De islamiska korstågen

ISLAM. I västvärlden får vi lär oss att de kristna korstågen är unika och en evig fläck i vår historia.

Etablissemanget är inte sena med att belysa västvärldens synder och våldsamheter genom historien och brukar ta upp händelser som de kristna korstågen, kolonialismen och slavhandeln som exempel. Det var förvisso grymma händelser i historien men i islams historia finns det långt mer fruktansvärda saker som försummas, marginaliseras eller helt enkelt ignoreras av den politiska och journalistiska eliten i deras iver att införa islam och det som kallas mångkultur i västvärlden.

När PK pratar om IS (som även kallas Isis och Isil) Boko Haram, al Shabab, al qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas och de andra mördarorganisationerna och påstår att de inte representerar islam så ljuger de eller har inte en aning om vad de pratar om.

Sedan Muhammed grundade islam har den islamska världen begått oerhörda grymheter, oftare och hårdare än vad väst någonsin gjort. Islam är en ideologi av krig och våld.

Introduktion

Del 1. Ockupationen av Konstantinopel

Del 2. Före islam – Egypten, Iran, Irak

Del 3. Ockupationer av Jerusalem

Del 4. Lektion från islamsk jihad i Thailand

Del 5. Varför hatade de oss år 1783

Del 6. Indiens tusenåriga börda

Del 7. Indiens moderna kamp

…och det var bara en liten del av ideologin islams historia och den fortsätter varje dag från Gibraltar till Filippinerna och kommer allt närmare oss,,,

15 thoughts on “De islamiska korstågen

  1. För något år sedan hittade jag, på internet, en interaktiv karta över korstågen.
    Jag tror den var baserad på Google Maps.
    Jag har för mig att det var en tidslinjal nederst på kartan, så att man kunde se vad som hänt vid olika årtal.
    Kartan visade ett stort antal muslimska attacker med uppgifter om antal dödade och likadant för de kristna korstågen.
    Skillnaden i antal slag och dödade var rejält stort.

    Jag tappade bort adressen till kartan, och har frenetiskt letat efter den igen, men inte kunnat hitta den igen.
    Är det någon som vet var den finns?

    • Jag vet, du vet och många andra vet. Men resten av svenskarna? Jag har stångat min panna blodig inför valet, för att väcka alla andra men dom vill inte förstå att detta är ett ödesval.
      Så vad göra?
      Jag har skrivit ut statistiken för asylsökande till Sverige och delar ut den till så många som möjligt i ett sista desperat försök!

  2. Glöm inte bort det viktigaste! Dom europeiska korstågen var ett svar på det muslimska våldet. I Mellanöstern levde religionerna ihop tills muslimerna blev fler och började bråka med allt och alla. Känns mönstret igen? Kristna pilgrimmer kunde inte längre färdas säkert till det heliga landet och korstågen var endast för att skydda pilgrimmerna, inget annat! Ta tillbaka områden som sedan länge varit kristna! Detta var för snart tusen år sen, muslimska våldet sker just nu! Slavhandeln pågår för fullt! Allt som sker i IS och på andra platser där ”fredens religion” är inblandad är som hämtat från Mohammed och Koranen. Läst något liknande om Jesus?

  3. Jag hoppas också att människor förstår allvaret i det många politiker arbetar för – att Islamisera Sverige,hur förödande och farligt det är för landet.

  4. Såg på tv debatten mellan Fredrik o Stefan dom är överens Sverige skall bli ett muslimskt med allt vad detta innebär. Tänk på valet nu på Söndag !

    • Det är par i skitgubbar, vilket vem som helst kan konstatera och göra något åt. Alla kan dra sitt strå till stacken, men om ingen gör det, så kommer vi alla att vara på förlorarnas sida. Gör din plikt och kräv din rätt var en gammal valslogan för sossarna. Nu gör vi den till vår och ser hur långt detta räcker.

      • Jag börjar snart ge upp! Svenskarna vill ju betala för att utrotas så vad skall jag göra!

Kommentera