Österrike ändrar 100 år gammal lag om islam

ISLAM. Det österrikiska parlamentet har i dag fattat beslut om ändringar i lagen som gjorde islam till en officiell religion i landet år 1912. Den nya lagen som syftar till att förhindra radikal islamism stärker muslimernas rättigheter, men förbjuder utländsk finansiering av moskéer och imamer, rapporterar BBC.

Muslimska grupper säger att lagen är orättvis eftersom utländsk finansiering är tillåtet för kristna och judiska organisationer.

-Pettersson har noterat att i Sverige får exempelvis Saudiarabien finansiera moskéer och friskolor och det verkar som våra naiva politiker tror att saudierna kräver att mussarna ska lära ut demokrati och jämlikhet för pengarna…

Från 6 augusti 2011.

…och kvinnorna har sin egen ingång.

Det är fredagsbön i Göteborgs nya moské. Män och åter män men det finns även plats för kvinnor, de har en egen ingång och en egen våning där de kan följa bönen genom ett trästaket. Att se utan att synas och absolut inte störa männen.

Moskén är nybyggd och invigt år, 2011 i Sverige. Den är finansierad med Saudiarabiska oljepengar, Saudierna som står för en extrem form av islam, wahhabism, tillåts alltså köp inflytande och påverka Sverige i riktning mot medeltiden.

─ Pettersson trodde i sin enfald att könsdiskriminering var olagligt i Sverige och att den lagen gällde alla.

9 thoughts on “Österrike ändrar 100 år gammal lag om islam

  1. Här ser man skillnad mellan religioner, och vilken
    religion som utvecklats och vilken som stått still?
    Kristendomen hade också egen ingång för kvinnor
    i kyrkan, men detta försvann någon gång på 1800
    talet allt eftersom kvinnor betraktades som likvärdiga
    mannen, men inom Islam där härskar fortfarande
    enfalden trots att vi idag befinner oss en bra bit inpå
    2000 talet?

  2. SKRÄMMANDE när man vet att Islam stödjer mord på kristna och ”otrogna”, det är bara att lyssna på ”Mulla Krekar” (eller liknande stavning, bosatt i Norge som hotar med att mörda icke muslimer och stödjer attacken mot Charles Hedbo i Paris. Detta är ju definitivt INTE en religion, möjligen inlindad med ”religiösa” floskler utan det är en våldsam ideologi som med våld vill pådyvla befolkningen sin smörja en soppa som aldrig funnits i Sverige och inte har här att göra.
    Bra att Österrike förbjuder finansiering av moskeer MEN det bästa vore att förbjuda att moskeer byggs på CENTRALA platser i våra samhällen då det bara är en strategi för att kunna HOTA, TERRORISER OCH STÄLLA KRAV mot hela det ”demokratiska” samhället!
    UT MED PATRASKET!!

  3. Mimi, som de sa i videon, kan de tvätta sig hemma om de vill. En bekant som kommer i kontakt genom sitt arbete i vården frågade mig varför de luktar så illa när de tvättar sig fem gånger om dagen?

    Jag svarade att jag sett en tvagning och har man gjort det betecknar vi det som ”kattvätt”.

  4. Alias Herr Pettersson är expert på konstiga kopplingar, vi svenskar är på intet sätt ansvariga för vad Saudierna gör.

  5. Charmigt! Alla glada, med baken i vädret. Tvättar de endast händer, ansikte och fötter före ’mässan’? Bara det?

Kommentera