Ryssarna tror att vår regering rökt på

UTRIKES. Rysslands ambassadör i Danmark har en egen förklaring till varför svenska myndigheter varit upprörda över att ett ryskt spaningsplan i förra veckan var nära att kollidera med ett passagerarplan mellan Malmö och Köpenhamn: De har rökt för mycket cannabis.

– De svenska myndigheterna har också påstått att det var en ubåt i deras vatten. Det var det inte, säger Michail Vanin till tidningen Berlingske och fortsätter: – Nu säger de återigen att de sett något. Jag är rädd för att svenskarna besöker Pusher Street för ofta.

Han syftar på centrum för narkotikahandel i danska Christiania.

Det ryska planet identifierades av danskt jaktflyg efter att det kommit nära passagerarplanet som flög för SAS. Den ryska militärledningen har bekräftat att ett av deras plan befann sig i luftrummet men att det aldrig var nära passagerarplanet.

Enligt Vanin är de svenska anklagelserna del av en välorkestrerad kampanj som försöker utmåla Ryssland som en väldigt farlig granne.

-Pettersson undrar om ryssarna vet hur nära de är sanningen…något drar regeringen helt säkert i sig…

I Miljöpartiet är det en merit att ha knarkat

Kalle Anka regeringen

18 thoughts on “Ryssarna tror att vår regering rökt på

  1. Vad kan ni vänta er av en samling apor som ligger med varandra i samma familj. sju klöver är ren inavel med förkrympta hjärnor tycker jag – Ja vad tycker ni om att sju klövern ger bort vår välfärd och vår pension? Då måste det vara något allvarligt fel eller hur. Sedan att de har konstiga saker att säga och märklig inställning = det kan man vänta sig. Har ni märkt hur lätt det är att ge bort andras pengar ? Jag menar vår välfärd – för deras arvoden minskar aldrig utan ökar i en rasande hastighet.

  2. Ja alla miljömuppar har ju tillstått att dom använt knark,
    och när man hör och ser dem i aktion så är väl frågan
    om inte detta sker varje dag?

  3. …det har faktiskt gått så långt denna dag, att jag skulle
    föredra ett Ryskt styre i Sverige…framför denna grupp
    av klåpare som låtsas representera Sverige idag!.,(

    • Klåpare eller inte, vi har valt dem. Och du kan väl anmäla dej till ryska ambassaden de kanske kan ha nått jobb för dej.

  4. Svenskar lider av storhetsvansinne. Ryssarna har inget intresse av oss, inte ens som bete på en krok för att fånga USA på.

  5. Ryssland är och har alltid varit en farlig granne. Öka vårt eget försvar och samarbeta med Finland, finnarna vet vad som gäller, de har fått smaka på ryssarnas imperialism, men genom mod lyckats att försvara sig.

Kommentera