Aftonbladet: invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Media har tassat kring ämnet som katten kring het gröt.

2015-03-11_2024

Det finns de som anser att det öppnat bakdörren för mörkerkrafterna i samhället. Sverigedemokrater och nazister som ”vågar säga det som ingen annan vågar”. En siffra brukar annars glömmas bort. Invandrare är mest överrepresenterade när det gäller våldtäkt. Dessa chockerande uppgifter kommer från Aftonbladet.

Det finns även skillnader mellan olika invandrargrupper.
För våldtäkt under perioden 1985–1989 är överrepresentationen störst för medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisen. Följt av Italien och Irak.
De som registrerats för minst andel brott var personer från asiatiska länder som Korea, Japan, Kina och Vietnam.

-Pettersson läser detta i Aftonbladet, visserligen från 13 mars år 2000, men inget tyder på att något blivit bättre när det gäller invandring och brottslighet sedan dess. Journalistiken har blivit betydligt sämre även om denna artikel från 2000 innehåller en hel del försök till förklaringar för invandrarbrottsligheten…2015-03-11_2020

2015-03-11_2026

 

17 thoughts on “Aftonbladet: invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken

  1. Ja att det inte var i Aftonlögnen idag som dessa sanna ord
    stod skrivna förstod jag innan jag läst färdigt, för så uttrycker
    sig inte fullblodsidioterna Ojsan Cantarell eller Anders Lindberg
    sig, för att nämna några. Idag är det enbart förvanskning
    och bortförklaringar som gäller.

  2. Nyheterna ligger ett antal år efter. Folket ligger flera mil före mediernas rapportering. Denna statistik är redan allmänt känt och det enda som kan hindra människor att se det är deras ovilja att se det.

    • Ojdå, artikeln var från år 2000, hur kunde jag missa det? Tyckte det var konstigt att Aftonbladet rapporterade om detta. Jag fick liksom inte ihop det.

      • Ja, jag fattade inget först, lusläste blogginlägget. År 2000. Men märkligt ändå, för rasismtjatet fanns tidigt, att man inte fick upplysa om invandringens kpnsekvenser. Efter 9/11 har världen blivit helt galen. Muslimer har blivit mer aggressiva världen över. De fick och tog chansen att dominera genom händelsen, de utnyttjar den maximalt. Oerhört tragiskt att våra ledare i väst jamsar med!:-(

  3. Att mäta etnicitet har tydligen blivit populärt nu igen, i alla fall när det gäller styrelseplatser i börsbolag eller andra platser där etablissemanget vill kvotera in med hudfärg mer än kompetens som grund.
    Låt oss då ta en titt på etniciteten i svenska kriminalvården, ja det är förbjudet,(därav de gamla mätresultaten). Politikerna hamrade till en lag när det började bli pinsamt så att etnicitet inte fick studeras på våra anstalter. Jag har inget belägg för det, men jag har hört att många fängelser har en 100% beläggning av ”folkgrupper”.
    Ska vi, eller ska vi inte prata öppet om etnicitet, vad tycker Hübinette?

  4. Sedan Aftonlögnen skrev denna artikel har brottsligheten i Sverige ökat dramatiskt och alla brottslingar är numera ”svenskar” enligt Aftonlögnen och Expressen.
    På sätt och vis är det väl bra att de ljuger och förtiger sanningen, det antal som går på deras lögner minskar och utan tidningsstöd skulle de inte finnas utan gå på A-kassan eller tigga utanför Konsum.
    De kan gott fortsätta med sina lögner dessa usla skittidningar och Sveriges dödgrävare nummer ett!
    När jag kommer hem till Sverige skall jag sätta in 1000:-kr på Avpixlat det första jag gör, där och på Petterssonsblogg kan man läsa sanningen. Jag har läst Avpixlat gratis i flera år och måste bidra med något, de kommer att utvecklas. När fega AFTONBLADET läggs ner blir Avpixlats marknad ännu större och vi kommer att segra, sanningen vinner alltid i det långa loppet, de goda krafter som vill Sverige och svenskarna väl.

  5. Vem är katten kring het gröt? Vem är katten? Vem är gröten?
    Tänk om Pettersson skulle veta och kunna förklara, det skulle vara det underbara.

  6. Orkar inte ens att läsa, ber om ursäkt men jag anser att landet är helt kört.
    De värsta är de sverigehatande ”murvlarna så ”I rest my case” !
    Det finns inget intresse utanför Sverige att ha med dem att göra så RIP.

  7. Mörkerkrafterna tog över aftonlögnen den 1 januari 2008 då jan helin blev chefskollaboratör och oansvarig utgivare.
    Samma år utsågs ”Bagdad Bob” (jan helin) av Resume till Sveriges tredje mäktigaste publicist.
    Han har studerat politisk kommunikation i USA, och gått teaterverkstadens teaterskola.
    Han lever fortfarande kvar i extrem politisk lobbyingstrategi och i den surrealistiska teatervärlden, i en katastrofal kollisionskurs med medias ursprungsfunktion, nämligen att återge fakta.

    Lägg ned presstödet, begrav aftonhoran i ovigd jord, låt helin snurra som en köksfläkt i graven, i evighet…

    • På den tiden var vi så lyckliga att vi inte ens visste vad Somalia var för något!

    • De kom senare. Idag toppar de listan. Den listan om brottsstatistik som alla hederliga svenskar vill läsa i en morgontidning! Men det dröjer nog ett tag till. Jag tippar när SD far omkring sisadär 40 % kommer siffror i morgontidningar som far folk att sätta kaffet i halsen….Tills dess sluta läsa PK-maffian!

      • Anna förlåt, jag tänkte trycka på ” tummen upp” men tryckte ” tummen ner”… Det var inte meningen…Jag håller med varje ord i ditt inlägg…

Kommentera