Muslimska brödraskapets ledare efterlyst av Interpol


Yusuf al-Qaradawi

Yusuf al-Qaradawi, ledaren för det muslimska brödraskapet (Hizb al-Ikhwan al-Muslimun), alla terroristers moderorganisation, är sedan fredagen den 5/12 efterlyst av Interpol. Han är bosatt i Qatar, har både qatariskt och egyptiskt medborgarskap och är efterlyst för uppvigling och stöd för att begå mord, hjälp till fångar att fly, mordbrand, skadegörelse och stöld.

Han har är belagd med inreseförbud i Frankrike, England och USA men han kan naturligtvis resa in i Sverige, där det totalitära vänsterstyret och radikal islam knyter band med varandra. Han har dock inget behov av inresa eftersom han är överhuvud för tusentals moskéer i Europa som enbart finns här eftersom politikerna i väst inte har något som helst begrepp om vad de företar sig när det kommer till islam. Det radikala hotet från alla dessa moskéer kommer att plåga våra efterkommande i många generationer.

Quaradawi är också judehatare par excellence – ett hat som finns uttryckt i Koranen och andra muslimska skrifter och som europeiska judar nu får möta och göra sitt bästa för att försöka överleva. Ett hat och en förföljelse som de får uppleva på nytt efter nazismen. En nazism som under andra världskriget var nära allierad med muslimerna och det muslimska brödraskapet. Båda har en minsta gemensam nämnare i judehatet och det skulle därför kunna betecknas som ”kaka söker maka”. Vid krigsslutet och strax efter flydde ett antal ledande nazister till arabvärlden och främst till Egypten. Bland dem återfinns:

Aribert Heim, känd som Doktor Död
Johann Von Leers, nära medarbetare till propagandaministern Joseph Göbbels
Otto Skorzeny, högt dekorerad SS-major
Wilhelm Farmbacher, SS-general
Oskar Munzel, pansargeneral
Leopold Gleim, chef för Gestapos avdelning för “Judiska affärer” i Polen
Joachim Daemling, f d chef för Gestapo i Düsseldorf

Artikeln Nile Nazis: Egypt haven for German war criminals i Expatica redovisar lite om detta.

Robert Spencer skriver så här om Qaradawi på sin blogg Jihad Watch, i artikeln Breaking news: Interpol alert seeks arrest of MB’s Qaradawi:

Qaradawi är den mest kända och inflytelserike muslimske imamen i världen idag. Under en fredagsbön i januari 2009 som sändes av Al-Jazeera, bad han att Allah skulle döda alla judar: ”O Allah, ta denna förtryckande, judiska, sionistiska skara människor. O Allah, skona inte en enda av dem. O Allah, räkna deras antal och döda dem, till den allra sista”. Han förklarade också: ”Genom historien har Allah förelagt dem [judarna] människor som skulle straffa dem för deras fördärv. Det senaste straffet utfördes av [Adolf] Hitler.”…

Den mycket välskrivna och informativa artikeln The Muslim Brotherhood’s Conquest of Europe som publicerats i Middle East Quarterly redovisar vad det muslimska brödraskapet är och dess planer för maktövertagande i Europa. Ett maktövertagande som Den Upplysta Klassen i Sverige betraktar som propaganda från sådana som påstås vara nazister eller facister. Detta, trots muslimernas egna planer och deras kontinuerliga infiltration av de allra flesta samhällen i väst.

Ledande företrädare för ”fredens religion” är alltså efterlyst av polis och har än en gång utmärkt sig på ett synnerligen negativt sätt – ett sätt som bevisar att islam inte har något som helst med fred, frihet eller demokrati att skaffa men i stället med krig, underkastelse (islam betyder f ö underkastelse) och diktatur.

Mer om Qaradawi på Petterssons.


6 responses to “Muslimska brödraskapets ledare efterlyst av Interpol

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: