Expressen portad

Hörde just det senaste på Ekot. Expressen är portad från Sverigedemokraternas valvaka. Den kriminelle chefredaktören Tomas Mattson trodde själv att det berodde på deras ”bevakning” av SD. Lusharpan tror att det har helt andra orsaker.

Hur som helst så var det ett bra beslut av SD:s ledning. Skittidningen Expressens vinklade rapportering kring SD kan vilken människa som helst vara utan.

SD:s partisekreterare, Björn Söder, hänvisar till att tidningens samarbete med nätverket Researchgruppen i de senaste avslöjandena om några av partiets företrädare.

– Därför att det är en tidning som samarbetar med en kriminell våldsbejakande vänsterorganisation, alltså en underrättelseorganisation. Därför har vi nekat dem eftersom vi har nolltolerans mot extremism, säger Björn Söder till Ekot.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 

20 thoughts on “Expressen portad

  1. Helt rätt att porta dem, men varför inte även Aftonsnaskan, dom
    är lika vidriga båda skittidningarna!

  2. ”Experterna” sitter nu och ska titta varifrån SD tagit sina röster. Då konstaterar man att 11% LO-medlemmar röstar SD och resten är arbetslösa? Hur dum får man bli?

  3. Stort tack till alla er som liksom jag har röstat på SD! Vi har gjort vad vi har kunnat och får hoppas att det räcker någonstans!

    • Jo nog går det bra…Detta ser ni om inget annat så i ansiktena på de som blivit utvalda,som ”experter och korrekta” i STATS-TV`s pågående valvaka…

  4. Expressen (och Aftonbladet) följer inte direktiven i sitt uppdrag. Björn Söder uttrycker det perfekt. Häng ut dem som den icke rumsrena blaska de är. Det är inte bara SD-anhängare som tycker det. Därför indragningarna. Ingen vill ha en sån skittidning.

  5. Spelar väl ingen roll om dom får sända via andra medier bara man slipper ha dessa kräk i lokalen. Ser fram emot alla ledsna ”fiollådor” i kväll.

    • Vem av Petterssons läsare gör inte det ? Har bullat upp med olika starka dryckor,tårta och andra läckerheter…. Nu skall vi fira !!! 😉

  6. Kinnunens kommentar var obetalbar: Vi vill inte ha några extremister på vår valvaka. Vi kan ändra oss om Expressen slutar umgås med extremister.

    Synd att inte SD har visat upp de ballarna tidigare.

  7. Och på SVT´s nyheter meddelade man glatt att andra medier däribland SVT ska ge Expressen tillgång till deras material.

    På det borde SD svara med att porta fler medier.

  8. Övriga skitpressen lovar att förse Expressen med
    informattion.
    Det finns ingen orsak att ha en massa olika tidningar
    eftersom alla tycker lika.
    Lägg ner hela skiten och inför i sann sovjetisk anda
    en tidning.

    • En Absurdistansk Prawda !
      Väntar med intresse på vad som skall skrivas i morgon,i deras skandaltidningar med anledning av SD stora valframgångar….
      Hur skall man förklara för sina indoktrinerade läsare,att landet har en sååå stor mängd ”rasister” ?

  9. Frågan är om inte expressen borde portas även på återvinningen för att minska risken att farligt hatmaterial sprids?

Kommentera