C-politiker: Ge återvändande ISIS-terrorister hjälp med jobb och terapi

ISLAM. Återvändande IS-krigare bör få hjälp med terapi och att komma i jobb. Det säger Rasmus Persson (C), kommunalråd i Örebro. Men förslaget sågas av terrorforskaren Magnus Norell. – Vill man öka rekryteringen till IS så är det en fantastisk idé, säger han.

I Örebro är frågan om hemvändande IS-krigare högaktuell. Tidigare i veckan kom rapporter om att två svenska IS-sympatisörer dött i strider i norra Irak. Båda var hemmahörande i Örebro. – Vi i kommunledningen har haft en diskussion om hur vi ska hantera unga örebroare som rekryteras till terrorverksamheter, säger kommunalrådet Rasmus Persson.

-Pettersson tycker att det centerpartistiske kommunalrådet är på rätt spår. Men varför bara jobb, kan vi inte hjälpa frihetshjältarna både ner och hem med regeringsplanet. Inte ska de små liven behöva åka reguljärt tillsammans med vanligt folk…

De döda svenskarna från Örebro är Farah Osman, född 1990, och Liban Qadar, född 1991 fast det skriver inte AB…

2015-01-16_1737

 

37 thoughts on “C-politiker: Ge återvändande ISIS-terrorister hjälp med jobb och terapi

  1. jag skrev till den här rasmus jäveln

    ”De unga män (kanske en och annan kvinna) som åker iväg till Syrien för att mörda, våldta och förslava människor vars enda brott var att de inte följde koranen eller att de inte ville gå med i IS.
    Hur kan du säga att dessa avskyvärda individer inte bara förtjänar at få komma tillbaka till Sverige utan att straffas men också få ett jobb en terapi?
    Hur kan du kalla dig en människa när du vill att monster ska behandlas på samma sätt som vanliga svenskar.

    jag skulle gärna vilja veta hur du kan tycka så här.”

    svar: ”Hej,
    Utifrån en längre intervju jag gjorde i förra veckan har det visats ett klipp som tolkats annorlunda än det var avsett i sitt sammanhang. Information om hur vi jobbar i Örebro kommun för att förebygga utanförskap och motverka rekrytering till all kriminell verksamhet finns på kommunens hemsida. Här finns också kommunledningens inställning till de nationella inslag som är högst relevanta i frågan:http://www.orebro.se/38215.html

    fega jäveln vågar inte ens stå för vad han säger, undrar vad mona’s reaktion kommer va när hon står där helt ensam utan nån annan efterbliven landsförrädare.

  2. Till Rasmus Persson (C), kommunalråd:

    Jag tycker nog att hjälp till ett annat jobb och terapi, vore nog ett bättre alternativ för dig och alla de andra politiker som står bakom ditt ”förslag”.

  3. Hur var det centerledare Hedlund sa ” vi inom centern har alltid velat och kommer alltid att vela ….”

  4. Eftersom de sannolikt fått medborgarskap, så är de landsförrädare och ska straffas som sådana, samt även för krigsbrott. Återinför dödsstraff.

  5. Det är för sorgligt! Men också 4 % är tecknet på deras IQ! Vansinne, gör som i Danmark! Förhindra att dessa kommer in i landet igen. Sverige är fan inget ställe där terrorister och mördare skall ömkas och slicka deras rövar!

  6. C-politiker: Ge återvändande ISIS-terrorister hjälp med jobb och terapi samt förslaget att släppa in 40 miljoner asylsökande till Sverige borde förpassa Centern under 4% spärren men inget förvånar längre.

  7. Man tror inte att man läser rätt!! Vad är det för fel på Svenska politiker?
    det är klart att de måste få lite gratis psykvård , de mår ju dåligt de stackarna. Klart att det tär på dem att halshugga otrogna, Slå ihjäl kvinnor och barn. Jag mår illa och skäms över att vara Svensk. Fy fan. Värden skrattar åt vårt kärringstyre i detta land.

  8. Mona ordnar nog vapenbidrag tills nästa gång dom skall åka och skära
    halsen av motståndarna och naturligtvis skall dom ha fri resa betald av
    Svenska skattebetalarna..KAN BARA KONSTATERA DET FINNS INGEN BEGRÄNSNING PÅ DETTA VANSINNE AV 7 /KLÖVERN….

    DET FINNS BARA EN DEMOKRATISK LÖSNING (SD)….

  9. Här har alltså ”svenskar” åkt ner och mördat oskyldiga människor och de ska belönas för detta för att det är synd om dem? Helt förbannat obegripligt! Varför finns de där främlingarna i Sverige igen efter att ha varit på sina mördarturneer? Tydligen vet man vilka de är. Det finns väl åtminstone ett par svenska (på riktigt alltså) nationalister som är nere i Ukraina och krigar. Så vi kan räkna med att de också belönas av myndigheterna med skattepengar de beslagtagit från oss? För ”alla människor är lika mycket värda” eller hur?

  10. Det finns naiva idioter och så finns det totalhavererade,
    och till den senare skaran hör nog Rasmus Persson,
    för man måste nog vara bra bombad om man tror att
    figurer som är marinerade i hat, skulle omvändas till
    kanske små Centerpartister? Ja herre min Gud!,

    • Du har en poäng. För att få dessa att överge sitt hat måste man få dem att överge sin religion och få dem att assimileras, i ordets rätta bemärkelse, och det här med assimilation var ju rasistiskt..Undrar hur PK tänker sig att de inte är lika mycket ”rasister” som SD som föreslår just detta?

  11. Centern har bara C-politiker, inga B och inga A, men kanske någon har ett D eller E. De flesta har F i sitt cv. Precis som Veronika Palm(e) från sossarna, och Gustav Fridolin MP.

  12. Jag blir mörkrädd när man inser att sådana tokstollar som Rasmus Persson har givits någon form av inflytande. Dumhatt och kratta grus så ha n inte gör någon skada.

  13. Helt livsfientliga politiker i detta land. Har man valt att åka o kriga är det stopp vid gränsen. Försvinn

  14. C-partiet idag Bondeförbundet igår, de har inte ett rätt. deras medlemmar har inte en chans att överleva på att vara mjölkbönder, ni har svikit och sviker alla utom er själva, ”dödgrävare” !

  15. Förb-de dumheter. Dom skall stoppas vid gränsen tillbaka till Sverige. Enklare än så kan det inte vara.

  16. De som åker dit ska ha brännt alla skepp i Sverige. Ev medborgarskap eller PUT skall annulleras. Detta klem med dessa terrorister och potensiella mördare.

  17. Det verkar vara något konstigt med Örebro, är det något i dricksvattnet som skruvar till det i huvudet på folk. Den där odugliga guantanamo-svensken, Ghezali, växte ju också upp i Örebro, och där vet vi ju att han inte har en siffra rätt i skallen.

Kommentera