Två skjutna i Göteborg

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Två personer har påträffats skjutna i stadsdelen Majorna i Göteborg. De är förda till sjukhus med okända skador.

– Larmet kom klockan 21.25. Det råder febril aktivitet just nu i spaningarna efter gärningsmän, sade Kent Jansson, operatör vid polisens regionledningscentral Väst, vid 22-tiden.

Det fanns då inga gripna eller närmare uppgifter om de skjutnas tillstånd.

TT:s utsände på Jaegerdorffsplatsen rapporterar om en övergiven svart BMW med skotthål i vindrutan framför förarplatsen och blodspår utanför bilen. Polisen har spärrat av ett stort område och stängt en bensinstation i väntan på kriminaltekniker.

-Pettersson noterar att flera media nämner att det är en gäng-uppgörelse och vi vet att samtliga tidigare har varit invandrarrelaterade enligt polisen…

Förra året var det drygt 50 skottlossningar i Göteborg och det fortsätter i år. I går fick polisen dessutom skicka flera patruller till Sahlgrenska sjukhusets akut för att bevakning av dårarna.

BMW:en som nämns ovan har registreringsnummer COW 494 och som ägare står Ali Dakhlallah

GP

5 thoughts on “Två skjutna i Göteborg

  1. Det är ingen 5000:- bil herr Ali äger är han advokat, företagsägare, oljeshejk, knarkbaron?

  2. Meeeen,- svart BMW, får man verkligen skriva så? Fruktansvärrd diskriminerande, bättre att skriva svensk BMW, visa lite hänsyn Pettersson.

  3. Någon som tror att politiker och andra godhetsapostlar skall vakna och börja fundera. Vad 87 an pysslar med ser vi i TV tablåerna, en totalt hjärndöd samling.

Kommentera