Hur mycket lögnaktig journalistik tål Sverige?

VALET 2015. Idag har de två stora fekaliebladen varsin krönika på samma tema som vi i flera år sett mängder utav.

Det är det vanliga om att Sverigedemokraterna är högerextrema, rasister och främlingsfientliga och ett enfrågeparti. Vilka som gjort SD till ett enfrågeparti är inte så svårt att räkna ut. Har herrarna Lindström och Westgårdh bemödat sig om att läsa SD:s partiprogram? Jag tror knappast det. Har herrarna jämfört SD:s politik med övriga 27 EU-länder som ligger närmare SD:s politik än 7klöverns.

Bland EU:s 28 länder sticker ett land ut som riktiga extremister och det beror inte på Sverigedemokraterna.

Herrar journalister är extrema antidemokrater…

2014-12-22_1324 2014-12-22_1325

 

40 thoughts on “Hur mycket lögnaktig journalistik tål Sverige?

  1. Trodde att fjanten Lars Lindström gått under jorden
    efter den pinsamma intervju som granskning Sverige
    gjorde med honom, där han satt helt svarslös när han
    ställdes mot sina egna argument, men det är tydligt
    att maktens rövslickare har inte förstånd att skämmas,
    han räknar sig nog själv till en fullgod journalist??

  2. Dessa kolumnister och krönikörer tillskriver ofta motståndaren åsikter som de inte har och börjar sedan argumentera mot dom. Eller som Tobbe på tobbesmedieblogg.blogspot.se uttrycker det, de skapar sin egen sanning som de sen interagerar med. Han påpekar också att de inte verkar ta del av den livaktiga diskussion som pågår på alternativa medier. De struntar alltså att sätta sig in i motståndarnas argumentation. Allt detta är intellektuellt ohederligt och ett tecken på att de lever isolerade i en bubbla som de delar med sina meningsfränder i såväl fysiska som andliga isolat.
    Allt är ju en uppvisning i ett intellektuellt taskspeleri på lägsta nivå. Det är en ynkedom att denna typ av skribenter får hålla på och bre ut sig i våra största tidningar år ut och år in. Deras svårigheter att argumentera när de blir konfronterade visar att de vant sig med envägskommunikation och att endast umgås med likasinnade i sin vardag.

    • Blot-Sven
      Instämmer delvis, argument skall brytas. Dock jag intresserar mej för alternativ media, men möts dock oftast av personangrepp.

  3. Hum…Aftonbladet?
    Att de har en alldeles särskild agenda gentemot SD är väl vida känt och vem f*n bryr sig?

    Anders Westgårdh lär reta upp många fler än Sverigedemokrater, men det kanske han inte begriper? Att tro att ett sådant dravel skulle locka SD:are att återgå till sina gamla partier är mer än lovligt naivt. Förmodar att Westgårdh inte begriper det heller.

    Lars Lindström ja. Lyssna på detta så förstår ni.

  4. Fekalier, bajs, landsförrädare,negerbollar, parasiter och så vidare tror jag inte att svensken är så förtjust i, detta brutala sätt att uttrycka sig tror jag är kontraproduktivt.

    • Ajdå Ojdå!

      Det Lindström och Westgårdh skriver, är ju rena ”dyngan” .

      Det tror jag folk förstår. Gör inte du det?

      • Peter
        Du håller ju mestadels en civiliserad ton. De svenskar jag träffar pratar aldrig om bajs osv.
        Det är ett väldigt känslosamt tal, jämför riksdagen där hör du ju inte samma fula uttryckssätt.
        I varje fall tror jag att det hämmar SD:s sak.

      • Ajdå, Ojdå!

        Vet inte varför du kopplar benämningen ”fekaliebladen” så direkt till bajs.

        Själv läser jag ut benämningen till skittidningar. Alltså att de levererar alldeles för mycket skitsnack och att det pratas mycket dynga i dessa skribenters inlägg.

        Vi har olika associationer du och jag. Tydligen.

        Sedan håller jag med dig att man vårda sitt språk och sina ordval. Fast ibland vill man markera lite ”extra”.
        Det vet du väl själv, att sådant händer ibland. Eller hur?

      • Peter
        Ja sånt händer ibland, och får man det då påpekat hör det till god ton att be om ursäkt.

      • Du saknar ju hämningar, man skulle kunna tro att du är onykter , men det är du antagligen inte utan det är din natur.

      • Adonaj
        Det är bra, om du lät dej påverkas av det svenska civiliserade sättet vore det ännu bättre.

      • Var och en till sitt, med svenskar kommer det civiliserade sättet fram, parasiter och ovälkommna gäster får samma medicin de själva erbjuder.

  5. Med tanke på all brottslighet som nu sker i Sverige så tål jag inte en dag till med dessa lögnare!

  6. Varför kallar ni slöddret för journalister? Det är det sista dessa är. Slöddret är endast etablissemangets, dvs pk:s ynkliga knähundar.
    Journalister det är något helt annat.

      • Jag tror att du övervärderar journalisters makt. Borgerligheten har oftast haft tidningarnas medhåll ändå har SAP vunnit valen.
        Att skylla på media är en fåfäng tröst.

  7. Jag tro inte att det finns någon av oss 13% Svenskar som bryr sig om vad byfånarna som kallar sig journalister skriver.

    • Mja, jag är väl undantaget då, jag bryr mig väldigt mycket om vad svenska journalister skriver. De bekräftar det jag vet och ger mig stoff och fortsätta blogga och kommentera. 🙂

      • Varg i Verum.
        Det var inte riktigt så jag menade. Vist bör vi männislor läsa det som dessa amöbor skriver, men vi skall inte ta notis pm det, för jorde vi det och tog åt oss av det så skulle vi gräva ner oss. dynga. 90% av vad dom skriver är ju just det DYNGA.

  8. Vem tror på vad som skrivs i tidningar som Aftonbladet, Expressen m.f. ? Bara några enstaka förståndshandikappade på sin höjd.

  9. Tänk om Alliansen ville regera med SD då skulle vi slippa Stefan och Åsa
    då kunde regeringen satsa på den Svenska befolkningen och välfärd
    Samt att öka poliserna till över 100 tusen så vi kunde få bort all kriminalitet

  10. Ju mer utkräkningar mot SD som dessa puckon producerar ju starkare blir SD. Har ju pågått i åratal nu men dessa journalister håller ju på att skjuta sig själva i foten gång på gång.

  11. ”Hur mycket lögnaktig journalistik tål Sverige”, skulle svara obegränsat då ”vi” har gjort det till en ovana att aldrig ifrågasätta och begära faktapapperna på bordet.

  12. PK-pressen skyr inga medel för att förbreda sin propaganda.
    I dag har skandalpressen funnit en ny expert i ” statsvetaren” från Umeå. Denna kvinna förklarade att ett nyval inte skapar någon förändring ! Visserligen är jag ju ingen sådan lärd expert men tror nog att folkets mening är annorlunda. . 😉

  13. Vi kan väl ställa oss frågan om Jesus och hans familj har något gemensamt med dom så kallade flyktingarna som kommer till Sverige idag. Först och främst hade Jesus platsat bland dom som verkligen är flyktingat, dom som alltid skall få skydd i Sverige, om dom uppför sig väl, tills situationen har lugnat sig i deras hemländer och dom kan återvända precis som Jesus gjorde. Sen är frågan: hur mycket krävde Jesus? Hur många gruppvåldtäkter deltog han i? Ja ni förstår min tanke, listan kan göras lång på allt Jesus inte gjorde.

  14. Jesus fick fly för livet i sitt eget land, på grund av att ockupanterna ville döda honom. Ungefär samma liv som vi svenskar börjar få, med skjutningar och bomber överallt!

  15. Dessa båda utomjordingar skulle skickas tillbaka till den planet dom kommer ifrån. Å andra sidan så är det synd om dom som går omkring med bara ett fåtal hjärnceller och inte blir omhändertagna. Nu är det kört för dom för nu är det dags att låsa in dom i varsin madraserad cell och kasta bort nyckeln, innan dom ställer till ännu mer djävulskap.

  16. Det pågick terror, massmord och människoslakt i Betlehem. Den naturliga följdfrågan blir då: ska man skydda sig mot dessa människoslaktande terrorister, eller ska man öppna gränserna och släppa in dem?

Kommentera