Två unga invandrare åtalade för mord

INVANDRING. Två 17-åriga pojkar åtalades idag på sannolika skäl misstänkta för mordet i Norrahammar, som skedde i slutet av oktober förra året. Natten mot den 28 oktober sköts en 17-årig man till döds och en 16-årig man skottskadades svårt i bostadsområdet Tallhöjden i Norrahammar, Jönköping.

– I det här ärendet har vi från första natten haft två misstänkta personer som greps med de vapen som använts, säger Tommy Thorngren, polisens presstalesman i Jönköping.

-Pettersson noterar att SVT undviker att nämna vad som ligger bakom, nämligen 87:ans migrationspolitik…

2015-02-18_1512

TIDIGARE 2014-11-02. Två unga invandrare häktade för mord

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Det är som vanligt, två unga invandrare som har häktats för mordet på en 17-årig i Jönköping natten mellan den 27 och 28 oktober.

-Pettersson noterar att PK påstår att de är två unga män hemmahörande i Malmö som häktats på sannolika skäl (den högre graden) misstänkta för mord på en 17-åring och mordförsök på en 16-åring.

Möjligen bor Wasim Janabi och Omar Ahmad, båda under 18, i Malmö men de hör hemma betydligt längre bort…

TIDIGARE 2014-10-28. En mördad och en skottskadad i Jönköping

En person har skjutits ihjäl i Jönköping i natt och ytterligare en person är svårt skadad.

Polisen fick vid 01.30-tiden ett samtal om skottlossning i ett bostadsområde utanför Jönköping. När de kom till platsen hittades två svårt skadade personer, varav en sedan konstaterades död.

Enligt uppgifter till polisen ska ett fordon ha setts lämna området, och två personer, en 16 och en 17-åring har gripits, båda hemmahörande i Malmö. De misstänks för mord och mordförsök, skriver Jönköpingspolisen i ett pressmeddelande. I numera redigerad artikel stod att de pratade på ett främmande språk.

Polisen skriver att de misstänkta är hemmahörande i Malmö men det tror inte Pettersson på…

2014-10-28_0742

5 thoughts on “Två unga invandrare åtalade för mord

  1. Sverige mår inte så bra och kommer troligtvis aldrig bli bra eller ok igen.
    Men tänk på att fredrik o sjuan säger att Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv !!!!! göran persson sa att när Svenska folket upptäcker att sju klövern stulit deras pensions fond på 700.000.000.000:-SEK då kommer Svenska folket bli mycket mycket arga !!!! Va ingen säger något utan bara sväljer sju klöverns grova kriminella gangsters våld mot Sveriges befolkning.

  2. ”Skåningar” skriver ljug och lögnpressen. Redan då ringde ju alla klockor att det var blattar i vanlig ordning.

Kommentera