Mörkhyad våldtog ung kvinna och försökte våldta en annan

BORLÄNGE. En ung kvinna överfölls och våldtogs under natten till söndag i en skogsdunge nära korsningen mellan Röda vägen och E16 / Tjärnavägen.

Tre timmar senare utsattes ytterligare en kvinna för sexuellt ofredande.

Mannen drog med sig kvinnan in i en skogsdunge där hon utsattes för handlingar som rubriceras som fullbordad våldtäkt.

Polisen går dock ut med ett signalement över gärningsmannen som beskrivs vara mellan 20 och 35 år, mörkhyad och med lång och smal kroppsbyggnad. Han var också klädd i en långärmad tröja.

Beskrivningen stämmer också väl överens med ytterligare en händelse under samma natt.

En kvinna som kom gående längs Dammgatan i riktning från Jakobsgårdarna mot Kupolen blev då antastad av en man som plötsligt dök upp och började att tafsa på henne.

Kvinnan, en 47-åring, lyckades dock freda sig genom att slå mannen som då valde att ta till flykten.

Även i det fallet beskrivs gärningsmannen som lång, smal och mörkhyad.

Åldern uppskattas till 30 – 35 år och han ska ha varit klädd i en svart huvtröja.

– Signalementen på de båda är så pass överensstämmande att vi naturligtvis misstänker att det kan röra sig om samme gärningsman, säger Dalapolisens presstalesman, Bo Eriksson.

Polisen är nu mycket intresserad av uppgifter som kan sättas i samband med helgens båda händelser.

Tips kan lämnas till polisens nationella nummer, 114 14 eller via sajten: polisen.se.

-Pettersson har inget att tillägga men kan nämna att i Borlänge fick Sverigedemokraterna 18,1 % av rösterna i gårdagens val…

Ung kvinna våldtogs i skogsparti     Rekordval för SD i Borlänge 

12 thoughts on “Mörkhyad våldtog ung kvinna och försökte våldta en annan

  1. Det är så bra när poliser lämnar signalement på GM och det betyder också att det inte är förbjudet för Polisen utan när signalement inte ges måste det betyda att poliser medvetet skyddar GM.

  2. Något som gläder många SD:are är att partiet nu finns representerat i 283 av landets kommuner. Detta innebär att SD kommer att få så många fler nämndemän. Det var visst nån i Expressen som skrev att nu kommer det att dömas rasistiskt.

    Man kan i alla fall hoppas att de dömer alla dessa våldtäkter hårt och med obligatorisk utvisning.

  3. Tänk vad mycket de gör för de gamla. fredrik + sju klövern borde vara stolt jävlar. Hoppas att dessa sju får samma behandling flera gånger om ja dessa sju klöver. de tycker det är ju så bra att våldta och mörda de gamla fattiga svenskarna. Just S skrev ju att det är ju bra om de gamla dör ? !
    Kanske en dag reser sig folket och har fått nog av dessa S + M + KD + V MP + C + FP. Dessa sakerna är ju vardagsmat i Sverige numera t o m i Norge men där gör man något åt saken.

  4. Och nyss visades i nyheterna en kvinna som skämdes över att vara från Borlänge efter gårdagens val då SD gått starkt framåt.

    • Skulle också skämmas över att vara från Borlänge så mycket hucklen o somalier som förpestar den stan.

      • Personligen ser jag Claes Tingvall som den absolut obehagligaste faktorn med Borlänge. Han kanske inte är kvar längre men obehagskänslan dyker upp så fort Borlänge nämns…

    • det är inte bara hon”uppgiven”. 87% av Sveriges röstberättigade känner den skamen. Jag är en av dem. Men som tur är så är de flesta av SD-röster bara en protest mot Moderaterna och dess politik. till nästa Val så är förhoppningsvis lågkonjukturen borta och de flesta har ett jobb osv. Ett bättre Sverige, då finns det inte rum för SD och deras politik. SD=UT!
      och när det gäller inlägget. Då måste GM i fråga gripas och bestraffas hårt! Så hårt att denne tänker100 gånger om innan han väljer att ge sig på en kvinna.

      • Du tycks inte bli klokare med åldern !!!
        F.ö.är du utsparkad från AFA-bloggen EXPO ?

Kommentera