S-toppen Robert Noord avgår efter makt-sms till 22-årig MUF-kvinna

VALET 2014. Toppolitikern Robert Noord, socialdemokrat lämnar sina politiska uppdrag med omedelbar verkan avslöjades på söndagen.

I ett sms skriver Noord: ”Jag har i dag valt att lämna in min avsägelse av samtliga politiska uppdrag.”

Noord, som fram till i dag haft flera tunga uppdrag för Socialdemokraterna på både kommunal och regional nivå, är en känd profil i partiet.

Men efter avslöjande om att han skickat sms efter sms till en ung M-politiker i hemkommunen – i vilka han bland annat lovat henne en strålande karriär som forskare om du bara är vän med partiet”tvingas nu Noord bort.

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin kommenterade sent på lördagskvällen uppgifterna: ”En person som beter sig på det här viset gentemot en ung kvinna kan inte företräda Socialdemokraterna. Jag förutsätter att partidistriktet agerar omedelbart.”

Toppolitikern Robert Noord skriver på söndagsförmiddagen i ett sms: Även om min avsikt med dessa sms varit skämtsamma har de uppfattats på annat sätt.

Robert Noord, korrupt socialdemokrat.
Robert Noord, korrupt socialdemokrat.

Därför är de oacceptabla och jag väljer att ta konsekvenserna av detta.”

-Pettersson undrar vad Ex pressens skäl är att inte namnge politikern, som brukligt är med Sverigedemokrater? Chefredaktör Thomas Mattsson på Expressen påstår att det är rätt att inte hänga ut Robert Noord, men tycker det är riktigt att hänga ut en SD-kvinna, som för 2,5 år sedan i ett privat sammanhang bar en hakkorsbindel. Kvinnan var då 18-år gammal. Det motiverar Mattsson med att SD har ett nazistiskt förflutet. Mattsson måste vara totalt okunnig om socialdemokraternas bruna förflutna.

Den avgående socialdemokraten Robert Noord, född 1976, och är sedan den 1 januari 2008 socialdemokratiskt oppositionsråd i Haninge kommun.

Det är egentligen en skitsak, en 38-årig man som stöter på en 22-årig kvinna och inte slutar trots uppmaningar, det är tragiskt för de närmast inblandade och det har egentligen inget intresse. MEN den 38-årige Robert Noord visar att den ruttna kulturen inom socialdemokratin finns kvar, genom att ”belöna” med offentliga positioner i utbyte mot lojalitet eller något annat. Noord antyder att han kommer att använda sin politiska makt för att hjälpa kvinnan, om hon hjälper honom.

Det handlar Om den moraliska rötan i rörelsen som vi sett så många gånger förr.

 

2014-09-07_1033 2014-09-07_1036 2014-09-07_1037

 

 

 

14 thoughts on “S-toppen Robert Noord avgår efter makt-sms till 22-årig MUF-kvinna

  1. En äldre karl som flörtar med en ung kvinna är ofrånkomligt o mer normalt jämfört med dårar som går runt med hakkors o brölar nazistiska slagord. Tänk Bill Clinton, Hollande. Visste ni att en känd nazist, en nära till Hitler, var för månggifte? Jag råder er så kallade patrioter att läsa på, framförallt historia, ni gör er själv o Sverige en stor otjänst genom ert hat. Man är sin egen största fiende.

    • Eftersom du tydligen tillhör de närmst sörjanden,tar jag mig friheten att få framföra unisont för Pettersson läsekrets,att vi inte kommer att översända någon krans ! 😉

  2. Så urfånigt att avgå. Löjligt är vad jag tycker.
    Men ändå så bra, ingen kommer ihåg en fegis, så HEJ DÅ n00rd.

  3. Det här är HUMOR på alla nivåer och särskilt de under ”bältet” kanske är vi redan i källaren !

  4. Då förmodar jag att det bara är för den gode sozzen är att anmäla sig som arbetslös på arbetsförmedlingen imorgon….eller???

  5. Just det. Håller med Pettersson om att hade det varit en Sverigdemokrat så dade förståss Både namn och bild publiserats. Förmodligen hade det inte heller varit en notis, utan förstasidan och en 3-4 sidor till.

Kommentera