Nytt bottenrekord av Aftonbladet

VALET 2014. Aftonbladet är tydligen ute efter att bräcka Expressens så kallade ”avslöjanden” av SD politiker.  Aftonbladet visar idag en kort video som är 4 år gammal, i videon hörs någon SD medlem kalla en neger för neger.

Naturligtvis ett fruktansvärt brott mot nån oskriven lag som förbjuder användandet av vissa ord.

Finns det en lista över vilka ord som är ”förbjudna”?

När eder FjärranÖsternRapportör gick i folkskola på väster i Nyköping fick man lära sig att innevånarna i Afrika söder om Sahara kallades negrer, förvisso fans det också olika sorters negrer.

Jämför med den tjeckisktillverkade bilen Skoda som när den såldes i Sverige under kommunisttiden var en riktig skitbil som hade mycket dåligt ryckte. Fabriken och varumärket köptes upp av av Volkswagen som inte bytte namn på de tjeckisk producerade bilarna utan jobbade upp kvalitén och stuket på bilarna så att de idag har ett gott ryckte. Jag kan inte ens en gång tänka mig att man överhuvudtaget hade iden att sälja Skitbilen Skoda under annat namn.

Samma sak gäller naturligtvis för negrerna, att byta namn till: mycket mörkhyade eller AfroAmerikaner eller nån annan PK omskrivning som i alla fall får folk att tänka” å en neger” torde inte funka långsiktigt.

Om negern har uppfört sig så att namnet neger har blivit negativt laddat så torde den långsiktiga lösningen vara att negern börjar uppföra sig så att han kan vara stolt över att vara neger.

Att var neger är väl inte konstigare än att vara kines? Halva min umgängeskrets är kineser och det är dom stolta över!

En undring, kan det man fick lära sig i folkskolan på femtiotalet vara brottsligt att säga nu ?

10 thoughts on “Nytt bottenrekord av Aftonbladet

  1. Svenskingen, är så till den mildan grad feg att, henen – hönset inte ens vågar prata rakt ut. Utan en massa meningslösa omskrivningar, som bara de själva begriper skall användas. De är så mesiga att, blåmesarna skäms.

    • Tillhör du också denna svarta färgskala ? Min fråga har sin grund i dina ideliga kommentarer kring detta ämne…..

  2. En Neger är en Neger idag lika väl som den var förr,
    och förr var där en viss stil över Aftonbladet, men idag
    är det en verritabel skitblaska som knappt någon vill ta i,
    Alltså har dom gått tvärt emot vad den teckiska biltillverkaren
    Skoda har gjort. Skoda från dålig till bra, Aftonlögnen från
    skaplig till en fekalieblaska utan botten!

  3. Det kan väl inte vara fel att bevara ett bra skolväsende med tillhörande kulturtraditioner, som det fanns en gång i tiden. Då för inte alls så många år sedan.

    Svensk skola höll tydligen högre klass ”förr i tiden”. Jämfört med dagens , då enligt Pisa-utredningarna.

    Alltså på den tiden när man sa negerbollar om negerbollar, Zigenare om Zigenare, skitstövlar om skitstövlar, tjuvar om tjuvar, lögnare om lögnare, när journalister visste vad jobbet gick ut på, när politiker stod närmare människorna än sitt eget och medias ego, när rättvis var rättvisa , när opartiskhet var opartiskhet, när solidaritet innebar någonting, när man kunde vara en stolt svensk, när man skulle göra rätt för sig, att samhället var vi, att man ställde upp för varandra , man tog emot flyktingar på ett värdigt sätt och fick dem att integrera sig per automatik, när en sosse var en sosse, när en borgare var en borgare, när pensionärer och äldre visades vördnad, när vård och omsorg fungerade, när konsulter inte fanns, när man var expert var man det också, när biblioteket var viktigare än all skit och alla lögner på dagens sociala medier, när fakta var fakta och demokrati var demokrati.

    Fy fan för den tiden. Hur kunde vi ha det så eländigt ?

  4. Neger är nedsättande i dagens idiotsamhälle, medans ex.vis ”svennehora” som våra unga flickor får höra dagligen inte är ett dugg upprörande för dessa hjärndöda PK-arslen inom politik och media. Låt oss för helvete återta vårt gamla Sveriges sans och förnuft på söndag.
    Troligtvis sista chansen för landets väl och ve….

  5. Jag tycker att vi har en viktig uppgift framför oss att förvalta och sprida ”fula ord” så att de inte försvinner?

    (Det kan iof vara ett riktigt negerjobb)

    • Nej för helv***e! Inte utan att be rejält om ursäkt för det efteråt, i så fall! Lägger du sedan till något om ”vit, medelålders, heterosexuell, man” också blir det galgbacken nästa…

Kommentera