Viktig information inför extra valet

VALET 2015. ”Du tänker på partiet, på ledaren. Han är karismatisk. Du gillar det. Han säger sanningar, obekväma sanningar, som andra politiker inte vågar säga högt.” Så skriver Carina Bergfeldt i en Aftonbladet-krönika. 2014-12-11_1231

Där hon beskriver funderingarna hos en väljare i tider av arbetslöshet och en svår ekonomisk situation i Europa. Först i sista meningen avslöjar Bergfeldt att det hon beskriver i texten är ett annat val än nyvalet i Sverige:

”Året är 1932 och den här gången får NSDAP, Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet, 37 procent av rösterna och blir därmed Tysklands största parti.”

-Pettersson antar att Carina Bergfeldt vill varna oss och att vi bara har ett val den 22 mars om det inte ska bli…

Islam über alles om du inte röstar rätt tänker nog
Islam über alles om du inte röstar rätt tänker nog Carina Bergfeldt på för jag tror inte svetsaren har de tendenserna i sig…

Ni vet väl vad Aftonbladet är för tidning och att ränderna aldrig går ur…

12 thoughts on “Viktig information inför extra valet

  1. Blir mer och mer konfunderad över vår så kallade statsminister när han orerar över SD som ett enfrågeparti. men själv undanhåller att halva
    Svenska statsbudgeten används till flyktingindustrin? Det enda han pladdrar om är att skola vård och omsorg tar stryk av SD s agerande,
    men den andra kostnaden går visst inte att röra?
    Tycker själv att SD s företrädare vid ett anförande i Riksdagen skall
    idka högläsning ur SD s partiprogram för att tydliggöra vad SD vill
    använda dom astronomiska summor som 7 klövern slängt på detta
    totalmisslyckade projekt, som bara driver landet i sönder.
    För SD måste kraftigt understryka dom satsningar man vill göra med
    hjälp av en mer måttfull invandring, för någon vettig argumentation
    från statsministern går inte att vänta på! Och samma sak med den inkompetenta massmedia som hjälper Maktens figurer istället
    för att granska densamma! När nu SD inte skickar ut någon information som kommer folket till del återstår bara att informera från riksdagens talarstol?

  2. Information som Carina Bergfeldt varsamt kan trycka upp i stjärten på sig själv, eller om hjälp önskas kalla på chefredaktör Jan Helin.Han gillar ju att göra skitjobben själv.

  3. Hon och andra så kallade journalister har visst fått
    av Aftonlögnen beställd tid hos psykdoktorn nu
    inför dom hårda besparingar Som tidningen aviserat.
    Jo Jo verkligheten kommer ifatt även usla journalister.
    Kan framför mig se Anders Lindberg sitta och gråta ut
    över det öde som drabbar han och dom andra gelikarna
    att ingen vill köpa skiten som dom producerar!

  4. Nu tycker jag man har stängt alla former av anständighet, under mina 61 år har jag aldrig upplevt något liknande! Allt jag känner för dessa människor är förakt, klasskampen i nyupplaga.

  5. Ska hon säga:

    År 1929–1956 ägdes Aftonbladet av Torsten Kreuger, bror till Ivar Kreuger med P G Peterson som chefredaktör mellan åren 1933–1956. Politiskt hade tidningen stött Tyskland under Adolf Hitlers regim och framfört åsikten att det var en mer fredlig lösning att låta Hitler ta över Europa.

  6. Undrar just hur många av pk-pressens och svt:s anställda som var
    stasispioner ? Många skulle jag tippa och sweinfelt hjälpte till att skydda dom.

  7. Det är väl en himla skillnad nu, vi protesterar mot att man öser in folk till Sverige när vi redan är ekonomiskt utmattade. Det är nationalekonomi, inte nazism. Hur orkar alla förvränga massinvandringens konsekvenser och mekanismer och nazismen. Jag vill bara ge upp över hur man förskjuter definitioner och målar ut det ena mer sjuka scenariot än det andra. Om vi utrotar alla vita, vem ska då försörja alla världens folk som inte kan ta hand om sig själva, utan de måste frälsas av den svenska välfärden?

    Lägg ner nazistsnacket för alltid och titta på hur Sverige skämmer ut sig runt om i Europa och världen. Sverige är slasktratten och svenskarna är numera slavar åt jordens muslimska befolkning. Skandalöst!

  8. Att hon inte kan skriva om det raspolitiska institutet som fanns ända in på 70 talet VEM STYRDE LANDET DÅ: SOSSAR ….

  9. Kommunisterna i DDR brukade få 99.8 % av rösterna….Kanske är det dessa svin,som Bergfeldt har som förebild och gärna skulle se styra Sverige ?

Kommentera