Moské ska ersätta Globen

INSÄNDARE. Detta är den moské som ska ersätta Globen – om Mehmet Kaplan får bestämma, dessutom vill han att…”Varenda en av Sveriges 290 kommuner ska få en egen moské!”

2015-02-05_1725
Många människor klagade när Stefan Löfvén utsåg en islamist till bostads- och stadsutvecklingsminister, men ingen kunde väl ändå ana vilka långtgående och extrema planer denne Mehmet Kaplan hade förrän en annan muslim, Nalin Pekgul, avslöjade hur illa det faktiskt låg till.

Här några citat av Kaplan från ett internt islamistmöte: ”Varenda sekund av mitt ministerstyre kommer jag ägna mig åt att bygga moskéer. När jag är färdig kommer det inte att finnas en enda kommun i Sverige utan egen moské. Större städer som Stockholm och Malmö kommer få ett tiotal vardera!”

Enligt källor ska Nalin Pekgul vara avundsjuk efter att ha blivit förbisedd vid tillsättandet av ministerposter i den nya regeringen. Än värre för henne är det att Kaplan är turk – kurdernas dödsfiender. Nalin Pekgul är för övrigt syster till ökände Kurdo Bakskit Baksi, kommunisten som under hela sin tid här i Sverige gjort allt han kunnat för att kuva svenskarna under hans eget folk. Så medan Kaplans planer varit kända inom vida politikerkretsar så tycks det vara av ren avundsjuka som Pekgul nu går ut med denna information. Hon har varit mycket detaljerad med att dokumentera Kaplans planer från hans egna anteckningar.

”Först ska det bli en ståtlig moské i Östantull i Norrköping. Den ska vara minst 20 meter hög och rymma 500 människor.

Sedan ska det bli en moské i Skara. Var ska den ligga? I Kaplan, förstås! Så fint att de redan har en stadsdel med mitt namn!

Jag kommer själv att leda bygget av moskén i stadsdelen Sätra i Gävle. Den kommer bli så gosig!

Jag kommer kräva att regeringen avsätter trettio miljarder till moskébyggen under min tid som bostadsminister, så vi kan täcka Sveriges alla 290 kommuner!

Kronan på verket ska bli att Globen rivs och ersätts med Nordeuropas mest magnifika moské! Jag lät en arkitekt rita hur den ska se ut, se vad mycket finare stadsbilden blir med den istället för den där dumma idrottsparken!”

Jag anser personligen att alla moskeer och moskeliknande byggnader inom Sveriges gränser antingen omvandlas till bostäder för svin, (men först måste byggnaderna totalsaneras från ohyra och smittsamma sjukdomar) grushögar eller byggs om till offentliga toaletter! Och Kaplan, Pekul och Kurdo Brakskit skall här i så fall ges förtur till städjobbet på dom ofantliga toaletterna eftersom dom här besitter en värdefull lokalvana, eller varför inte som grisskötare! -Om grisarna själva vill förstås? Vi har ju ett djurskydd i Sverige som måste följas!

Janne

10 thoughts on “Moské ska ersätta Globen

  1. …vore jag inte redan ”frälst” (SD)…vete fan om jag inte skulle
    prioritera det i videon under, framför profeten Mohammed
    …KDS har iaf kul på sina sammankomster!.,)

  2. ”Bosättningsminister” är, i det abnorma nya Sverige, bara ett annat ord för halshuggningsminister!

    Kaplan är bara intresserad av att tornen ska vara tillräckligt höga, minst 20 meter, så att vi ”otrogna” Svenskar ska få en rejäl flygtur, efter att han provflugit sina fruar och bögarna…

    Föreslår en riktig grisfest, med Kaplan på spettet och våra kära hundar som matglada gäster!

  3. Dom vill ju ha folk som åker till Mars. Kapland är frivillig om han får enkel biljett.
    Han MÅSTE låsas in för tid och evighet denna helidiot.

  4. men för fan, hur i helvete kan 87% av folket bara sitta tillbaka och inte bry sig om allt det här? vi är redan europas pajas, måste vi också bli en islamsk stat innan folket fattar att det inte är bra att vara så här jävla kastrerade…

  5. Mussarna behöver inte starta något eget parti i Sverige, MP och sossarna har redan öppnat sin famn för dårskapen.

  6. Jag vet inte vad den muslimska grisen kaplan sagt eller inte sagt.

    Det jag däremot kräver är att den muslimska grisen mehmet kaplan kastas ut från både Riksdag och Regering genast. Han har inget att göra i en Svensk regering.

    Han skall kastas ut ur landet med koranen före. Det är också av yttersta vikt att den muslimska grisen tar med sig den där djävla profeten också.

Kommentera