Get slaktad av asylboende

INVANDRING. En familj som bor granne med ett asylboende i Alfta, Hälsingland har fått sin get, som man haft som sällskapsdjur, stulen, slaktad och uppäten.

Spåren leder till Alfta Quren, ett hotell som under sommaren gjordes om till asylboende för 200 asylsökande. Enligt den drabbade familjen har redan några på boendet pekats ut som de skyldiga tjuvarna och anledningen till att de stal, slaktade och åt upp geten ska ha varit för att fira den muslimska högtiden Eid al-Adha som inföll igår.

“Så himla ledsen och besviken och vad sjutton säger man till barnen”, skriver mamman i den drabbade familjen på Facebook.

I kommentarerna till inlägget är de flesta upprörda, men det finns även de som försöker ta de invandrade tjuvarna i försvar. Flera försöker lägga skulden för det inträffade på svenskarna.

“Att se detta samhälle övergå till en rasistisk liten håla där okunskap och fientlighet börjar bli tongivande är rent ut sagt en vidrig utveckling”, skriver en person som även tycker att det är “småakigt” att klaga på en uppäten get. En antirasistisk apell i debatten som gillats av över hundra personer.

Polisen uppger dessutom att man ogärna vill utreda den politiskt mycket känsliga händelsen.

– Vi kommer inte att kunna gå vidare med det här ärendet, vad jag förstår. Det är ett jättesvårt utredningsläge, säger polisens vakthavande befäl Paul Edenström till tidningen Hela Hälsingland. 

-Pettersson tycker inte det kan vara så svårt att utreda, några asylboende är redan utpekade, andra borde finnas som vittnen så…men mångkultur är ju beställt så vad finns det att tjafsa om.

Fria Tider 

22 thoughts on “Get slaktad av asylboende

 1. Att stjäla och slå ihjäl är ju numera många människors livselixir, som det ser ut. Ingen törs ju anmäla något, så länge som det i detta fall är rasistiskt att göra det lagen föreskriver. Nämligen att anmäla stölden, och få geten utredd av polis och jurister. Sedan när blev det förbjudet att anmäla brott? Ser inte sjuk-klövern vad som blir kontentan av detta?

 2. Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona Muslim, gott sa Röven, beställt sa 87:a….

 3. Skrämmande att vi vänjer invällarna redan på asylboendet att svenskarna
  kan ni behandla hur ni vill, i Sverigeistan kan ni göra precis som ni vill!
  Samtliga på boendet skulle naturligtvis bara utvisas!

 4. Så himla ledsen och besviken och vad sjutton säger man till barnen”, skriver mamman i den drabbade familjen ?

  Varför ska mamman undra VAD hon ska säga,, det är alltid bra att berätta sanningen, man behöver inte ljuga för barn.
  Tala om att det är fel att andra länders befolkning begår övergrepp på Svenskarnas ägodelar.
  Berätta att dom aldrig ska beblanda sig med invandrare.
  Barnen får veta sanningen av andra om inte mamman eller pappan själv berättar sanningen.
  Att folk orkar hyckla, skämmes tamejfa.

 5. Dessa marodörer, parasiter och ockupanter skall genast sättas på ett (Get)plan och returneras till det kaotiska muslimska helvetesland de kommer ifrån.

  • Ni snackar så mycket skit. Ingen har fångat gärningsmännen. Då ska ni inte anklaga folk om ni inte vet något. Bi gjorde samma sak när den där bonden som bu är misstänkt för bedrägeriförsök “blev av med ” sina kor.

   • Jag aldrig påstått att muslimer var inblandade i kobedrägeriet. Det har senare framkommit att gärningsmännen var (Ko)pter och inte muslimer.

    Ingen regel utan undantag! 🙂

   • Allt djävulskap som numera utförs i Sverige utförs av “svinpälsar”.
    Sen må de tro på den ena sagan eller den andra , de är vidriga !

   • SATAN i HELVETET styr er muslimer med koranen/sharia….Ni slaktar på de mest bestialiska sätt för att tillfredsställa SATAN….Vad vet vi vad geten fick utstå för tidelagsövergrepp innan halalslakten ?!

  • Är du sörmlänning numera Ruben. Den blev ratad, men på sörmländskt bonnspråk. Den vart ratad. Ännu en sak vi har gemensamt med Skåne eller ett fel i din annars så perfekta svenska Ruben, eller det som jag skrivit ovan?

 6. Det gäller för de omkringboende nu att lukta sig fram till tjuvarna…Vet av egen erfarenhet (från mitt ghetto) att de grillar djuren med fällen på !
  En fruktansvärd stank,som nästan tar död på de Cannabisrökandes doft från nedre botten.

  • De är haram att äta den som man har haft något intimt med, den utsatta säljer de till byn intill som i sin tur säljer den utsatta från sin by till grannbyn, kallas kretslopp.

   • Israeler föredrar kocher, men de flesta tycker inte att det spelar någon stor roll utomlands. Man tar seden dit man kommer. Hoppas att Grönland får lov att ta några tusen araber med svår abstinens för utebliven halalslakt.
    På vintern är det 10 månader säldiet. Det kan nog bota de mest inpyrda av alla mussar.

Kommentera