Ny negerkramande Jämtlandstidning!


INSÄNDARE. Ny negerkramande Jämtlandstidning!

Som bekant är dom allra flesta tidningar i Sverige mer eller mindre mångkulturellt anpassade för den fabulösa hjärntvätten av det svenska folket när det gäller asylturismen! Dom följer alla samma invanda falska mönster av lögner och en vilt fabulerande skönmålning av mångkulturen!

Nu har Jämtland fått en alldeles egen mångkulturell skräptidning, en som undantagslöst och i blåljugande ordalag skamlöst beskriver och skönmålar mångkulturen som något ovärderligt och  som en frälsning vi aldrig skulle kunna klara oss utan!

 1. I det senaste numret får vi först och främst njuta av 21 färgfoton av negrer.
 2. Invandring är viktig för tillväxten påstår en lindrigt intelligent representant från länsstyrelsens tankesmedja.
 3. Strömsund vill satsa ännu mer på att hjälpa nya svenskar att starta egna företag.
 4. Ett reportage om Aisha, Hadi och Igra, tre hoppfulla utlänningar av många i Strömsund som vill bli advokater och skådespelare.(om inte annat så har dom  med all säkerhet stora framgångar med skådespeleriet)
 5. Sedan kommer negern Fausta i Rätan, hans”affärside” är att tigga stolar som han sedan skänker vidare till Kamerun.  (ja, vilken brilliant ide, tänk att man inte kom på det själv..)
 6. Och så har vi Johannes Karlsson från Häggenås som har en syster som heter Ida. Johannes är neger från Etiopien och Ida är koreanska från Korea. Heläkta surjämtar båda två alltså!
 7. Nästa stjärna i det mångkulturella himmelriket är Muhammed Nihad Basas som hals över huvudet flydde från Turkiet och glömde i hastigheten både sin feta fru och sex små barn hemma i Turkiet. Men omtänksam god fader och make som han är så ringer han flera gånger varje dag och varnar dom för att inte lämna huset och att inte prata med främlingar. Undrar vem som betalar telefonsamtalen, konstigt att det inte nämns i tidningen?
 8. Och Eddy Häggblad från Uganda, jo det står så i tidningen. Han är dock en blåneger och gift med en jämtländska och dom har tre minderåriga bastarder tillsammans. Eddy hamnade tidigt i kriminella kretsar, något som berodde på ”utanförskap”Ja, vad annars?

Ja, så här fortsätter reportagen sida efter sida, nytt blad men ned samma renodlade skräp! Och ansvarige utgivare till denna nya slasktidning är en som heter Ralph Rensch!  Och herr  Rensch själv har ett gediget förflutet inom den kriminella världen, han började tidigt som småskurk och kan nog det mesta om det som vi vanliga normala hederliga människor inte vet ett dyft om!

Han har på senare år även avverkat skog inom skyddade områden och köper hus som han inte betalar och har också drivit en kontakt site på internet, ”Fru.nu” Han specialiserade sig på ryska damer och det florerar många pikanta rykten om och kring hans site och vad han egentligen höll på med!  En kvinnlig minister intresserade sig för hans affärer,  och blev lite för nyfiken och närgången för den ljusskygge Wrench, förlåt Rensch! Dom råkade i luven på varann och stämningarna haglade!

Rensch har också lärt sig fördelarna med att bli  ”kränkt” förmodligen något som han lärt från sina muslimska stamfränder! Därför har han  -åtminstone för tillfället-    lagt kofoten åt sidan och ägnar numera mycket tid åt denna lukrativa kränkningsindustrin. Förra året fick han 200.000:- av landstinget för att dom hade ”kränkt”  honom! Och nu kränger han alltså lögner, fantasier och fabler i parti och minut genom sin nya ”tidning”

Rensch rekvisita är hur lång som helst och det finns mycket att säga om denna entreprenör i skumrask och nämnas skall också att han nog även är en av dom första riktigt genuina och primitiva näthatarna! Han vräker sin  Wrenschiska specialgalla över alla Sverigedemokrater och deras sympatisörer och alla som är emot massinvandring och naturligtvis alla som säger sanningen, dom hatar han mest!   Rensch gav lögnen ett ansikte kan man lugnt säga!  Ja, ansikte och ansikte, man ska kanske inte överdriva allt för mycket i hans fall, men han ser ut som han förtjänar! Han samlar också på leksakståg och hatar alla som har fler tåg än han! Är ofta i bråk med andra liknande lekkamrater i den jämtländska sandlådan! Han är ovän med dom flesta denne Rensch! Eller Rentzsch som han själv stavar sitt namn.

Janne


19 responses to “Ny negerkramande Jämtlandstidning!

 • Pica pica

  Tack och lov missade jag denna gratistidning. Fick den när den var alldeles ny men eftersom jag tackar nej till reklam så stod det något om att man själv fick ringa och registrerar sig för undantag så avstod jag. Tidningen finns förresten i tidningsställ i en del livsmedelsbutiker. Slog mig att Rentzsch lurar sina annonsörer när han inte talar om att alla som tackar nej till reklam inte får hans tidning.

  Rentzsch är en gränsbalanserare som inte har allas förtroende för att uttrycka det milt.

  Gilla

 • Ojdå

  Janne har verkligen ansträngt sig för att hitta en tidning som inte många känner till. Att sen blanda in barn på sådant sätt som Janne gör är inte lämpligt.

  Gilla

  • Janne

   Till sign. ”ojdå”
   Ordet bastard betyder ”korsning av avkomma från föräldrar av olika raser” eller barn som fötts utom äktenskapet! En förklaring av ”främmande ord” som kan läsas i dom allra flesta uppslagsverk i ämnet! Märkvärdigare än så är det faktiskt inte. Jag tycker inte att man ska ändra eller försöka försköna verkligheten, en neger kommer alltid att vara en neger och en kines en kines! Inga låtsaslagar i världen kan få mig att ändra på detta!
   Sedan nämner Du lämpligheten att använda ordet ”bastard! Där håller jag med Dig helt och hållet att det inte alls är något fint ord även om det är helt korrekt och man ska naturligtvis inte använda det hur som helst!
   Men vad tycker Du t.e.x. om ord som ”svenne-hora”? Svenska fi…a? Det är ord som dagligen används av utlänningar i syfte att kränka oss svenskar! Dessa ord finns inte ens utan är påhittade glåpord med ett enda syfte, att skada och kränka! Och det är ord som vi också tvingas att finna oss i, inte ett dyft händer om vi polisanmäler brukarna av dessa kränkande tillmälen!
   Min avsikt var ingalunda att skada någon utan det var enbart en osminkad beskrivning av verkligheten!
   MVH
   Janne

   Gilla

   • Ojdå

    Utlänningars glåpord är lika förkastligt som när vi använder sådana ord
    Vi behöver inte finna oss i det. Skulle någon använda den typen av oförskämdheter mot mej. säger jag ifrån.

    Gilla

   • Tony

    Helt riktigt Janne.

    Gilla

   • Bengt i Krokom

    Kanon att en riktig svensk MAN vet att neger är neger. Du kan ta neger ur djungeln men aldrig djungel ur negern. Kör hårt Janne P

    Gilla

 • Ruben

  Det är med stort nöje och en viss tillfredställelse jag läser dina insändare Janne. Du kan verkligen konsten att få till det!

  Gilla

  • Stenbock

   Ja sanningen skall fram,även om den i detta fall lär svida bland de mångkulturella … 😉

   Gilla

   • Ruben

    Ett litet tips Stenbock. TV2 ikväll 22:10
    Dokument utifrån: Krigarna från norr
    Dansk dokumentär från 2014. Islamistiska terrorgrupper värvar unga män från Skandinavien. De lämnar sina familjer för att döda eller dödas i religionens namn. En av dem är Mohammed, en ung dansk-somalier som just anslutit sig till ökända Al-Shabaab. Blir han nästa självmordsbombare? Eller finns det en väg tillbaka? Även 3/12 i Kunskapskanalen och 5/12 i Kunskapskanalen.

    Gilla

 • Argus

  Även om jag förstår indignationen och frustrationen som bakom denna insändare som jag delar till stora stycken så kommer det inte att tas emot väl av gemene man och det är en absolut förutsättning för att vi ska kunna vända på utvecklingen.

  Det skulle inte förvåna mig om det är EXPO, Expressen, Aftonbladet eller någon annan av latringroparna som i agendasättande syfte har skrivit den för att sedan kunna peka ut Petterssons som fullblods dödsnazistrasister. Det är en välkänd metod.

  Min rekommendation är att Petterssons stryker denna insändare och ber ”Janne” återkomma med en som inte faller under allmänt åtal.

  Gilla

  • Pettersson

   Argus, jag funderade ungefär ett dygn innan jag tog in denna insändare men nu är det gjort och den ligger helt klart i gränstrakterna om vad som är acceptabelt men jag vill ha högt i tak på den här bloggen. Så den får ligga kvar om inte någon annan får mig att ändra mig med några bra argument.

   Janne har skrivit en hel del insändare så jag tror inte han tillhör de latringropar du nämner.

   Gilla

   • Ojdå

    ”Bastardbarn” är inget bra begrepp, ungarna är oskyldiga och bör inte omnämnas på detta sätt.

    Gilla

 • Grune

  Och sådana amöbor släpper man in i tallibanien F.D. Sverige

  Gilla

 • Stenbock

  Av detta kan vi lära att vi inte på längt när,är vid världens ände….men närmar oss med stormsteg !

  Gilla

 • Ruben

  Usch då! Flera nivåer lägre än den sedvanliga slaskpressen.

  Gilla

 • Blodsven

  Hur fan skulle jämtarna klara sig utan dessa snillen? Undrar hur man röstat i länet förresten…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: