Polen är utplånat

Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S) tilldelades nyligen en utmärkelse för sitt engagemang för Palestina, som den rödgröna regeringen nyligen erkände som stat. Priset bestod av en plakett med en karta där Israel utplånats, nu har Hillevi fått ett annat pris…

Kartan förekommer ofta hos terrorister som Hamas och vänsterextremister men här stoltserar alltså en svensk riksdagsledamot på Instagram med kartan och en palestinsk flagga. Det hör inte till vanligheterna att S så öppet visar sin antisemitism men kärleken till muslimska terrorister har tydligen tagit över förnuftet…

2014-12-04_0855

Nedan har Siobhan skapat en alternativ Hillevi, damen måste vara sjukligt naiv och godtrogen, en skoningslös mytoman, pinsamt okunnig i historia eller enbart ett offer för massiv vänsterislamistisk propaganda.

Alternativbilden har exakt samma förutsättningar som originalet…
2014-12-11_1140

9 thoughts on “Polen är utplånat

  1. Hon har lika falska och fula ögon som Fitta Reinfeldt. Av någon anledning har hennes fd. make Fredrik ”Den Stora Ledaren” Reinfeldt också dessa falska ögon. Kaka söker maka helt enkelt.

    Och resultatet kan beskådas i ……
    http://s24.postimg.org/ly3f818md/gustaf_reinfeldt.jpg

    Fy vilken framtida landspsykopat den figuren kan bli. Inget behagligt sinne döljs bakom sådana obehagliga ögon 🙁

  2. Underbart! Den bitska humorn tar allt för liten plats. Hillevi är som ni förstått ovanligt korkad.

  3. Menar du att Tyskland i själva verket är Polens mark och att tyskar inte ens finns. Dessutom står det inget i bibeln om tyskar.

    • Tysklands gränser gick betydligt längre österut innan kriget, långt in i nuvarande Polen. C:a 12 miljoner tyskar tvångsförflyttades västerut. Tyskarna tog hand om dem och byggde upp ett av världen rikaste länder och har inga som helst krav på Polen.

      850 000 judar kördes i väg från arabvärlden efter 1948. Israel tog hand om judarna och byggde upp ett oerhört rikt land.

      700 000 araber tvingades fly eller flydde på uppmaning av sina egna ledare 1948. De andra araberna satte dem i flyktingläger och där sitter de ännu. Generation efter generation vägras bli medborgare i de länder de flydde till ens efter drygt 60 år.

      Västbanken tillhörde Jordanien till 1967, då de förlorade kriget mot Israel. Jordanien har avsagt sig alla krav på Västbanken men det innebär inte att den tillhör de så kallade Palestinierna.

  4. Hon har varit ordförande i Republikanska Föreningen också. Där hon efterträdde Birgitta Ohlsson. Det visar nivån i den föreningen.

  5. Det är nog dags att spärra in 7-klöverns representanter i riksdage i varsin maddrasserad cell på något mentalsjukhus och kasta bort nycklarna.

  6. Nyttig IDIOT har aldrig känts mer rätt än nu!. Hon ser oerhört korkad och naiv ut på bilden.

    Hon är förmodligen det i verkligheten också!

Kommentera