SD skärper kraven

VALET 2015. Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson och tilltänkte nya partisekreterare, Richard Jomshof, uppger nu att partiets krav för att stödja en framtida regering har skärpts. SD kräver nu att en regering aktivt ska verka för en minskad invandring för att få deras stöd.

— Vi vill ha en regering som säger att vi vill göra något åt dagens stora invandring, säger Jomshof.

Enligt Jomshof kommer Sverigedemokraternas sjukskrivne partiledare, Jimmy Åkesson, antagligen inte att delta i den kommande valrörelsen inför extravalet. Tanken var att Åkesson skulle komma tillbaka till våren, men han verkar inte vara redo att leda partiet i valrörelsen.

Sedan Åkesson blev sjukskriven efter valet som hölls i september har SD blivit mer politiskt offensiva. Partiet tvingade fram extravalet – ett val de menar ska ses som en folkomröstning om massinvandringen – genom att rösta ner regeringens budgetförslag.

SD har börjat sätta ner foten i invandringsfrågan och menar att Sveriges invandringspolitik, som är den mest extrema i Europa, inte får förvärras. Björn Söder lyfte nyligen också fram repatrieringsbidrag som en vettig metod för att få mindre mängder icke-svenskar att flytta från Sverige och SD har även ställt sig bakom ett förslag som går ut på att kriminellas etniska bakgrund borde registreras bättre i Sverige.

Aftonbladet

17 thoughts on “SD skärper kraven

  1. Propagandisterna inom PK-världen tog fel,när man påstod att SD endast levde på Jimmie som person…Nu visar den breda kunniga toppen att partiet klarar sig bra,även under hans sjukperiod ! Vi närmar oss med raska steg,de 18 % som jag förespår inför 22 Mars !

  2. Abbot i Australien säger att de som kommer dit utan papper kommer aldrig att få sätta sin fot i landet. Det måste ställas krav på att identifiera sig. Vi vet inte om vän eller fiende kommer.

    • Han har förstått att han arbetar för Australiens bästa. Men så har han heller inga odugliga hönsarslen sittandes i EU-rötan och lalla en massa skit…

      • Även till Australien har det kommit många muslimska invandrare. Men de har lärt av erfarenheten och särskilt med den nya regeringen har reglerna skärpts.

      • Jag skulle verkligen sakna dig pettersson och alla andra som skriver här, men om skittidningarna inte fanns skulle sajter som denna inte behövas då Sverige skulle ha ett normalt medie och politiskt tillstånd.

        Det enda skittidningarna bidrar med är hat och desinformation i syfte att styra svenska folket i önskad riktning för personligt vinstsyfte i pengar och godhetspoäng.
        Ju förr de försvinner eller förändras desto bättre, även om det påverkar sajter som den här.

  3. Eftersom man inte har någon som helst kontroll på folk, så lär inte repatriering fungera. Det kommer bara att bli ”som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig”.

Kommentera