Sandor är lite grinig

INSÄNDARE fortsättning på DETTA.

Malmö 12-2-2015
 
Till Martina Skrak och andra “ansvariga” politiker i Malmö
 
Jaha Martina Skrak,är det inte dags för lite skrikande och skakande nu?

Det jag tänker på är det senaste mångkulturella vansinnesdådet som denna gång som så många gånger förr tydligen är utfört av vildar komna från något land där våldet och hänsynslösheten mot andras liv dominerar vardagen.Vilket tydligen mer och mer också gäller i Malmö numera.

Mohamed El Moghrabi förare av kokainracern på Amiralsgatan
Mohamed El Moghrabi misstänkt förare av kokainracern på Amiralsgatan i går. 

Denna gången så framfördes en bil med tydligen mångdubbel olaglig hastighet för att undkomma polisen vilket resulterade i att bilen kraschade in i parkerade bilar och som också fick till följd att en kvinna och hennes spädbarn blev livsfarligt skadade. Förutom dessa två så blev en kvinna till skadad.

Tydligen så blev samtliga ni politiker där uppe på översta våningen i stadshuset mycket illa berörda, illamående, skakade och jag vet inte allt när ni tog del av den påstådda misshandeln av den 9-årige arabkrabaten på Malmö central häromdagen. Tydligen så har nu arabkrabaten försvunnit och det lär inte ta många dagar innan vi får höra om arabkrabatens nya upptåg. Fast det bästa vore ju om han förblev försvunnen för gott.

Hur som helst, Martina Skrak, du skrev ju att ni skulle skrika och skaka så mycket ni kunde i protest mot behandlingen som arabkrabaten fick.

Men hur blir det nu då, när det gäller behandlingen som dom två kvinnorna och barnet fick av dom fyra mångkulturella vildarna?

Jag har sett bilder på nätet där en kvinna ligger med vad som ser ut som ett avkapat högerben och bredvid henne ligger en omkullvält barnvagn.

Hittills Martina Skrak, och ni andra ynkryggar till politiker, har jag inte hört ett enda skrik eller skakning i protest mot dom fyra mångkulturella vildarnas framfart.

Tydligen så betyder ingripandet mot en arabkrabat som både spottat och bitit och sparkat folk mer än ett vansinnesdåd där tre oskyldiga  människor nästan fick sätta livet till tack vare fyra tungt kriminella mångkulturella vildars framfart eftersom det är knäpptyst från er sida.

Var finns obehaget, illamåendet nu någonstans? Var finns uttalandena från er sida någonstans?

Eller är det som vanligt att ni nu inte vågar att uttala er eftersom gärningsmännen denna gången precis som så många gånger förr är av utländsk härkomst och inte lystrar till namn såsom Olle, Per, Anders, Oskar utan har namn som snarare uttalas Mohamed, Mehmed, Feisal, Abdullah eller något annat exotiskt?

Jag kan inte annat än kalla er för ynkliga kräk!!!!!

Efter allt som dom mångkulturella vildarna har ställt till med under årens lopp i vår stad med allt från skjutande, brännande och sprängande, rånande och misshandlande och ihjälkörande mm mm så vore det väl inte för mycket begärt att ni någon gång kunde presentera ett avståndstagande och fördömande.

Eller har det gått så långt i ert sjuka hyllande av allt som är mångkulturellt och osvenskt att ni inte ens bryr er om era egna landsmäns situation och allt vad dom utsätts för av tack vare er politik? Är det så att en landsmans skador eller liv utan vidare kan bemötas med tystnad och likgiltighet från er sida samtidig som en gripen och fasthållen 9-årig arabkrabat väcker all medlidande ni kan uppbringa?

Jag kan bara säga att er tystnad äcklar mig och faktum är att jag önskar att nästa vansinnesdåd utfört av en mångkulturell vilde skall drabba någon av er eller någon av era nära anhöriga.Då först kanske ni börjar fatta vad det är ni har ställt till med och vad er politik innebär.

Men det blir väl  ännu en gång en oskyldig som får betala ett högt pris och som efteråt, om vederbörande är i livet, från er sida får höra hur mycket positivt det mångkulturella har inneburit för Malmö och det är en styrka att 170 olika språk talas här och att Malmö numera har blivit så spännande.

Så in i helvete spännande att du aldrig vet när du blir ihjälkörd,misshandlad eller rånad när du ger dig ut på gatorna.
Det enda mångkulturella inslag som fattas i vår stad numera är väl att en självmordsbombare går upp på en buss och spränger sig själv och ett antal andra i bitar.

När detta har hänt,vilket troligen bara är en tidsfråga,så har drömmen om erat mångkulturella paradis blivit fullbordat.

Så Martina Skrak, är det inte dags för att skak och ett skrik i protest nu?

Sandor Herold, Malmö

25 thoughts on “Sandor är lite grinig

 1. Undrar dessa batikhäxor någon gång hur livet kommer att gestalta sig
  för dessa två ligister som dom tycker blev så illa behandlade av vakterna?
  Vad kommer dom två att tillföra det Svenska samhället, mer än ren
  djävulskap höga kostnader på precis alla plan??

 2. Nej dessa satans ynkryggar till politiker är precis så låga varelser som Sandor beskriver, när det tas i med hårdhandskarna mot den importerade dräggen, då går dessa fega as upp i falsett, men när människor här blir skadade dödade våldtagna rånade , gamla människor blir omkullvräkta tillsammans med sina rullatorer av detta satans importerade patrask, ja då håller dessa ynkliga kräk till politiker käften stängd.
  Dom är i sanning otroligt låga människor, men desto större skitstövlar!

  • Dessa hycklare kan aldrig vara ärliga, de följer en linje de tror gagnar deras karriär, dvs den politiskt korrekta linjen,- de gör som strutsen när verkligheten blir för svår, stoppar huvudet i sanden. Det tragiska är att det på några års sikt kommer att mycket allvarligt ha skadat Sverige. Vi kan nog räkna med att säga hej då till den s.k. välfärdsstaten.
   Vill man ha mer av massinvandring så ska man INTE rösta på SD!

 3. Det är uppenbarligen skillnad på folk och folk, dessa allvarligt skadade av en gangster i Malmö betyder ingenting för dessa politiker, det är säker bara vanliga skattebetalare, tom etniska svenskar, tom ett spädbarn. Då är en nyanländ asylsökande ensamkommande som bitit och spottat på folk mycket viktigare. Det är inte politiskt korrekt att bry sig om riktiga brottsoffer när gärningsmannen är en arab.

 4. Vänstern har ju redan gjort klart att det är/var polisens fel. Till och med pressansvarig polis verkade luta åt det hållet, utredning ska starta.

 5. islam är en psykosocial sjukdom som måste utrotas ! Finns ju bara bråk och krig i islamska länder som s.k. flyktingarna kommer ifrån och tar hit till Sverige.

 6. Lider med mamman vars resterande liv lär bli en kamp. Och för vad? Vad hade hon gjort för att förtjäna detta? Nytt fött barn och hela livet framför sig.
  Fyfan! Hoppas den där lilla turk ungen får kör in en sax i eluttagen och dör så man slipper se skiten.

 7. Sandor tycker om att sitta i sin lya och vara grinig, och det är väl okey. Han verkar dock ha en övertro på att först till kvarn gäller just honom.

 8. Om SANDOR mer bekymrade sig om brottslingarna från öststaterna, vore det bra och lite trovärdigare

  • Brottslingarna från öststaterna vet att de muslimska brottslingarna har kontrollen i Malmö, så Sandor lever i den verkligheten och du lever i din…koranen eller??

 9. Sandor är grinig…
  Sandor bor i verklighetens Malmö och ser och hör dagligen vad som händeroch sker i samhället!
  Och han har än så länge inte heller påverkats av myndigheternas och medias massiva hjärntvätt.
  Han är med all rätt kritiskt till dett mångkulturella samhället och han är orädd, tänk om vi hade flera såna människor som honom!
  Om folk i gemen bara gjorde en tiondel av det Sandor gör så skulle vårt samhälle se helt annorlunda ut!
  Jag lyfter på hatten och kan bara hoppas att Du aldrig ger upp Din envisa kamp!
  Tack Sandor
  Janne

  • Adonaj
   Jag var som publik på en rättegång där jallow hade sin svenska “åklagare “bredvid sig, det var helt vämjeligt. Hon var nära att äta upp ……….

 10. Hur fan ska den fula vänsterflatan (min gissning) ge ett begåvat svar på detta? Sandor är absolut en av Malmös okrönta hjältar…

  • Alias jgarn, annars verkar det vara arabiska IS som gillar att dingla araber.Jag vet ju inte vem du är men tycker du att nått parti i riksdagen skall arbeta för att få just “araber” att “dingla”?

 11. Hoppas att Sandors skrivelse når fram. Jag har dock små förväntningar att de styrande och godhetsapostlarna har kapacitet att ta in vad som skrivs. De tycks syssla med “cherry- picking” , plocka russinen ur kakan när de ska uttala sig. Hur kan de hitta “rätt” russin, de som ger dem den uppmärksamhet de så desperat söker och samtidigt bekräftar att de är så goda? Några rimliga proportioner ser jag inte.

  Jag betvivlar starkt att ett enda uttalande bottnar i någon äkta empati.

Kommentera