Nallebjörnar utsätts för rasism

IDIOTI. De så kallade antirasisterna går från klarhet till klarhet, snart behöver ingen tvivla på att de är galna. Det är synd om de bruna nallebjörnarna som får skämmas.

En grupp afrikaner som av någon anledning hamnat i Schweiz. kräver nu att en reklamaffisch för en brunbjörn som förvandlas till isbjörn dras tillbaka. Anledningen är att den är ”rasistisk”.

Gruppen skriver i en skrivelse att tvättmedelsföretaget Total ”gjort en uttrycklig parallell” mellan ”ren och vit” och ”brunfärg och smuts”.

2014-11-02_2016

Enligt gruppen kan det röra sig om ett ”olyckligt misstag” eller ”provokation i marknadsföringssyfte”, men klart är att annonsen är rasistisk och måste bort, skriver den afrikanska gruppen på sin hemsida. Annonsen med de smutsiga brunbjörnarna går nämligen ut på att ”introducera afrikanska människor som symbolen för smuts”, enligt gruppen.

Gruppen som bakom rasistanklagelserna heter M.I.A. Culture (Made In Africa) och påminner om de ständigt kränkta Afrosvenskarnas riksförbund i Sverige.

-Pettersson tycker synd om brunbjörnarna som delar färg med ständigt kränkta och klagande människor. Varför är afrikaner inte stolta över sitt ursprung?

Undrar förresten om afrikanerna sett reklam från Lorrygänget…

…eller den här tvättmedelsreklamen ”vit blir till och med en neger”

 

6 thoughts on “Nallebjörnar utsätts för rasism

  1. Aha, är det därför som isbjörnarna minskar i antal?
    De är ju vita så det måste vara en medveten strategi?

  2. De där gnälln******a kan springa ut i skogen och jaga brunbjörnar!
    Ha, ha, fantasin skenar iväg ibland 😉

  3. Jag tror inte att det är särskilt smart av MIA att börja tycka synd om sig själva och anklaga schweizarna för rasism. De har redan haft en folkomröstning om neddragning av immigranter och snart kommer en till som nästan helt stänger igen gränsen.

    Sätt igång och jobba om ni vill stanna annars åker ni snart ut.

Kommentera