Köp arabiskt vin

Massaya Classic, med artikelnummer 73925 i Systembolagets beställningssortiment är ett rött arabiskt vin tillverkat i Bekaadalen, Libanon. Alkoholhalten är 14,5 % och priset 118 kronor per flaska.

-Pettersson som av vissa okunniga ibland beskylls för att vara rasist inhandlar ofta produkter från arabvärlden och Afrika för att bevisa motsatsen, jag menar det gäller att hålla araber och afrikaner med jobb så de slipper ge sig ut på den farofyllda och långa resan till vårt svinkalla och ogästvänliga land. Hjälpa där eller här, vad är bäst?

Nåväl, Massayan förärades den oäkta hustrun idag på fredagskvällen till en väl kryddat, för att inte säga stark gryta gjord på primörer från köksträdgården och wienerkorv från vår lokale slaktare…skål!

2014-09-11_2043

 

15 thoughts on “Köp arabiskt vin

  1. Ja Olli, jag läste om al-Sisis erbjudande om att ge dem möjlighet att bilda en egen stat med rum för alla palestinska flyktingar. Han sade också att de då kunde sluta bråka om Judéen, Samarien och Jerusalem. MEN Abbas har tackat nej! Hittade detta på Vladtepesblom.com

    • Systemet har bara Carmel som är ganska sött och passar till ostar.
      Däremot finns det öl från Israel.

      • @TheMinimizer
        Tänkte just föreslå samma sak, men du förkom mig. Vinet är väldigt gott men passar just bara som sällskapsvin, fast å andra sidan kan ni vara helt säkra på att det inte är utblandat med kamelpiss.

      • Jag såg någonstans i morse att IS gått in i Libanon. Har någon sett något mer om det?
        Jag såg också för några dagar sedan att Egyptens president Sisi är beredd att skänka mark i Sinai till Abbas sill ska det vara, jag skrev fel men område är 5 ggr större än Gaza, men Abbas sill sa nej Har någon sett något mer om detta?

    • Skärp dig Stenbock. Ingen GT i kväll men däremot rom och cola plus några vinare. Och givetvis är det fredag eftersom jag inte dricker dag före arbetsdag och det är ledigt i morgon…

  2. Ser ”smaskens ut” avstår dock från produkter från länder där islam härskar, föredrar ett eller flera glas vatten.

Kommentera