Barbariet sprider sig

ISLAM. Den muhammedanska ”specialiteten” att skära huvudet av meningsmotståndare eller folk som inte tillber den så kallade ”fredliga och humana” har tidigare mest utövats av den sunni muslimska fraktionen.

Den alldeles färska videon nedan visar dock ett gäng shia muslimer som stolt visar upp ”nyskördade” huvuden som de tagit från sunni-muslimer.

9 thoughts on “Barbariet sprider sig

  1. @Ruben
    Om så är fallet,är dessa små arabiska celler av samma art,som kaninerna har begåvats med ! 😉

    • @Stenbock
      Jag var själv inne på den linjen också, cellen som styr fortplantningsförmågan är nog den enda kvarvarande cell som ej är ur funktion. 🙂

    • Välkommen Ali !! Varför håller du dig i skuggan ? Nu om någonsin måste du vara på språng,sedan Obama beslutat döda dina trosbröder i IS …Hörde just på Franc 24,att hela 10 arabstater ställer upp tillsammans med USA,för att förinta hela ert nybildade kalifat !

  2. Fråga 7klövern dom importerar dessa . Ja vad skall man kalla dom mänskligetens avskräde.Tänk när dom blir tillräkligt många i Sverige så kanske dom gör likadant med sossarna i Sverige det vore ju synd eller ?

  3. De må bekänna sig till vilken falang de vill, en sak är i alla fall helt säkert. Det finns något som är helt galet i hjärnkontoret på dessa element.

Kommentera