Magdalena Andersson: ”SD är ett nyfascistiskt parti”

INRIKES. Finansminister Magdalena Andersson (S) skärper nu tonen mot Sverigedemokraterna ytterligare och kallar dem för ett ”nyfascistiskt parti”. Hon menar att man inte nog kan understryka vikten av vad som hände i tisdags när Sverigedemokraterna gav sitt besked om att regeringens budget skulle fällas.

– Här har vi alltså ett litet nyfascistiskt parti som menar att de ska ha ett avgörande inflytande och sätta dagordningen för svensk politik, säger hon.

Andersson menar att det enda sättet för ”seriösa, etablerade” partier att utestänga SD från inflytande är att samarbeta.

– Det är ett parti som inte står för grundläggande värderingar om att alla människor är lika mycket värda som nu höjer rösten och vill diktera villkoren i svensk politik. Jag ser väldigt allvarligt på det, säger Andersson.

-Pettersson undrar om damen är lite bitter. Hon hade inga problem förra hösten när de rödgröna med stöd av SD valde att bryta mot praxis och bryta ut delar i alliansens budget. Då fanns det gott om S-märkta debattörer som tyckte det var en fiffig idé.

Inte heller hördes några nämnvärda protester från vänsterkanten när V för någon månad sedan berättade att de ämnade frångå den praxis som innebär att andre vice talmansposten går till riksdagens tredje största parti.

Sedan ska vi inte glömma sossarnas rasistiska och nazisiska historia som är långt värre än något SD kan visa upp…

SR

28 thoughts on “Magdalena Andersson: ”SD är ett nyfascistiskt parti”

  1. …med all förmodan beror hennes bitterhet på utebliven Svensk Stake senaste 10 åren…med sin attityd och utseende får hon skylla sig själv som inte månar om sitt yttre lite bättre…inge normal Svensk man tänder på subbor med hennes negativa utstrålning…rekar henne en behandling på TVs GÖR OM MIG, kanske hon då får det hon trånar efter…att då möjligen få smaka en riktig Svensk Stake, nog de som saknas för att göra henne till en acceptabel Svenska?.,)

  2. Den kärringen lider av fantastisk mundiare, hon borde städa upp i
    sitt eget parti som är dom som varit mest involverade bland
    dom bruna lössen. Antingen är hon så jävla korkad som hon
    låter eller så är besvikelsen över att inte få bestämma över
    köttgrytorna svår att bära.
    Hon är också ett tydligt bevis på att ledarbristen hos sossarna
    är katastrofal,med dom tre senaste partiledarna , och så hon
    själv på en post hon inte behärskar.

  3. Hon är frustrerad efter att ha lagt ner så mycket jobb på sin budget och sen får se den nedröstad i riksdagen! I stället för att säga svin, skurkar eller idioter valde hon okvädningsordet neofascister! Så enkelt är det nog. Det ligger ingen större tankemöda bakom hennes uttalande!

  4. Hon säger här att SD inte tycker att alla människor är lika mycket värda. SD är det enda partiet i Sverige som vill hjälpa alla FLYKTINGAR som behöver hjälp. FN säger att dom kanske behöver stänga matleveranser till flyktingar för att det fattas 1,7 miljarder kronor. Då passar Sveries världsberömda 7-klöver ( berömda för sin dummhet) att dra bort 8,7 miljarder från biståndet för att stoppa dom i halsen på de miljonärer som köpt resa till Sverige för flera hundra tuse. Den här kärringen skulle snäpas och kastas i havet.

  5. Jag har den största respekt för finansminister Magdalena Andersson.

    Tycker att hon är en mycket kunnig och klipsk tjej. Hon kan sitt gebit och hon ville naturligtvis så mycket med sin första budget. Trots att hon fick kompromissa bort en hel del , tack vare ”onaturliga” miljöpartister.

    Det är klart att det brister för Magdalena då, när budgeten röstas ner och Alliansens budget kommer att gälla för år 2015.

    Som finansminister vill man naturligtvis styra ekonomin efter sin egen budget. Vilket nu inte blev fallet.

    Att hon nu slängde ur sig dessa ord, vilket är en riktig STOR groda och oerhört kränkande för 800 000 svenska väljare, är ju inte på något sätt försvarligt. Trots hennes stora besvikelse.

    Hon ville ju bara få utlopp för sin vrede och besvikelse men gjorde det på helt fel sätt. Detta uttryck kan stå sossarna dyrt inför nyvalet.

  6. Men hon har inga problem med att regera tillsammans och helt styras av kommunisterna som historiskt sett har stått för världens största massmord och förtryck.

  7. Stackars bitterfitta, hon var ju så katig häromdan och var så säker att budgeten skulle gå igenom. Dessa bittra utfall lär bara gynna SD.

  8. Magdalena Andersson till TT:
    ”– Här har vi alltså ett litet nyfascistiskt parti som menar att de ska ha ett avgörande inflytande och sätta dagordningen för svensk politik, säger hon till TT.”

    Jag håller med henne!

    Att tillåta ett nyfascistiskt parti som Miljöpartiet att sätta dagordningen för Svensk politik under så lång tid är fullständigt horribelt. Sverige behöver frigöra sig från fascism, kommunism, politisk korrekthet och andra ideologier med totalitära ambitioner.

    • Glömde i ivern den mest dödliga och skadliga av alla fascistiska mördarideologier.

      Islam och dess soldater som kallas muslimer!

  9. Hörde ni allihop vi ska samarbeta säger S men först kallar S alliansen för borgarbrackor sen kallar S Sverigedemokraterna för nyfascister. Ett beteende värdig en översittare.

  10. Skönt att slippa knarkarna, islamisterna och den illegala flyktingen i regeringsställning… säger jag.

  11. Förlåt att jag är etnisk Svensk Magdalena. Vi måste i första hand hjälpa
    alla bidrags fuskare och mördare, voldtäcksmen rånare, misshandel,
    i första hand.Men min fråga vad skall vi göra när pengarna tagit slut ?

    • Den kan jag svara på! Du och dom flesta läsarna här på Pettersson vet säkert svaret, men någon annan kanske inte vet!
      Då skall vi dö!

  12. Hon om någon borde inse olämpligheten i att uppträda onyktert inför Svenska folket.

    Och då menar jag inte bara politiskt onykter 🙂

  13. Tillmälen från de temporära ministrarna blir allt skarpare och verklighetsfrånvarande….
    Med hjälp av vänsterstyrda slaskpressen får de nu tillfällen,att visa upp sitt rätta jag !
    Detta sista tycks vara ett varumärke för socialisterna som jag upplevt,enda sedan ATP-omröstningen l958…Då köpte man till slut en Folkpartist som svek hela svenska folket,och den styrelseform som redan då nämndes
    ”demokrati”…Tvångssparandet blev därmed infört och pengarna vi tvingats betala in sedan dess skänkte pösmunken Göran Persson till Storbankerna !

  14. Miljöpartiet hade blott hälften av SD´s röstetal, ändå har de fått diktera politiken osannolikt mycket!
    Vad är MP då?
    Ultrafascistnazistparti?????
    Fråga den oerhört kompetenta Magdalena Andersson!

  15. Tanten är naturligtvis desperat. Hon inser innerst inne åt vilket håll det barkar. S skall naturligtvis som du skriver inte snacka om praxis.

    De medverkade själva till att en hjärtsjuk SD-man kördes från sjukhuset för att rösta. Allt detta på grund av att SD inte får vara med i praxis om kvittningar vid sjukdom.

  16. Fascism, kommunism (även komminism light), nazism, sionism och islamism är samma tankegods barn; kollektivet över individen. Det går inte att vara ett ”högerextremt” parti och samtidigt ”fascitiskt”.

    • Det kan du inte begära,att dessa självlärda politiker inom S,V,o.MP ska känna till ! Kunskapsnivån hos ”regeringspartierna” 2014,ligger med säkerhet inte nämnvärt högre än hos importerade ”berikare”.

      • Riksdagen består ju av ett gäng 5-10 åringar och sveridemokrater så vad väntar du dig.

  17. Trots att både journalister och politiker från grannländerna säger att Sverige måste tänka om när det gäller invandringen och att de lyckats samarbeta med SD-liknande partier så framhärdar sjuklövern?

  18. Det tror väl fan att kärringen och ”hushållerskan”är sur nu, när hon tvingas ”hushålla” efter en annan budget än sin egen. 🙂

    • …kanske 95% av nu levande Sossar, har inte en susning om att de röstar på ett f.d. Nazist-parti…varför invaderade inte Adolf Sverige tror ni?..upplysningsvis därför att han inte behövde detta…varför förstöra ett lands infrastruktur där inga fiender existerar?

      Per Albin m.fl. styrande Sossar hade hemligt avtal med Nazister och
      planerade ett Europeiskt imperium, där Tyskar och Svenskar skulle vara grundstommen…Hitler, Göring m.fl. va hängivna beundrare av Sverige och övriga Norden…dessa herrar dyrkade vår gamla Vikinga-kultur, så även Asa-tron…

      …endast den innersta kretsen av de styrande i Sverige hade kläm på detta under kriget…misstänker de blev aningen konfunderade och började darra i knävecken, då Adolf bröt alliansen han hade
      med Stalin…först då började vår regering ändra attityd och ta Västmakternas parti, då de märkte vart det bar hän

      …detta är anledningen till att Sossarna avskyr Israel som pesten
      Det ligger i generna!

Kommentera