Judge Jeanine läser lusen av Obama ➡ It’s All A Trojan Horse!


Judge Jeanine , vältalig som alltid kommenterar de illegala invällarna som tar sig in över gränsen från Mexiko. Det hon säger om problemen i USA, stämmer i stort sett här i Sverige också om man byter ut Mexiko mot Europa, och Obama mot vår snart avgående statsminister.

En viktig aspekt av denna illegala och oönskade invandring tar hon dock inte upp, men den avhandlas av Helmuth Nyborg som är professor emeritus i en artikel i Dispatch International.

 

Västvärlden blir dummare för varje dag

De styrande är blinda för konsekvenserna av invandringen från låg-IQ-länder

Västvärldens politiker är i full gång med att förstöra sina egna demokratier och välfärdsstater. Genom den massiva invandringen av människor med betydligt lägre IQ raserar våra länder i rask takt ner mot den gräns där demokratin inte längre går att upprätthålla – ett genomsnittligt nationellt IQ under 90.

Skillnaderna i fertilitet och den massiva invandringen av lågintelligenta från syd till nord, förklarar varför Europa och USA blir dummare för varje dag som går. Dessvärre förstår de tongivande politikerna och akademikerna inte orsaken, och inser inte vilka katastrofala konsekvenser denna demografiska förvandling kommer att få.

Det är inte svårt att förklara hur de moderna demokratiska välfärdsstaterna uppstod, eller varför välfärden och invandringen kan förstöra dem genom att göra världen dummare.

Ett par färska vetenskapliga rapporter har visat hur kalla vintrar eliminerade de svaga, dumma och skröpliga migranterna från den mänskliga genpoolen, när människan i förhistorisk tid lämnade Afrika och vandrade norrut. Enligt den brittiske forskaren Richard Lynn har migranter med låg IQ en tendens att glömma att spara mat till vintern, ordna varma kläder och en bostad som skyddar dem mot kylan. Därför försvann de lågintelligenta efterhand, medan de intelligenta klarade sig bra i det kalla klimatet. Denna urskillningsprocess ligger bakom de intelligensskillnader vi ser i dag – med en genomsnittlig botten-IQ i Afrika på 70 och en topp-IQ på 105 i de nordasiatiska länderna.

Läs hela artikeln på DISPATCH INTERNATIONAL


6 responses to “Judge Jeanine läser lusen av Obama ➡ It’s All A Trojan Horse!

 • Robert Gustafsson

  Galenskap överallt alltså.

  Gilla

 • Tomas

  Felet vi ”vanliga” människor gör är att vi ger politikerna fria händer att göra vad de vill med det land vi är ursprungsmedborgare i.
  Politikerna begriper inte/ vill inte/ törs inte göra det enda rätta i den här allra mest blytunga frågan av alla frågor: Invasionen av västländerna.

  Se bara på Italien. Det kommer att gå käpprätt åt håvete för dem nu när de fortsätter att ta in båt”flyktingar”.
  Hur många ska de ta emot? Fem miljoner? Tre? Sju?
  Ska det göras rätt Måste Vi vanliga invånare helt enkelt skrida till verket och börja rensa upp och ställa allt till rätta. NU!!

  Gilla

 • Nisse

  Ja det är märkligt att vi i vest lyckats skapa någorlunda samhällen för våra medborgare Samtidigt klall vi ta hand om dessa jävla muslimer som inte skapar annat än krig blod och död. Nu det senaste måste vi engasera oss
  i problemet att det folkslaget som skär sönder fittan på sina unga flickor hur länge skall detta vansinne pågå. 7klövern väntar på svar !!!!!!

  Gilla

 • Stefan L

  Den här kvinnan heter Jeannie Pirro enligt Wikipedia och är före detta Åklagare och Domare.
  Hon lär va född 1951 ???,det kan man inte tänka sig.
  -I vilket fall som helst så påminner hon mig om Pamela Geller inte i utseende men i engagemang,och vi får inte glömma att Jeannie är anställd av Fox och som är ett konservativt media-bolag i USA.

  Men det som sägs kunde lika gärna sägas om svensk invandring,problemet är att vi inte har en kabelkanal som distribuerar sanningen i sverige.

  Av födsel och ohämmad vana så är jag fortfarande jävligt skeptisk till all medial information,men hur jag än vrider och vänder ”aktern” så har vi ett globalt invandringsproblem att ta i tu med,inte minst i sverige.

  Och bara för att retas lite angående artikeln om intelligens kontra temp.så va det kanske inte så smart att ”FjärranÖsternredaktionen” flyttade med risk för sin intelligens,men å andra sidan upplever vi just nu en värmebölja i Norden.
  Väljarna och politikerna tycks ju inte påverkas av varken kyla eller värme….dom/vi är ju lika dumma än då.
  Stefan L

  Gilla

 • Argus

  ”No countries in the world would allow its border to be infiltrated by people without identification who haven’t even been screened.”

  Welcome to Sweden.

  ”Rick Perry, guvernör i Texas, planerar att skicka 1 000 reservister till gränsen mot Mexiko för att stoppa inflödet av barn som försöker ta sig in till USA från Mexiko.” http://www.svt.se/nyheter/varlden/reservister-ska-stoppa-barn

  (Med barn avses ofta en människa från födelsen till pubertetens inträde, 0 – 12 år.)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: