Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt


INVANDRING/BROTTSLIGHET. Tre unga män har dömts för grov våldtäkt på en svensk flicka i somras. En av dem får fem års fängelse. Det var offrets pappa som hittade henne blödande efter våldtäkten. De tre män som åtalades för grov våldtäkt mot en flicka i Järvaområdet i somras dömdes i tingsrätten igår i Solna Tingsrätt.

En 21-åring till fem års fängelse, en 19-åring till två och ett halvt års fängelse och den åtalade 18-åringen får sluten ungdomsvård i ett år och fyra månader.

Utöver fängelsestraff och ungdomsvård ska de dömda betala 200 000 kronor var till kvinnan.

Männen, som enligt domen ingår i samma kompisgäng, har nekat till brott. De har hävdat att samlagen varit frivilliga från kvinnans sida, eller att de inte har deltagit alls.

Två män utöver de dömda har suttit häktade misstänkta för våldtäkt eller medhjälp till det, men de släpptes tidigare i vinter. Det kan även finnas fler ännu oidentifierade gärningsmän, enligt åklagaren.

-Pettersson noterar att som vanligt uppger PK-media inte etnicitetet på gärningsmännen men ni vet hur det är…Mellanöstern uppblandat med Somalia, för övrigt borde de dömda sitta inlåsta tills de dör eller talar om vilka de andra inblandade är…

Solna tingsrätt dömde:

 • Ninos Awdish, född 1996
 • Abdulmahdi Hedi, född 1995
 • Hajir Nasimi, född 1993 medborgare i Iran

Mål nr B 7206-14

TIDIGARE 2014-11-24. Grov gruppvåldtäkt pågick i timmar

INVANDRING/ROTTSLIGHET. Tre unga män åtalas för en utdragen och brutal gruppvåldtäkt i somras. Övergreppen började i en kolonistuga – och fortsatte samma natt med nya förövare i en källare.

Offret dödshotades med pistol och skadades i underlivet av vapnet. Tre män – 18, 19 och 21 år gamla – åtalas för grov våldtäkt av en kvinna i Stockholmsområdet den 19 juni i år.

Enligt kammaråklagare Ulrika Lindsö har de misstänkta männen genomfört våldtäkter av kvinnan i olika konstellationer och på två olika platser.

Två av männen, 18- och 19-åringen, åtalas för grov våldtäkt av flickan i en kolonistuga i Stockholmsområdet den 19 juni. 21-åringen för medhjälp.

De tre ska i samförstånd med varandra – och med andra ännu okända personer – tvingat sig på flickan med hot och våld och utfört upprepade våldtäkter.

Enligt åtalet har de turats om att hålla fast flickan och hejat på varandra. När hon förtvivlat försökte göra motstånd ska männen ha knuffat och dragit tillbaka henne.

– Jag skjuter dig om du inte är tyst, ska 18-åringen ha sagt.

En pistol ska först ha tryckts upp i flickans ansikte och sedan förts in i hennes mun. Pistolen ska också ha förts in och skadat hennes underliv.

Åklagare Ulrika Lindsö menar att männen utnyttjat att flickan varit berusad, drogpåverkad och mycket rädd.

Hon menar också att det finns fler gärningsmän – som ännu inte är identifierade.

Inledningsvis var sex män häktade för den misstänkta gruppvåldtäkten men har släppts under hösten. Två av dessa män har i oktober åtalas för att med andra bland annat ha slagit ned en man till marken och rånat honom på guld, kontanter och en klocka. De ska ha sparkat och slagit mannen i ansiktet och på kroppen.

-Pettersson noterar att Aftonbladet inte vill upplysa allmänheten om att de tre åtalade och alla de sex häktade hör hemma i Mellanöstern och Somalia…

Sex häktade för grov våldtäkt, minst en av dem med i föreningen Tro, hopp och kärlek


14 responses to “Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt

 • anna

  MÄNNEN ÄR HELLT OSKYLDIGA KVINNAN LJUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK hela jävla systemet!!! SÄTTER IN OSKYLDIGA MÄNNISKOR

  Gilla

 • Bajsmannen

  OM inte politikerfrälset fört en vansinnig och helt ansvarslös massinvandringspolitik så hade de här gärningsmännen och deras föräldrar aldrig varit i Sverige och våldtäkten hade aldrig hänt!
  Har denna tanke någonsin föresvävat en politiker?

  Gillad av 1 person

 • jgarn

  Dom skyldiga sitter i Riksdagen 300 stycken, dvs 7-klövern. Deras medlöpare finner vi i media.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Den bästa straffet hade varit om kräken hade direktavvisats
  med förbud att återvända, detta hade gett signaler till
  andra lika sjuka individer vad som kan hända.
  Här ser man deras riktiga jag att kvinnor och då speciellt mot
  vita kvinnor kan man bete sig hur som helst,och Svenska
  myndigheter tittar åt ett annat håll och låtsas som det
  regnar.

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  man vet namnet ett par handfasta svenska män en polygrip, efter några ingrep kommer det att tappa sugen efter blond kött

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Bara att hoppas att hon och pappan tillhör dom 87% av svenskarna som gillar överaskningssex och tycker att det nya Sverigeistan är spännande!

  Gillad av 1 person

 • Ari Ampuja

  Vi borde köpa kriminalvård från Ryssland. De har god erfarenhet och trovärdig bevis av kriminalvård i 75 år. Alla icke nordiska medborgare borde straffas i fängelse i Ryssland.

  Jag är finsk men vi borde göra det här tillsammans för att skapa god affärsverksamhet och god förhållandet mellan Sverige/Finland och Ryssland.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Kastrering borde vara straffet.

  Gillad av 1 person

 • angelicaplacet

  Ingen livstidsutvisning?
  Lite vila upp sig på anstalt och sedan är allt som vanligt,samhället försörjer och Ullenhag – Sahlin – Löfven firar midsommar i området och säger stolt att dessa är landets framtid.

  Undra hur tjejen kommer att klara av sitt liv i fortsättningen och om hon får god hjälp?

  Islam är det största hotet mot västvärlden och politiker vet om det.

  Gillad av 1 person

  • Kalasbetalaren

   Hur skulle det se ut om vi utvisar pensionsräddarna och tvingas svälta ihjäl! Hur skulle vi barbariska svenskar kunna överleva utan dom?

   Gilla

 • Tokigt

  Och värre blir det då dessa galna människor kommer hit.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: