Uppdrag Granskning Islamiska staten i Sverige


ISLAM. ”– Det är verkligen chockerande att Sverige inte har så mycket lagstiftning för att hantera det här problemet. Sverige borde inte agera fristad för människor som vill delta i Syrienkonflikten, säger Shiraz Maher, forskare på King’s College i London.

Han beskriver det som ”hisnande” att Adam och andra jihadister kan komma tillbaka till Sverige och vårdas för sina krigsskador. Men mest av allt reagerar han på hur Säpo har kontakt med en rad jihadister utan att kunna göra någonting.”

Uppdrag granskning


18 responses to “Uppdrag Granskning Islamiska staten i Sverige

 • jockfall

  Har Sverige enfaldiga politiker så blir det snart inget land kvar.

  Gilla

 • Sannfinländare

  Skulle Sanna Klinghoffer rapportera med likadan ”objektivitet” om det skulle hända att europeiska nazister skulle resa till Medelhavet för att hindra illegal invandring med vapen?

  Gilla

 • mari

  Svt borde släckas ner. PUNKT SLUT

  Gilla

 • Rannug

  Nu är det så härligt att veta att många av svartingklientelet älskar upplopp och revolution, bara det händer något….bara att studera Iranska revolutionen, mängder deltog men ”förstod” inte att islamska mullor skulle ta makten….när många iranier vägrade foga sig efter islam blev de förföljda och flydde….så den som tror att ISande vindar kommer att svepa förbi Svedala obemärkt får nog tänka om…

  Gilla

 • Synonymen

  Och detta är mannen som skyndar till dessa mördares försvar.

  Titta noga på bilden.

  Har ser helt galen ut och är dessutom helt galet ful 🙂

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Varför ägnar sig SVT åt IS-propaganda?”

  ”På bästa sändningstid sände SVTs Uppdrag granskning (18/2) programmet Martyrskap där reportern Sanna Klinghoffer intervjuar IS-medlemmen ”Adam”.

  Denne ”Adam” är IS-terrorist sedan två år. Och SVT-journalisten är välinformerad om att han har deltagit i brott mot oskyldiga människor.

  Klinghoffer inleder programmet så här: ”Jag vill förstå varför en ganska vanlig kille från Göteborg har valt att gå med i världens i dag mäktigaste terrororganisation. Han vill göra jihad, dö för Allah.” Därefter varnar hon för våldsamma scener som inte lämpar sig för visning i Sveriges Television.

  Och så börjar den mest okritiska och obalanserade intervjun i SVTs historia.”

  Så är inledningen på ett debattinlägg från Kurdo Baksi,
  journalist och författare och Abit Gürses,
  svensk-kurdisk journalist, efter uppdrag gransknings senaste program.

  Läs hela inlägget och UG:s svar till de två journalisterna på länken nedan.

  http://www.journalisten.se/debatt/varfor-agnar-sig-svt-propaganda

  Gilla

  • Albin

   Alias Peter Skoglund. Baksi är jävig. Personligen tycker jag det hade varit mycket intressant att få höra intervjuer med nazistbrottslingarna efter kriget, tyvärr tog de livet av sig eller blev dödade.

   Gilla

  • Warning to America

   Vänsternazisterna på SVT försvarar sin sjuka ideologi med alla medel, de vill ”förstå” en grov brottslig som reser mellan Sverige och Syrien och mördar oskyldiga. Det är naturligtvis det svenska samhällets fel, de har fått för litet socialbidrag….(ironi)
   En sådan här fitta skulle man köra ner huvudet i toalettstolen när den är fullskiten och dränka….

   Gilla

 • BH

  Adam? Är inte alias’et kränkande? Borde ha varit Ali Babba eller dyligt. Lilla Adam kan minsan få ge sitt liv för profeten utan att företaga nån längre resa, bara stik till Köpenhamn, de fixar dom på ett ögonblick.

  Gilla

  • uppgiven

   Med försvenskade namn riskerar man inte att folket ute i stugorna inser vad invandringen innebär. Eller kränka någon lättkränkt kulturberikare…
   Tänk på ”svenskarna” som våldtog kvinnan på färjan…

   Gilla

   • A.E

    Ja men Adam är faktiskt ett internationellt och inte svenskt, just saying 😉 När jag var i Egypten med min sambo 2004 mötte vi en Adam där och han var muslim. Många ”profet” namn som de kallar det är vanliga bland muslimer, speciellt de hebrieska. Men i detta fall har du säkert rätt och det är säkert inte hans riktiga namn.

    Gilla

 • pappasvenpappasven

  UG går inte alltid i det PK, tack och lov . .

  Gilla

 • Svenne

  Det är en medveten politik från Sveriges sida att ge PUT åt alla från Syrien och stödja IS och terrorismen, ingen tvekan om det, och detta efter påtryckningar från islamister i Sverige.
  De är rädda att få halsarna avskurna som SATANS ”religion” Koranen predikar!

  Gilla

  • Bertil

   SANT OCH MUSLIMERN HAR SINA TENTAKLER OVERALLT SKATTEMYNDIGHETEN T EX DE KAN GIFTA SIG MED MINDERARIGA SATANS ,MUSLIMER!!
   DET AR DAGS FOR EN SLUTGILTLIG LOSNING PA MUSLIMPROBLEMET OCH DET AR GASKRANEN OCH ATT FORBJUDA KORANEN!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: