Jätteviktig fråga som hittills bannlysts i valsrörelsen

VALET 2014. Från Ian Wachtmeisters Facebook

”Politiker överträffar varandra med sina öppna hjärtan och sin underbara människosyn. Men hallå! Hur vore det att hålla sig till den bistra verkligheten!? Den övervägande delen av s.k. flyktingar och andra invandrare, som kommer hit, har inga pass (dvs. kastat eller gömt dem) eller falska papper som gör att de mycket lätt gömmer sin verkliga identitet. Lägg därtill att personer som på sådana lösa grunder fått svenskt medborgarskap, åker till träningsläger för terrorism, deltar i IS ruskiga medeltida mördarpatruller mm.

 När de kommer tillbaka registreras inte ens detta. För att skydda deras integritet, minsann. Snacka om att vända andra kinden till, men hur i helsicke ska regeringen Reinfeldt uppbackad av Riksdagen förklara/snacka bort att vi tack vare deras menlösa politik redan har många hundra (vem vet om inte tusen är ett riktigare mått?!) uttalade FIENDER utplacerade i vårt samhälle.

Islamistiska terrorister har en bisarr syn på att tacka för hjälpen. De skär halsen av värdfolket.

Vi lever i en farlig värld, men våra ledare tycks leva i en låtsasvärld där de varnar för” SD:s människosyn!!” men blundar för verkligheten och låter bli att skydda sitt eget folk. Ytterst bekymmersamt som Carl Bildt brukar uttrycka sig. Dock uppenbarligen inte i detta sammanhang.”

68 000 kan inte tappa passet

3 thoughts on “Jätteviktig fråga som hittills bannlysts i valsrörelsen

  1. Hade vi inte varit så in i helsike slappa när det gäller den borttappade passfrågan när det gäller asylsökande hade vi definitivt inte haft några större problem med invandrare alls. Nu har 7-klövern schabblat bort all vår förmåga att hjälpa människor i nöd tack vare en oändlig inkompetens de uppvisar. Man häpnar!

Kommentera