M vill minska asylmottagandet

FILIPSTAD. Migrationsverket i Filipstad planerar att upphandla ytterligare ett boende för flyktingar i kommunen. Men i ett politiskt utspel skriver Moderaterna i Filipstad att kommunen påverkas negativt av flyktingarna och att man dessutom är kritisk till det egna partiets politik i frågan.

På Moderaterna i Filipstads Facebooksida skrev partiet igår att man ställer sig frågande till lämpligheten med ännu ett boende för flyktingar i kommunen.

Partiet pekar inte bara på de kostnader det innebär för en liten kommun att ta emot flyktingar, utan man skriver också i inlägget att Filipstads centrum har blivit en plats som många människor undviker då de inte längre känner sig hemma där.

– Det är mycket mer folk ute både på kvällar och nätter, andra hudfärger och annat, det blir ju en helt annan situation för de som bor centralt, det blir mycket väsen när man försöker sova, säger gruppledaren Ulf Söhrman.

Men påverkas det av vilken hudfärg personerna har?

–  Nej det gör det inte, vi påverkas ju bara av att folk väsnas andra tider på dygnet än vad vi är vana vid, säger Ulf Söhrman (M).

SR 

 

 

 

11 thoughts on “M vill minska asylmottagandet

  1. Om ni läser länken till SR så kan ni se att Ulf Söhrman redan pudlat under trycket av partipiskan.

  2. Tror att Vasa Bröd har en fabrik i Filipstad Hårt bröd är väl brunt måste man lägga ner fabriken eller ?

  3. Det här är det farligaste som just nu kan hända i valrörelse. Moderater eller Sossar som går ut offentligt och säger nej till massinvandring. Den psykiskt sjuke svensken (90%) kommer att tro på detta och tycka att då är det ok att rösta på Moderaterna. Det här är ju för f-n bara lögn med moderaterna blir det som vanligt det kommer att fortsätta att välla in ”asylsökande”.

  4. Djävla slingerbultar. Varför inte säga som det är? Vi trivs inte med människor från andra kulturer än vår egen. Dessutom göder det bostadsspekulationen när pursvenskar flyr mångkulturen.

  5. ”Filipstads centrum har blivit en plats som många människor undviker”.
    Bättre kan man inte uttrycka situationen som råder över hela landet Absurdistan.
    Alltså långt vidare kretsar än lilla Filipstad.Hela landet ligger i dödsryckningar,och lokala politiker tvingas handla eftersom landets styre är helt förlamat…

  6. M hyckla inte skriv och säg som det är, dvs vi är skittrötta på detta ocivilisrade pack.

Kommentera