Somalier med i föreningen Tro, hopp och kärlek häktade för våldtäkt

INVANDRING/BROTTSLIGHET. I går skrev vi om sex män från Stockholmsområdet som häktats misstänkta för en grov våldtäkt i Sundbyberg i juni. Ärendet utreds i största hemlighet och under omfattande sekretess. ”Vi är inne i ett väldigt känsligt läge i utredningen just nu”, säger åklagare Ulrika Lindsö.

Nu vet vi att de sex häktade är invandrare. Minst en av männen, en 18-årig somalier, ingick i ett skattefinansierat projektet ”Tro, hopp och kärlek” som syftar till att skapa ett tryggare Rinkeby.

– Vi skapar en massa trygghet och sprider en massa kärlek också, sa han i en intervju med Sveriges radio tidigare i år.

– Det har hänt ett massa rån och det är absolut inte bra, fortsatte han i intervjun med den okritiska SR-journalisten. Den 18-årige somaliern är nu misstänkt för grov våldtäkt och rån. För övrigt har alla sex häktade svårstavade namn som ser ut att höra hemma i Nordafrika eller Mellanöstern.

Åtal mot 18-åringen, hans bror och ytterligare fyra andra invandrare misstänkta för grov våldtäkt, ska vara väckt senast på torsdag. Polisen skriver lite om föreningen HÄR.

Läs mer på DN, fast det inte är så mycket mer som står.

-Pettersson undrar om ni minns artikeln från P4 Stockholm, som är från augusti 2013. Antalet polisanmälningar om våldtäkt i Stockholms län har ökat med 16 procent hittills i år. En stor del av ökningen gäller våldtäkt av unga flickor.

Det är Brottsförebyggande Rådet, BRÅ, som tagit fram statistik som publiceras idag (20130808). Drygt 1 000 våldtäkter har anmälts i länet under årets första sju månader. En stor del av ökningen gäller våldtäkter av flickor under 15 år.

Enligt BRÅ har polisen i länet fått in 300 sådana anmälningar hittills i år.

1000 anmälda våldtäkter i Stockholms län under sju månader, hur tror ni det ser ut i övriga landet?

Så här skriver LiveLeak i översättning…

Islamsk invasion av Sverige har lett till våldtäktskris.

Muslimer våldtar över 300 svenska barn och 700 kvinnor under årets sju första månader och det är bara toppen på ett isberg.

De första sju månaderna under 2013 rapporterade över 1 000 svenska kvinnor att de blivit våldtagna av muslimska invandrare i Stockholms stad. Över 300 av dem var under 15 år. Antalet våldtäkter är 16 % högre än 2012. En stor del av ökningen inkluderar våldtäkter på flickor under 15 år.

Rapporten citeras från BRÅ (det svenska nationella Brottsförebyggande rådet) men BRÅ vägrar uttala M-ordet i Sverige, ett land som är gisslan hos den yttersta vänstern. Men när du kontaktar polisen och regeringskällor bekräftar, de anonymt i rädsla för att förlora sina jobb, att dessa siffror representerar muslimer och att en majoritet av dessa våldtäkter och sexuella övergrepp beror på nyanlända asylsökande.

Och dessa siffror är bara toppen på ett isberg. Enligt myndigheterna är Sveriges riktiga våldtäktsstatistik 400-900% högre än officiella siffror.

11 thoughts on “Somalier med i föreningen Tro, hopp och kärlek häktade för våldtäkt

  1. Eftersom det ej råder krigstillstånd för Somalier längre så borde de få enkel biljett tillbaka. De somalier jag stött på har EJ varit vänligt inställda eller speciellt trevliga. (Understatement).

  2. Svensk kultur, utan importerade våldsinslag, är inte i närheten den vi har i MENA. Tyvärr har vi en väldigt tolerant syn på människofientlig kultur – att vita samvetsgranna svenskar tar emot aggressiva och intelligensmässigt underhaltiga primater med öppna armar leder oss alla i fördärvet…

  3. Varför finns det inga Riktiga män som ta dem på en skogspromenad tillsammans med en avbitartång eller polygrip, ha man väl gjort det på några stycken kommer de nog att se sig för innan de våga hopa på svenska kvinnor/flickor igen. Då kan de sen bära hem sina vitala delar i en plaspåse

    • Jag tänker på vad alla dessa pappor och bröder (mammor och systrar) skulle vilja göra när de ser de kräk som våldtagit deras minderåriga barn gå klippa kommunens gräsmattor ett par veckor som straff. Finner det märkligt att ingen tagit lagen i egna händer…

  4. Dessa våldtäktsmän och rånare från Somalia förstår inte sådana begrepp som ”Tro, hopp och kärlek” från Nya Testamentet. Undrar vilka som låg bakom spektaklet för att imponera på Beatrice Ask?

  5. Först lägger vi en massa skattepengar på projekt och föreningar för att sen få tillbaka våldtäkt och rån. Det går ta mig fan inte att anpassa en del….

Kommentera