Bråk hos Bert

Två asylsökande på ett av Bert Karlssons lönsamma asylboenden misshandlade personal igår.

Stora Ekeberg, som inbringar Bert Karlsson flera miljoner varje år, har varit i blickfånget p.g.a. bråk förr.

Igår misshandlade två män på boendet några ur kökspersonalen med både nävar och tillhyggen.

Dessförinnan hade flertalet asylsökande vandaliserat delar av boendet och orsaken sägs vara klagomål på maten. Av vilket slag framgår ej.

Bert Karlsson, som erkänner att man inte får ta i med hårdhandskarna, är besviken och förbannad. De två bråkstakarna ska nu troligen flyttas till ett annat boende (inte till landet de kom från) och Bert önskar att de inte kom tillbaks. Problemet Bert är att ditt boende slipper, men något annat får ta över problemet.

Bert säger dock en förnuftig sak; ”De skulle veta om att om de gör så här så får de åka hem direkt”.

Källa: Expressen

Som sagt har Stora Ekeberg figurerat i media förr.

Två män häktas för bråk i februari 2013

Storslagsmål med tillhyggen i mars 2013

Knivbråk i mars 2013

Det här är några av de personer som snart bor mitt ibland oss och lever på de bidrag du och jag finansierar. Som Fredrik Reinfeldt sa i Almedalen: ”Tack för att ni valde Sverige”.

7 thoughts on “Bråk hos Bert

  1. Finns det inga gränser för hur mycket
    Bert Karlsson ska få plåga asylsökande
    flyktingar.
    Uselt boende med vägglöss och
    kackellackor och mat som inte går
    att äta.
    Fy skäms på dig Bert !!

  2. Enl. inlägget så säger Bert en förnuftig sak: ”Dom skulle veta om att om dom gör så här så får de åka hem direkt”.
    Fel, fel och åter fel.
    Dom här förbannade odågorna kan göra precis vad dom vill, dom kan bära sig hur illa åt som helst utan att riskera att få åka hem! Dom stjäl, misshandlar, vandaliserar och grisar ner, våldtar och mördar men dessa små neger/afganska skäggtussar får ändå stanna i Sverige eftersom det vore rasistiskt att skicka dom tillbaka. Därför blir dom kvar för eviga tider, tillsammans med hela släkten som kommer dråsande inom ett par månader efter det att ynglet har anlänt!
    Det är en osmaklig och vidrig karusell utan dess motstycke och vi ser ingen ände på eländet, utan tvärt om så eskalerar det istället!
    Sverige är kört, det är bara att konstatera! Även om SD får 51% vid höstens val, så får vi då förhoppningsvis i alla fall en 90% andhämtning, men det kommer ändå att välla in 15-20.000 per år, plus alla dom andra som redan är här och som landet har försörjningsplikt för evinnerligen! Det som behövs är en 100%:ig reningsprocess ! Massinvandringen är som en elakartad cancer och kräver omedelbar operation och strålbehandling!
    Ut med varenda en som inte klarar av att försörja sig själv på ett hederligt sätt, och här ryker 2 millioner på direkten! Då först kan vi börja reparera och bygga landets välfärd igen, då är det någon mening med arbetet! I dag så bygger vi och dom raserar och det kallar politikerna för att skapa arbetstillfällen! Så in i h…e korkade är dessa sinnesslöa idioter som i dag styr landet!
    MVH
    Janne

  3. Dessa idioter som agerar kammarherrar åt nysvenskarna
    unnar jag gärna en omgång.
    Eftersom dom aldrig lär sig något är det just vad dom behöver.
    Dom har frivilligt tagit jobbet så dom borde ju veta att en omgång
    då och är en förmån som ingår i jobbet.

Kommentera