Skyttedal: Islamismen störst hot mot demokratin

ISLAM. ”På senare tid har en ny grundlagsfientlig rörelse slagit rot i Sverige: Islamismen”. Så skriver KDU:s förbundsordförande Sara Skyttedal i en debattartikel i Expressen. Skyttedal skriver att ”denna rörelse” är det största internpolitiska hotet mot demokratin i vår tid.

2015-01-29_0727
Enligt KDU-ordföranden måste nu samhället tydligt signalera vad som är acceptabelt och vad som inte är det. Hon skriver om de 130 bekräftade fall av IS-krigare i Sverige och går hårt åt initiativet i Örebro att ge återvändare möjlighet till jobb och terapi.

I stället bör de straffas och det gäller alla som är med i grundlagsfientliga organisationer, menar Skyttedal. ”Den som är medlem av en grundlagsfientlig organisation, så som en islamistisk, bör om den är svensk medborgare dömas till fängelse. Personer som har dubbelt medborgarskap bör få sitt svenska indraget och de som endast har uppehållstillstånd bör utvisas”, skriver hon.

-Pettersson tycker Skyttedal låter precis som en islamofobisk och rasistisk Sverigedemokrat, men hat-drevet drabbar nog inte henne…

KDU – gränsen för invandring är passerad

Tony Blair – Väst och Ryssland bör enas mot extrem islam

13 thoughts on “Skyttedal: Islamismen störst hot mot demokratin

  1. Vi ska vara glada att en ung PK förtydligar sig! Oberoende av parti måste man kunna värdera detta! Om jag vore traditionell KD-väljare skulle jag se möjligheter för mer äkthet. Vad är fel med det – inget!
    Gnällspikar som njuter i soffan bör avstå från återkopplingar!

  2. Ja blir detta röster för KD eller SD? OCH vilket parti kommer att driva denna linje? SD! Samma sak rörande SDU de har idéer MEN partiet bestämmer inte ungdomsförbundet…..

  3. Leka med elden.
    När en grupp hotar. Du ska inte irriterad. ser inte ut som du vet.
    Fånga och straffas.
    Det finns en teori om Internet.
    Utstationering eller de som trodde fanatisk. Förr eller senare kommer de att ha kontakt.
    Bo i väntan.
    Och grepp.
    Irak-Syrien områdets exceptionella arkeologiska området, och staden Nineve / Nineve (Mosul i närheten av där rebellerna vill förstöra ISIS) är den antika huvudstaden i det assyriska riket var en gång den äldsta staden i världen. Bibeln berättar om hur kung Nimrod (anses av många som en ”Antichrist” Bibeln för att han ville konfrontera Gud) byggde staden Nineve:
    1) Kus födde också Nimrod; det var den första väldiga på jorden.
    2) Han var väldig jägare inför Herren Gud; och därför säger, ”väldig jägare inför Herren Gud som Nimrod
    3) Den rike början, ett utförande Babylon, då Ereh, Sinears land Acad och Calne.
    4) den marken han gick in i Asur, där han byggde Nineve, Rehoboth stad, och Calah. (Uppkomst 10: 8-11).
    Så, för att sammanfatta: Nimrod, en jätte hybrid, byggt bland annat Nineveh stad / Nineveh. ISIS Organization ”ISIS” avser den egyptiska gudinnan … Termen ”jägare” på hebreiska är ”Gibb”; men ”Gibb” också har betydelsen ”jätte”. Detta innebär att kung Nimrod också skulle kunna vara en del av order jättar, som beskrivs i Bibeln som barn ”fallna änglar” med ”döttrar män”, så ett slags hybrid.
    Lyft Kung kombinerade raser
    ISIS doktrin har en historisk grund !!!!!!!

    • Vad tusan är det för rappakalja? Translateprogrammen är inte optimala, så översätt tack!

    • Tyvärr grabben, kvarsittning i SFI rekommenderas. Detta är inte första gången du är helt obegriplig. Abuksabuk på turkiska.

  4. Du finlanssvesk kan börja att kräva Svenska folkpartiet i Finland att ha lite klokare politik inom invandringen i Finland också. Det är lätt att se promlemet utomlands men dina politiska kamrater vill ha just precis detsamma i Finland.

  5. Varför kräver man inte att man sätter hela EU i krigstillstånd mot allt vad Islamism med mordorganisationen IS i spetsen står för? Avskaffa bidragen för dem och tjafset! Stäng, alternativt spräng deras nästen moskeerna där de planerar att genom terrorhandlingar fördärva våra västerländska samhällen. Ni Rikssvenskar är ju i praktiken redan deras slavar genom att ni av era landsförrädare tvingas försörja dem. Vill ni fortsätta att vara det?
    / Finlandssvensk

  6. Hon kommer igenom filtret med sina åsikter och förhoppningsvis vaknar några och börjar tänka själv.

Kommentera