Stort valsabotage mot SD

VALET 2014. I Oxelösund har några antidemokrater slitit ned 14 (samtliga) av Sverigedemokraternas valaffischer i trapphuset till Folkets Hus under lördagsnatten.  På Cupol som är en avdelning av Folkets hus pågår under helgen och hela lördagsnatten pågått ett LAN-party.

Ett LAN-party är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk). De i särklass

Daniel Atjith Johansson har pekats ut som huvudskyldig av kollegan Rusmus Österberg som också deltog. Polisen kom föredömligt fort.  Undrar hur sådana personer har fårr möjlighet att dra på sig Security-jackorna de bär. Arrangörerna verkar inte seriösa.
Daniel W Johansson har pekats ut som huvudskyldig av kollegan Rasmus Österberg (bilden) som också deltog. Polisen kom föredömligt fort.
Undrar hur sådana personer som Daniel och Rasmus har fått möjlighet att dra på sig Security-jackorna de bär. Arrangörerna verkar inte seriösa. Ni får säkert läsa sanningen i lokaltidningen i morgon.

 

vanligaste syften för ett LAN-party är att spela datorspel mot varandra. Storleken på ett LAN kan variera från två till flera tusen deltagare.

Spelet har pågått hela natten, med många människor närvarande, bland annat tre stycken i jackor, det står ”Crew” och de har säkert ett och annat att förklara för polisen när de förhört de närvarande.

Fastighetsägaren ”Vinterklasen AB” är inte glad, de har lånat ut lokaler gratis och bjuder på elen, inkl. den till storbildsskärmen på torget åt ungdomarna. Sverigedemokraterna har betalt för sin annonsplats liksom alliansen men Alliansens reklam sitter kvar.

Numera nedrivna SD-affischer
Numera nedrivna SD-affischer

2014-08-31_1854

 

6 thoughts on “Stort valsabotage mot SD

    • Troligen inte, men de har haft folk på plats som uttryckt sin bestörtning över det inträffade. SN är dessutom medarrangör och har ett visst ansvar.

  1. Jag bor i Sigtuna kommun och har inte sett en enda SDaffisch
    Gissar att de åker ner kvickt
    Här är vi invaderade av all världens löskerfolk
    White flight är för länge sedan påbörjad
    Läste märkligt nog om det på den lokala marsta.nu som är i fientlig regi
    Jag sitter här förvirrad och undrar vart jag ska ta vägen
    Spanien är ett alternativ kom just därifrån
    Trevliga Spanjorer Engelsmän Suedis TOM Tyskar 😉 Sorry Kurt
    Allvarligt talat jag tänker inte tillbringa min ålderdom i ett land jag inte känner igen
    Hellre tar jag en kula för pannan

    • Snorisar!!!??? Den som erkänt är född 1985, alltså 29 år. Möjligen eller snarare troligen en snorunge mentalt. Jag är mest intresserad vem som utsett dessa ligister och antidemokrater till vakter?

Kommentera