På SD:s hemmaplan röstar 40 % på SD


INVANDRINGEN/ROSENGÅRD. Här röstar fyra av tio på Sverigedemokraterna. Området Almgården i Rosengård har alltid varit socialdemokraternas hemmaplan. Nu sympatiserar 40 procent med de invandringskritiska Sverigedemokraterna.

Almgården, Rosengård i Malmö har tidigare varit ett av socialdemokraternas starkast fästen. Men under endast tio år har den politiska kartan vänds upp och ned.

I riksdagsvalet 2002 en av tio på Sverigedemokraterna. Fyra år senare utökades stödet till två av tio. Under 2010 ökade stöd till tre av tio. I valet till Europaparlamentet röstade tidigare i år, fyra av tio (40,6 procent) av invånarna i Almgården på Sverigedemokraterna.

-Pettersson tycker det är märkligt, i Almgården, Rosengård där det finns så många kompetenta nybyggare röstar de på…ja ni fattar…invånarna är dumma i huvudet. De fattar inte att brottslighet, skattefusk, arabiska, islam, mellanösterns kultur m.m. är bra för landet.

Dagbladet.no 


7 responses to “På SD:s hemmaplan röstar 40 % på SD

 • Pica pica

  Våra PK-politiker har länge talat om för oss att vi som har åsikter om massinvandringen är rasister.

  Tänkte på det när jag kommenterade Månssons video från Duisburg i Tyskland där det framgick att muslimerna ville få bort zigenarna. Många undersökningar har visat att Sverige inte är rasistiskt. Det är dock flera av våra invandrare, t o m mot svenskar.

  De som har bott här ett decennium tycker inte att de som kommer hit idag ska ha samma rättigheter som de.

  Sen finns det många som är glada över att få ha blivit svenskar, kanske bor i en enklav och mycket tydligare konfronteras med massinvandringen än journalister och politiker, med skräck ser vad som hänt på sistone.

  Gilla

 • Tony

  Hycklareliten, dom som alla bor på fina gatan tycker det
  är så viktigt med en hög invandring, dom har inga som
  helst problem med den och tycker det är förfärligt att
  dom som hela tiden drabbas inte gillar att Sverige
  blivit en humanitär stormakt!

  Gilla

 • ossie

  Finns det verkligen så många äkta svenskar där. Förmodar att det är människor som inte kan ta sig därifrån. Jag lider med dem. Fy fan för att tvingas bo i ett multikulti ghetto där man knappt törs gå ut.

  Gilla

  • Ruben

   På Almgården bor forfarande många av de gamla svenska arbetarna kvar, Almgården kom till efter Rosengård.
   ”Almgården är ett miljonprogramsområde i stadsområde Öster. Området gränsar till Herrgården och ingår i Rosengårds stadsdelsförvaltning.

   Området ligger mellan Inre ringvägen och Agnesfridsvägen, söder om Amiralsgatan. Som på många andra ställen i Öster finns här endast flerbostadsshus med hyreslägenheter. De är byggda 1969-1972, ritade av Thorsten Roos arkitektkontor och ägs av Hugo Åbergs fastighetsförvaltning.

   Almgården är Sverigedemokraternas starkaste fäste i Malmö, trots lågt valdeltagande. I riksdagsvalet 2002 gick var tionde röst i Almgården till (SD), i valet 2006 nästan var femte (18,11%), och i valet 2010 nästan var tredje (30,02%).I Euvalet 2014 röstade 40,6% på SD[2].

   Arbetslösheten i Almgården är något högre än i Malmö som helhet. Inkomsten per invånare i Almgården var 2003 103 000 kronor mot 119 000 kronor för hela Malmö kommun.

   Almgården har två förskolor, Fölets och Almgårdens. Inom området finns Ögårdsparken som huserar Västra Skrävlinge kyrka, med kapell och kyrkogård och Malmö moské.”

   Gilla

  • Uppgiven

   Det behöver nödvändigtvis inte vara äkta svenskar, även skötsamma invandrare lider lika mycket eller kanske ännu mer av att bo i ett utanförskapsområde då de inte har någon möjlighet att flytta. Och då finns det inte mycket att välja på partimässigt då 9 av 10 partier vill fylla på utanförskapsområdena ännu mer vilket gör livet ännu svårare än det redan är.

   Om inte S&M ändrar sin invandringspolitik drastiskt till nästa val kommer nog en mycket stor del av invandrarna att rösta på SD för att ö.h.t få en chans att integreras i samhället.

   Gilla

 • Stenbock

  I dagens Skånska kan vi läsa följande rubriker:
  1/Skottskadad man till akuten
  2/Flera bränder i Trelleborg i natt
  3/Markisbrand på förskola
  4/Brand i stuga
  5/Lägenheter i Lund utsatta för inbrott
  6/Radhus utsatt för inbrott
  Allt har inträffat,och tusen andra kriminella brott begåtts under natten,i en liten,liten del av sydvästra Skåne !Var och en kan då räkna ut vad som skett i hela Absurdistan !

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ja stackars alla skötsamma människor som tvingas bo i dessa getton! Detta är det värsta med svensk migrationspolitik, eller bristen på! Att vi sviker områdena och låter pöbeln härja fritt! Tänk att som normal behöva utsättas för denna kriminalitet, du kan inte ens beställa hem ett paket, och kan inte rösta med fötterna som alla mångkultursivrare i Sverigeistan har gjort!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: