Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Tre unga män har dömts för grov våldtäkt på en svensk flicka i somras. En av dem får fem års fängelse. Det var offrets pappa som hittade henne blödande efter våldtäkten. De tre män som åtalades för grov våldtäkt mot en flicka i Järvaområdet i somras dömdes i tingsrätten igår i Solna Tingsrätt.

En 21-åring till fem års fängelse, en 19-åring till två och ett halvt års fängelse och den åtalade 18-åringen får sluten ungdomsvård i ett år och fyra månader.

Utöver fängelsestraff och ungdomsvård ska de dömda betala 200 000 kronor var till kvinnan.

Männen, som enligt domen ingår i samma kompisgäng, har nekat till brott. De har hävdat att samlagen varit frivilliga från kvinnans sida, eller att de inte har deltagit alls.

Två män utöver de dömda har suttit häktade misstänkta för våldtäkt eller medhjälp till det, men de släpptes tidigare i vinter. Det kan även finnas fler ännu oidentifierade gärningsmän, enligt åklagaren.

-Pettersson noterar att som vanligt uppger PK-media inte etnicitetet på gärningsmännen men ni vet hur det är…Mellanöstern uppblandat med Somalia, för övrigt borde de dömda sitta inlåsta tills de dör eller talar om vilka de andra inblandade är…

Solna tingsrätt dömde:

  • Ninos Awdish, född 1996
  • Abdulmahdi Hedi, född 1995
  • Hajir Nasimi, född 1993 medborgare i Iran

Mål nr B 7206-14

TIDIGARE 2014-11-24. Grov gruppvåldtäkt pågick i timmar

INVANDRING/ROTTSLIGHET. Tre unga män åtalas för en utdragen och brutal gruppvåldtäkt i somras. Övergreppen började i en kolonistuga – och fortsatte samma natt med nya förövare i en källare.

Offret dödshotades med pistol och skadades i underlivet av vapnet. Tre män – 18, 19 och 21 år gamla – åtalas för grov våldtäkt av en kvinna i Stockholmsområdet den 19 juni i år.

Enligt kammaråklagare Ulrika Lindsö har de misstänkta männen genomfört våldtäkter av kvinnan i olika konstellationer och på två olika platser.

Två av männen, 18- och 19-åringen, åtalas för grov våldtäkt av flickan i en kolonistuga i Stockholmsområdet den 19 juni. 21-åringen för medhjälp.

De tre ska i samförstånd med varandra – och med andra ännu okända personer – tvingat sig på flickan med hot och våld och utfört upprepade våldtäkter.

Enligt åtalet har de turats om att hålla fast flickan och hejat på varandra. När hon förtvivlat försökte göra motstånd ska männen ha knuffat och dragit tillbaka henne.

– Jag skjuter dig om du inte är tyst, ska 18-åringen ha sagt.

En pistol ska först ha tryckts upp i flickans ansikte och sedan förts in i hennes mun. Pistolen ska också ha förts in och skadat hennes underliv.

Åklagare Ulrika Lindsö menar att männen utnyttjat att flickan varit berusad, drogpåverkad och mycket rädd.

Hon menar också att det finns fler gärningsmän – som ännu inte är identifierade.

Inledningsvis var sex män häktade för den misstänkta gruppvåldtäkten men har släppts under hösten. Två av dessa män har i oktober åtalas för att med andra bland annat ha slagit ned en man till marken och rånat honom på guld, kontanter och en klocka. De ska ha sparkat och slagit mannen i ansiktet och på kroppen.

-Pettersson noterar att Aftonbladet inte vill upplysa allmänheten om att de tre åtalade och alla de sex häktade hör hemma i Mellanöstern och Somalia…

Sex häktade för grov våldtäkt, minst en av dem med i föreningen Tro, hopp och kärlek

14 thoughts on “Invandrare döms till 5 års fängelse för grov våldtäkt

  1. MÄNNEN ÄR HELLT OSKYLDIGA KVINNAN LJUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK hela jävla systemet!!! SÄTTER IN OSKYLDIGA MÄNNISKOR

  2. OM inte politikerfrälset fört en vansinnig och helt ansvarslös massinvandringspolitik så hade de här gärningsmännen och deras föräldrar aldrig varit i Sverige och våldtäkten hade aldrig hänt!
    Har denna tanke någonsin föresvävat en politiker?

  3. Den bästa straffet hade varit om kräken hade direktavvisats
    med förbud att återvända, detta hade gett signaler till
    andra lika sjuka individer vad som kan hända.
    Här ser man deras riktiga jag att kvinnor och då speciellt mot
    vita kvinnor kan man bete sig hur som helst,och Svenska
    myndigheter tittar åt ett annat håll och låtsas som det
    regnar.

  4. man vet namnet ett par handfasta svenska män en polygrip, efter några ingrep kommer det att tappa sugen efter blond kött

  5. Bara att hoppas att hon och pappan tillhör dom 87% av svenskarna som gillar överaskningssex och tycker att det nya Sverigeistan är spännande!

  6. Vi borde köpa kriminalvård från Ryssland. De har god erfarenhet och trovärdig bevis av kriminalvård i 75 år. Alla icke nordiska medborgare borde straffas i fängelse i Ryssland.

    Jag är finsk men vi borde göra det här tillsammans för att skapa god affärsverksamhet och god förhållandet mellan Sverige/Finland och Ryssland.

  7. Ingen livstidsutvisning?
    Lite vila upp sig på anstalt och sedan är allt som vanligt,samhället försörjer och Ullenhag – Sahlin – Löfven firar midsommar i området och säger stolt att dessa är landets framtid.

    Undra hur tjejen kommer att klara av sitt liv i fortsättningen och om hon får god hjälp?

    Islam är det största hotet mot västvärlden och politiker vet om det.

    • Hur skulle det se ut om vi utvisar pensionsräddarna och tvingas svälta ihjäl! Hur skulle vi barbariska svenskar kunna överleva utan dom?

Kommentera