21 thoughts on “Könskvotering kräver ingen kompetens

  1. Nu vet jag hur häxan såg ut i de sagor morsan läste för oss, men sanningen är att verkligheten överträffa dikten och en liten pojkes fantasi. Hade morsan visat oss denna bild hade bror min och jag inte vågat sova.

  2. Det är väl 100% kvinnor och 100% män i styrelsen Enligt feministerna så kan man vara man en stund och sedan kvinna och hen etc….

      • Tack Olli, det värsta är att jag skäms för hur illa de uppför sig.
        De är en skam för hela befolkningen !

    • Såg Kjell Bergqvist sitta hos Janne och Belinda och skryta över sig själv och att han efter lite partishopping välkomnats av Gudrun!?
      Till råga på allt kallade han SD för alla fula tillmälen han kom på och anklagade dem för bristande intelligens! Han är inte rädd att det ska slå tillbaka på honom själv?

  3. Kvinnor och kvinnor, om ni frågar mig så kan det ifrågasättas om de ät kvinnor till 93% Är Caster Semenya en kvinna, t.ex?

    Och vad med de som är mitt emellan? Hur rasistiskt är det inte att utesluta dem i kvoteringen??

    • Att döma av de skitfula, manhaftiga flator jag sett ifrån Fi skrika sig hesa om det mesta, så har iallafall jag jävligt svårt att könsbestämma dessa militanta varelser….

      • Utseende mässigt är det helt omöjligt,att fastslå om Gudrun är en kvinna.Nu kan det förstås bero på alla de skrynklor,hon samlat på sig genom åren !

      • En fi medlem fråga doktorn ,Om jag vill skjuta mig själv i hjärtat, var siktar jag? Doktorn svara en centimeter under vänstra bröst vårta. Dagen efter lämnas en kvinna in till Akuten, hon hade vid ett självmordsförsök skjutet sig i vänstra knäskål.

Kommentera