30 thoughts on “Fråga imamen

  1. Den välgödde sunnimohammedanen har under kvällens lopp, fått visa sitt fula tryne och framföra sitt budskap i samtliga nyhetssändningar och kanaler.

    • Märkligt att han ställer upp på flera intervjuer. Han säger ju att det andra tillslaget hände för att de ville ge sig på honom som synts på TV?

    • Ja olika länder prioriterar ju sina viktigaste nyheter för dagen…
      Nere i Europa darrar man i kväll och befarar att Euro kommer att vittra sönder när nu Grekland går till val på nytt…2.300 miljarder SEK ligger i den pott som EZB/IWF investerat i landet…kulan rullar !

      • Det gör vi normaltänkande inte heller, men när
        en stor del av folket vandrar omkring i något
        koma liknande tillstånd, så kan idiotin fortsätta
        obehindrat!

      • Jag kan inte begripa att det har kunnat gå så snett i Sverige. Har vi haft det för bra? Ligger sömnlös på nätterna och försöker finna svaret.

  2. Undrar om de töser som ska demonstrera tillsammans med honom i Eslöv ens får gå i samma tåg…. eller så finner de sig i att bli behandlade som andra klassens medborgare. Saxat från imamens råd:

    Begreppet jämlikhet (mellan kvinna och man), särskilt enligt dess nutida definitioner, existerar inte inom islam och dess rättslära.

    • Se snorungar som springer med i sådana ”demonstrationer”,har inget förstånd över den fara som lurar bland detta pack !

    • Kvinnorna får säkert gå med! Islams viktigaste grundpelare är lögnen mot dom otrogna (dvs vi). Tjejerna begriper inte bättre. Det skulle vara lag på att alla som går med skulle könsstympas och bära burka!

  3. ”Vår vän från Eslöv” verkar helt besatt av sex och kvinnor på webbsidan.

    Frågan om man får vara naken under samlag…

    …. även om det är tillåtet för makarna att titta på alla delar av ens partners kropp och att vara helt naken, så är det ogillat och ett lakan bör användas för att täcka kropparna under samlag.

    Allah vet bäst

  4. Nä, det här med datorer verkar inte vara lätt…

    Gå till sidan http://fragaimamen.se/kunskapsrelaterat/

    Ställ muspekaren på ”Frågeämnen” på den övre vågräta menylisten

    Rullgardinsmeny öppnar sig med ämnen

    Är detta för svårt använd då den högra lodräta synliga menyn med frågeämnen……

    Funkar inte detta helle – ringe en datorkunnig kompis….

  5. Under Fördomar och missförstånd hade jag förväntat mig mängder av information, men inte då. Helt tomt, nada…

  6. Pettersson : Grattis du har tagit första steget. Vad är du undrar, som du inte hittade under rubriken du sökte. Jag kanske kan hjälpa dig?
    Fred

    • Var det inte denne stolte Islamist som läste Petterssons blogg under Eva-Maries tid ? Vill minnas att han t.o.m. gick in och kommenterade vid något tillfälle….

      • JO!!! Har försökt påminna dig tidigare Lars, när den här pellejönsen har varit på tapeten. 😉

    • Om han nu är så bedrövad, inget hindrar honom från att omedelbart lämna Sverige. Finns garanterat de som liksom jag känner en befrielse om han försvinner med en enkelbiljett.

  7. Först anser jag att rubriken ovan ”Kunskapsrelaterat” verkligen har hamnat i ologiskt sammanhang. Vad som följer på imamens sida har ingen med kunskap att göra.

    Dessa herrar tycks vara fullständigt fixerade vid att skapa regler och förbud för kvinnor?

Kommentera