Valrörelsen allt smutsigare

VALET 2014. TV 4 och Aftonbladet anklagar idag partitoppen inom Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson i spetsen för att ha gjort sig skyldig till ett eventuellt skatte- och bokföringsbrott år 2011.

2014-09-04_2124

– Det finns fängelse i straffskalan för båda brotten, säger advokaten Omar Berger som har granskat Sverigedemokraternas bolag Blåsippan för Aftonbladets och TV4 Nyheternas räkning.

-Pettersson konstaterar att det påstådda brottet ägde rum 2011 och är det någon som tror att det är en tillfällighet att tre år gamla nyheter släpps en vecka innan valet så får ni tro det.

Vi vill bara påminna om att det är samma gäng som i januari 2014 anklagade SD för bidragsfusk efter tips från den förre Sverigedemokraten Daniel Assai, den gången visade det sig att våra kära PK-journalister inte hade ett dugg på fötterna.

Idag sprids nyheten efter tips från samme Daniel Assai att SD skattefuskat. Staten KAN ha gått miste om 146 000 kronor, MÖJLIGT skattefusk, EVENTUELLT bokföringsbrott…ni hör själva hur ihåligt det låter.

Undrar om journalister som så öppet försöker påverka ett demokratiskt val sover gott?

Läs om förra gången det begav sig – Aftonbladet ljög om SD:s bidragsfusk, Åklagare – inget tyder på att SD bidragsfuskat, SD:s bidragsfusk – en tidningsanka…HÄR

Sedan är det som så att ett eventuellt skatte- eller bokföringsbrott på 146 000 inte ger fängelse hur mycket Aftonbladet än avslöjar tre år gamla nyheter.

Det är nämligen som tur är inte AB och TV4 som sköter rättsväsendet i det här landet.

9 thoughts on “Valrörelsen allt smutsigare

  1. Varför göra en så stor affär av detta. Om det nu är så att blåsippan undanhållit dessa pengar så är det ändå ingenting mot de 300 miljarder som Borg och Reinfeldt tagit ur statskassan och köpt arbetslöshet för.

  2. Såg just på tv4 nyheterna där man tillsammans med aftonbladet med årets största nyhet SD momsfifflar. Man lägger märke till att reporten och advokaten som användes som experter.Har arabiska namn är detta en tillfällidhet eller ?

  3. Trovärdigheten på Aftonbladet/ TV4 är på en betydligt lägre nivå än om att skulle hitta en dront. Omdömet och opartiskheten hittar jag inte en lägsta nivå på.

    Dront= är en sedan 1680-talet en utdöd fågel inom familjen drontfåglar i ordningen duvfåglar.

  4. Det är som om Aftonbladet och TV4 har rätt att vara domstol. När telegrammen som läses upp med ”Sverigedemokraterna ANKLAGAS för att ha…” så är det verkligen verkligen illa. ”Åklagaren” är en partisk advokat och, ja vad fan ska man säga.

    Chrustjov och Honnecker hade applåderat – svenska media överträffar Pravda och Neues Deutschland.

  5. Ja det är tamefan otroligt Tv4 nyheterna lägger 7 minuter på SDs eventuell momsfiffel
    Advokaten som dom interjuvade tror att han hette Omar. Det hade varit bättre om dom tagit upp alla på vänsterkanten som är skyldiga kronofogden. Man undrar om 7klövern sponsrar TV4 på något vis..

  6. Dom försöker förgäves att smutskasta SD men det har ju alltid haft motsatt effekt. Deras lögner kommer att vara verkningslösa. Pissblaskornas nedläggning finns inom vår närtid.

Kommentera