Vi kommer att ställas till svars av kommande generationer

INVANDRING. Kan Sverige rädda alla världens 57 miljoner flyktingar? Om svaret är ja, vilket det bör vara från alla som uppfattar diskussionen om volymer som inhuman, kan man fråga sig varför inte fler propagerar för öppna gränser?

Om svaret är nej blir följdfrågan var gränsen ska gå för hur många vi kan rädda? Frågan är mycket svår, oavsett vilken position man intar, och tangerar flera moraliska dilemman som kräver ett ställningstagande i en komplex intressekonflikt.

Ovanstående är en lite ur en ledare i Göteborgs-Posten av Alice Teodorescu, hon som kallas husblatte av Sveriges Radio för att hon inte är lika vänster som alla andra journalister och blattar…

-Pettersson tycker förresten invandringspolitiken och regeringen är fantastiska på matematik. Försvaret ska enligt regeringens förslag få 6,2 miljarder extra till 2020. För att detta ska bli verklighet måste skatterna höjas.

6,2 miljarder är mindre än vad de ensamkommande barnen kostar oss för ett år och mycket mindre än Migrationsverkets anslag på minst 157 miljarder de närmaste men för detta behöver tydligen inte skatterna höjas…

2015-03-14_1335

12 thoughts on “Vi kommer att ställas till svars av kommande generationer

  1. Vilka framtida generationer? Om detta vansinne tillåts fortsätta länge till är vi svenskar körda.

  2. Det verkar som om vi kommer närmare och närmare ett inbördeskrig i Sverige, vilket absolut inte är bra. Men nu har vi ju ett parti i Sverige som heter 7-klövern och det partiet vill inget hellre än att det blir inbördeskrig och dom har C:a 80% av befolkningen med sig i det fallet.

  3. De 87% borde ställas till svars, visst är det här bilden satir men i somras i Sverige så såg jag att en del äldre svenskar var mycket försiktiga med vad de lastade i sin korg, de läste noga på priserna och jämförde liknande produkter. Då på ålderns höst när de skulle njuta av sin välförtjänta ledighet så kan jag se att de är ängsliga säkert inte endast för sin ekonomi utan för ett samhälle som de inte känner sig trygga och hemma i.
    Hur kan det politiskt korrekta etablissemanget vara så hänsynslösa ?
    http://www.bonton.se/?d=2015-03-13

  4. Jag känner att jag kvävs av att se hur flathet, ignorans och ondska slukar upp Sverige. Det blir inget kvar att lämna i arv. Nästa generation blir blott skuggor, en zombiearmé som kommer att äta varandra när det inte längre finns reserver att tära på. Stoft och mull.

    Detta morbida scenario är en upprepning av Francisco Goyas serie etsningar ”El sueño de la razón produce monstruos” (The sleep of reason produces monsters) som är en del av Goyas ”Los Caprichos” – apokalyptiska bilder av krig och våld. Och här kommer varningen:

    https://youtu.be/eQ6VI_bc1j4

  5. Det finns bara ett sätt att klara detta och det är att kalla hela jorden(dvs. alla länder) för ett och samma namn, nämligen Sverige.

  6. sju klövern vet att de kan ta bort välfärden, ingen klagar. sjuan har redan gett bort den största delen av vår välfärd som vi arbetat in. göran persson sa att när stölden upptäcks av Svenska folket ja då kommer Svenska folket bli mycket mycket arga. Märkligt att folk inta samlats sig och tagit saken i egna händer. Men fredrik säger ju att Svensken är förståndshandikappade idioter. Nu pekar det mer o mer som fredrik har rätt.

    • Det är väl bara att konstatera att ca 87% av svenskarna är förståndshandikappade….

      • Alias Blodsven verkar inte förstå vad förståndshandikappad betyder.

Kommentera