I vilket land fungerar multi-kulti?

Från Ian Wachtmeisters Facebook 

Sverigedemokraternas ungdomar.
SDU inbjöd mig att tala igår kväll. I korthet sa jag att…

2015-02-17_1923

SD LEVER PÅ
…handlingsförlamningen hos övriga partier, vare sig de sitter i en ganska oduglig regering eller i en opposition som inte ens vågar sikta på att regera.
… folkets missnöje med att 7-klövern inte vågat ta ställning till verkliga problem som flyktinginvasionen och det förnedrande tiggeriet. Man kan diskutera om 7-klövern haft huvudet i sanden eller under armen. Nu börjar dock några av dem vakna med en gäspning och hörs viska ” Är det så här? Det hade vi ingen aaaaning om..”
… att 7-klövern bjudit ut Sverige till högst bjudande. Religion, kultur, omsorg. Andra folkslag och kulturer tycks vara intressantare. Att hjälpa flyktingar med bidrag som fattiga svenskar inte ser röken av är redan ett etablerat förfarande. Att vara en vanlig svensk man börjar nästan bli misstänkt om man lyssnar på TV-soffornas vänstertyckare. Det tycks inte ens hjälpa att nästan alla offentliga män säger att de är feminister.
… de krampaktiga förklaringarna av etablerade politiska röster att ”Sverige behöver invandring av unga välutbildade familjer med ett par barn” (Göran Persson i Örebro för ett par veckor sedan). Visst skulle vi behöva det, men det är nog ingen som skulle påstå att det är den kategorin som kommer/lockas hit! Arbetskraftsinvandring borde vara invandring av arbetssugna och inte av bidragssugna.
… Jimmie Åkesson! SD ledaren var – överlägset – år 2014 främsta opinionsbildare, vilket presenterades i tidskriften DSM (rekommenderas!). Den vikarierande partiledningen har gjort ett utmärkt jobb. De som nedsättande kallades för ”dom andra” visade sig vara starka politiska personligheter. Men Jimmie är SD:s största tillgång!

Det som saknas i dagens Sverige är det som en gång fanns, när Sverige fungerade som en sammanhållen nation och hade politiska ledare som verkligen ville leda det folk som valt dem och visade förståelse för detta folks situation och problematik. (Jämför med de förolämpningar som dagens valda ombud vräkt över dem som upphävt sin röst och påpekat att de valdas politik håller på att haverera. Rasister, fascister osv.)
Jag undrar om det ens finns några ämnen till sådant ledarskap i 7-klöverns kadrar av yrkespolitiska pratkvarnar!

Några frågor:
– I vilket land fungerar multi-kulti?
– I hur många länder leder det till starka motsättningar för att inte säga inbördeskrig?
– Varför vågar politikerna fortfarande inte ta fram de faktiska kostnaderna i stället för att gömma dem på tusentals konton i kommuner, landsting och statsförvaltning?
– Vart tog vår internationella solidaritet vägen? Vårt intresse för och omsorg om hur andra länder gör? Varför diskuteras inte den s.k. volymfrågan med den utgångspunkten?! Vi sänder tvärtom signaler, som försöker sälja in Sverige som det land dit alla ska komma och bli omhändertagna!

TILL SIST
Jag råder SD att ta sitt uppdrag på högsta allvar och att utbilda alla sina representanter, så att partiet i alla lägen kan ange sakskäl för sina ställningstaganden. Endast saklighet, logik och ett rättframt språk väcker respekt hos den ökande andel svenskar som intresserar sig för och oroas av det som sker i den politiska sektorn.

12 thoughts on “I vilket land fungerar multi-kulti?

  1. Minns Ian inbjuden till o medverka angående Ians stöd för SD i Nyhetsmorgon, Tv4. Jenny o Steffo i studion. Samtalet kretsade kring hur illa åtgångna SD blivit av media. Då inte minst av Jenny her self. ( min komment.) Ian satte namn på vad som pågår, Mobbning alltså. Du då frågar dom har du blivit mobbad ?. Ian svarade kort o stirrar oavvänt på förövarna,” Mej mobbar man icke” !!!!!!!!! Inte en kommentar från vanligtvis så storkäftade Jenny. Jag analyserar ofta o min tanke om detta kvinns är att mobbning det har hon praktiserat långt tidigare i sitt liv.

  2. Kanal Global har lagt ner. ”Målgruppen för Kanal Global är alla i Sverige med intresse för de många nya kulturer som genom inflyttning och globalisering växer fram. Kanal Global vill också verka som en medieplattform där svenskar med annan etnisk härkomst får information om Sverige och det svenska samhället. Det kan röra sig om allt ifrån midsommartraditioner till hur man deklarerar sin inkomst.”

    PK krymper allt mer och mer.

    • Målgruppsbeskrivningen för AnalGlobal låter precis som SVT och SR, blev konkurrensen övermäktig?

  3. ”I vilket land fungerar multi-kulti?” I landet Utopia, till höger om Venus, till vänster om Mars?

Kommentera