, glöm det, problemet är att det ger fel signaler och vi kommer alla att bli lidande för denna låt-gå-politik.
    Muslimska terrorister skall dömas enligt krigets lagar och det ska bara finnas två alternativ, 1) dödsstraff, helst långt utdraget och plågsamt. 2)Ingen rätt till muslimsk begravning, det är en mycket viktig del i straffet.
    Det andra alternativet är livstids fängelse utan rätt till benådning.

Kommentera