Asylsökande försökte våldta 8-årig flicka i hennes hem

INVANDRING/BROTTSLIGHET. En 8-årig flicka i Græsted, ett litet samhälle på norra Själland, Danmark utsattes i går morse för en hemsk upplevelse. Hon vaknade av att en främmande man befann sig i hennes sovrum. Mannen höll fast henne, samtidigt som han talade om sex. Flickan lyckades dock skrika på hjälp.

Flickans föräldrar hörde hennes skrik och kom till undsättning. Mamman i familjen tog hand om flickan. Samtidigt lyckades pappan med hjälp av en granne gripa den främmande mannen och hålla fast honom tills polis kom till platsen.

Den gripne mannen visade sig vara en 39-årig som fått uppehållstillstånd i Danmark. 39-åringen uppges bo i det område där brottet skedde, och ska ha tagit sig in i familjens bostad genom en dörr som stod olåst.

-Pettersson ser att danska medier uppger att mannen har varit asylsökande och fått uppehållstillstånd. Någon nationalitet uppges inte…mannen nekar men är inlåst minst till 8 januari då saken tas upp i rätten.

BT

4 thoughts on “Asylsökande försökte våldta 8-årig flicka i hennes hem

  1. Har inte pruttfeten satt 9 år som ”gräns”? Å andra sidan behöver det inte vara en fekalie som tillber pruttfeten. En av de äckligaste fekalierna som luktar i svenskt fängelse heter Andes Eklund (ni får lägga till ett r själva så slipper bloggen få problem med personuppgiftslagen).

  2. Piska fekalierna…ja resten kan ni, men med 7-klöverns politik så gapas det ut och då menar 7-klövern att fekalierna ska släppas ut från fängelset.

Kommentera