Ompröva alla tillstånd för etableringslotsarna

ARBETSMARKNAD/INVANDRING. Roger Haddad, född i Beirut, Libanon 1978, är riksdagsledamot för Västmanland och sitter i Folkpartiets partistyrelse. Roger Haddad (FP) skriver på SvD. – Systemet med etableringslotsar behöver skärpas upp. Vi vill därför införa en individuell behovsprövning från Arbetsförmedlingen. Detta skulle motverka de negativa inslag vi ser med oseriösa aktörer och en lotsmarknad som nästan utnyttjar de nyanlända bara i syfte att tjäna pengar…

Roger Haddad (FP)
Roger Haddad (FP)

FP hämtade sin näringslivspolitiske talesperson från invandringsindustrin. I Rogers Haddads närhet finns riksdagsledamot Said Abdu (FP), född i Saudiarabien 1986 av eritreanska föräldrar,  som sitter med i flera utskott som utbildnings och skatteutskottet och och är näringslivspolitisk talesperson för FP.
Abdus har ett bolag, Westwork, som skyltar med att det hyr ut studenter men som i bakgrunden sysslar med något helt annat:

2010: ”Verksamheten som kommer att bedrivas inom bifirman är etableringslots. Samtliga av tjänsterna upphandlas av Arbetsförmedlingen och det finns goda chanser att lyckas.”

2011: ”Westwork har under 2011 blivit en godkänd leverantör till Arbetsförmedlingen som etableringslots. Under 2012 finns goda förutsättningar för ett bra resultat och en god avkastning”

Said Abdu sitter på trippla stolar, han är inte bara politiker utan representerar både arbetsgivare och fack: Företagarna och Unionen

I Ukraina finns ett bolag som också heter Westwork och som lever på att ordna jobb åt ukrainare och ryssar i Väst. Det är ingen slump att de har samma namn för under ”Наши партнёры” (våra samarbetspartners) kan ni se Westwork Sveriges och Polens adresser: På det polska dotterbolagets hemsida står det rakt ut att det sysslar med att importera arbetskraft från Ukraina.

Said Abdu (FP)
Said Abdu (FP)

Att utse en företagare från invandringsindustrin till sin näringslivspolitiske talesman går naturligtvis ihop med Folkpartiets globalistiska linje.

riksdagsvalsedeln i höstas stod det ”Civilekonom” på Said Abdu: Men någon civilekonomexamen på 240 högskolepoäng har han inte, utan han har läst ekomomprogrammet (180 hp) på Högskolan Väst samt deltagit i en företagartävling på Handels i Göteborg som gett honom  5 hp.

Ni kan verifiera detta genom att ringa Högskolan Väst: 0520-22 30 00. Handels i Gbg: 031-786 1000

Ja, och naturligtvis har Said skrivit en debattartikel  för att hylla sin egen födkrok!

5 thoughts on “Ompröva alla tillstånd för etableringslotsarna

  1. Vi får exportera hela packet till Mississippi för jag tror de har en gammal tradition att ta hand om bedragare och nä det är inte allt rasistiskt bara praktisk erfarenhet.

  2. För sent för svenskar att rädda sitt land, lotsarna har lotsat sig in i varje vrå av Sverige med PK som den verkliga lotsen, skandal.

  3. Egen PR ingår i deras kultur !För sådana berikare måste Absurdistan var snäppet bättre än Paradiset !

Kommentera